Kabelmanagement

Je techniek verbergen ?

meubels voor muziek- en filmliefhebbers

Kabelspaghetti voorkomen?

Je zoekt een beter geluid en wilt kabelspaghetti voorkomen? Dat kan, want bij emondo bieden we een effectieve oplossing. Ieder meubel van emondo wordt voorzien van een absolute 'must have'. een ingebouwde technische ruimte.

 
Het resultaat van een technische ruimte? Een perfect kabel-management levert een belangrijke bijdrage aan een beter beeld en een mooier geluid. Het berngt alleen maar voordelen. Een wirwar aan kabels wordt voorkomen, met een nettere aanblik, een toegenomen veiligheid en een beter geluid tot gevolg.

Technische ruimte

'The BackBone'

Ieder maatwerk TV meubel wordt voorzien van een absolute 'must have': een ingebouwde technische ruimte aan de achterkant van je meubel.

De perfecte indeling

De ideale indeling

Levert een ideale indeling een bijdrage aan een betere prestatie. Ja, bij emondo denken we van wel. Waarom? Een betere (lees logische indeling) zorgt dat we de lengte van bekabeling tussen de componenten zo kort mogelijk kunnen houden.

Kies voor betere kabels

Kies voor betere kabels

Of het nu gaat om een interlink, digitale kabel, netwerkkabel. Wat is de beste kabel voor je installatie? Dat is afhankelijk van vele factoren. Dan bedoelen we de kwaliteit van je installatie en de gewenste configuratie van de kabels.

Kabeldoorvoeren

Kies voor betere kabels

Kabeldoorvoeren zorgen ervoor dat je ieder compartiment waarin apparatuur staat kunt met elkaar kunt verbinden. Zo ontstaat een perfect kabelmanagement. Bovendien zorgen kortere en betere kabels voor een betere prestatie van je apparatuur!
tv meubel op maat

Een stekkerdoos van de bouwmarkt …?

Kies je voor een plastic stekkerdoos van de bouwmarkt? Nee toch…? Gelukkig ontdekken veel muziek- en film liefhebbers de volledig afgeschermde stekkerblokken van bijvoorbeeld Supra, AudioQuest of Isotek.
Zo’n hoogwaardig stekkerblok houdt elektrische straling tegen door het gebruik van een aluminium chassis. Maar, deze stekkerdoos is vrij groot en waar laat ik hem dan? De oplossing die emondo biedt is de ingebouwde technische ruimte. Dit speciale opbergvak biedt voldoende ruimte aan de grotere afmeting van het stekkerblok.

Een schoner geluid?

Vervuiling van het stroomnet heeft een negatieve invloed op het geluid van je installatie. Om dit effect tegen te gaan is een netfilter de ideale oplossing. Om de netkabels zo kort mogelijk te houden installeren we het filter centraal in je meubel.

AudioQuest-Niagara-netfilter

Stroomvoorziening verbeteren?

Inspiratie nodig?

Maak kennis met de vele kant en klare modellen op onze speciale pagina.

Een technische ruimte voorkomt een wirwar aan kabels

Kiezen voor optimale bereikbaarheid

Bij emondo bieden we nog een handigheidje. Deuren aan de achterkant zorgen voor een optimale bereikbaarheid tijdens het installeren van apparatuur en kabels. Bovendien wordt het stofvrij houden van je apparatuur ook een heel stuk eenvoudiger. Achteraf kabels wisselen, dat wordt een simpel klusje …