Meubels met slimme opties

Slimme opties toevoegen?

‘Waar vele meubel merken ervoor kiezen om de meubels zo te laten, daar voorziet emondo hun meubels van unieke eigenschappen.’

Denken vanuit apparatuur

Ga niet voor standaard, kies voor een echt Audio Video meubel
met slimme opties

Iedere installatie is anders, elk meubel ook. Daarom is een meubel om apparatuur op te bergen geen gewoon meubel. Om apparatuur de plaatste geven die het verdient zit het  boordevol slimme opties, waarmee een meubel van emondo zich sowieso onderscheiden van de standaard meubels.

emondo biedt een combinatie van unieke eigenschappen:

TV meubel op maat

voor muziek en filmliefhebbers

Wat doet een kabelmanagement systeem voor mij?

De prestatie van je apparatuur verbeteren en bovendien kabelwirwar voorkomen? Om die reden wordt ieder HiFi meubel van emondo voorzien van handig kabelmanagement systeem. Het voordeel?

TV meubel op maat om luidsprekers te verbergen

Rust in je interieur

Luidsprekers verbergen?

Je wilt luidsprekers op een stijlvolle manier verbergen? Laat je nieuwe meubel dan voorzien van een klep of deur met luidsprekerdoek.

Kleuren anno 2024

Bij emondo maak een keuze uit de nieuwste TrendColors uit de 2024 collectie. Ontdek onze nieuwe kleuren zoals Casella eik Marone en Denim blauw

Ongewenste trillingen voorkomen?

De meubels van emondo bieden een solide bouwkwaliteit en worden daarom voorzien van zowel een dubbel bovenblad als een dubbele bodemplaat, wat bijdraagt aan een betere muzikale ervaring. Ontdek hoe onze innovatieve ontwerpen de geluidsprestaties naar een hoger niveau tillen.

Een meubel met deuren aan de achterkant? Een bijzondere toevoeging zou je zeggen, maar eigenlijk onmisbaar. Want ze zorgen voor een optimale bereikbaarheid van je apparatuur.

Staan de kastdeuren van je meubel altijd open om je apparatuur te kunnen bedienen? Dat is niet handig …

Kies voor de prachtige soft-close laden met ‘push to open’ van Hettich.

Niet elk apparaat heeft het even hard nodig, maar de toepassing ervan kan ook een enorm verschil maken. Hoe verberg ik eigenlijk een lichtnet filter in mijn Audio Video meubel?

Hoe zorgen kabeldoorvoeren voor kosten besparing en betere prestaties?

Eenvoudig offerte
aanvragen

Vertel ons welke apparatuur je wilt opbergen en je ontvangt een prachtig 3D ontwerp van je nieuwe AV meubel.

essentials

Een plastic stekkerdoos
van de bouwmarkt ...?

In tegenstelling tot de plastic stekkerdozen van de bouwmarkt zijn de afgeschermde stekkerdozen van bijvoorbeeld Isotek, Supra cables of AudioQuest wel effectief bij het voorkomen van elektromagnetische interferentie.

Hulp nodig bij het opbergen van je apparatuur?

Soundbar meubels

Soundbar meubels

Soundbar meubels

TV meubel op maat

HiFi meubels

TV meubel op maat

Soundbar meubels

TV meubel op maat

Bioscoop meubels