Het resultaat van een technische ruimte? Een perfect kabel-management zorgt dat een wirwar aan kabels wordt voorkomen, er ontstaat een nettere aanblik met een toegenomen veiligheid.

Afbeelding:

The Boxx van emondo van bovenaf gezien. Geintegeerd zijn een Technics draaitafel, een media speler en een Marantz versterker.

In het midden (aan de achterkant) is de technische ruimte duidelijk te zien. Let ook op de kabeldoorvoeren, deuren aan de achterkant en volop ruimte voor al je apparatuur.

Verberg je luidspreker

Wil je een ‘centre’ luidspreker onzichtbaar wegwerken? Achter een klep of deur voorzien luidsprekerdoek met de kleur naar keuze?

TrendColors

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtige styling van je ideale meubel. Ze kunnen zelfs worden benoemd als een TrendStyle.

Tip: zorg voor een perfecte indeling

Een zorgvuldig samengesteld audio video meubel zorgt op zichzelf niet voor betere prestaties. Op basis van je apparatuur levert emondo wel een bijdrage aan een perfect indeling van je meubel.
Het voordeel? Door betere kabels en een perfect kabelmanagement wordt het signaal verlies veroorzaakt door kabels beperkt.

Directe verbindingen

Directe en zo korte mogelijke kabel verbindingen zorgen voor een optimale prestatie van je apparatuur. Bovendien zorgen deuren aan de achterkant van je maatwerk TV meubel tijdens het aansluiten van je apparatuur voor optimale bereikbaarheid..

Deuren aan de achterkant

De apparatuur schuif je over het algemeen zo het meubel in. Maar, tijdens het aansluitproces van alle apparatuur en luidsprekers blijkt het verbinden van alle apparatuur en luidsprekers een hele klus. Als je op zoek bent naar een meubel met een prima kabelmanagement dan biedt emondo daarom emondo een TV meubel op maat met deuren aan de achterkant nog een handigheidje.
Deze achterdeuren zorgen voor een optimale bereikbaarheid van je apparatuur tijdens het installeren of bij latere wisselingen van apparatuur en kabels. Bovendien wordt het stofvrij houden van je apparatuur ook een heel stuk eenvoudiger.

tv meubel op maat
kabel spaghetti voorkomen? Kies voor de emondo Style XL-c met een technische ruimte aan de achterkant
De meeste muziek- en filmliefhebbers laten hun nieuwe aanwinst voorzien van een technische ruimte. Ben je op zoek naar optimale bereikbaarheid? Dan mogen deuren aan de achterkant natuurlijk niet ontbreken. Deze worden aan de bovenkant een paar cm vrij gelaten zodat er bovendien wordt gezorgd voor koeling van je apparatuur.
Afgebeeld: emondo Style-c XL thuis-bioscoop meubel

Hoe ziet je ideale AV meubel eruit?

Offerte aanvragen