TV meubel op maat

Het geluid van je TV verbeteren?

Met een meubel van emondo kun je je favoriete soundbar perfect opbergen en je richten op wat echt belangrijk is: heerlijk genieten van je film, TV serie of sport wedstrijd. Welke soundbar wil jij verbergen?

3 belangrijke eigenschappen van een soundbar meubel

Tegenwoordig zijn de meeste moderne televisies zo dun dat er weinig ruimte overblijft voor krachtige luidsprekers, wat vaak resulteert in een ondermaatse geluidskwaliteit. Kies je daarom voor een soundbar om het geluid van je televisie te verbeteren, maar is het lastig om deze in je kamer te integreren? Dan levert emondo graag het soundbar meubel dat je nodig hebt om je favoriete soundbar netjes weg te werken. 

Je soundbar past altijd

Een soundbar van SONOS, Bluesound of Samsung? Wij zorgen ervoor dat je favoriete soundbar altijd in je meubel past

Kabelmanagement

Ontdek hoe een ingebouwd kabelmanagement systeem aan de achterkant van je soundbar meubel helpt om kabelwirwar te voorkomen

Stijlvolle kleuren

Bij emondo heb je voor ieder soundbar meubel de keuze uit een breed scala aan kleuren

Ga voor het beste TV geluid

Welke soundbar wil jij verbergen?

Wat doen we allemaal met de achterkant?

Wil je de prestatie verbeteren en kabelwirwar voorkomen? Laat je soundbar meubel dan voorzien van een handig kabelmanagement systeem. Deze ‘backbone’ aan de achterkant van je meubel uit bestaat uit:

TV meubel op maat leverbaar in stijlvolle kleuren

Kleuren voor interieur liefhebbers

Bij emondo heb je voor ieder bioscoop meubel de keuze uit een breed scala aan kleuren. Twijfel je nog over de juiste kleur en wil je graag zien hoe deze er in het echt uitziet? Bekijk onze kleuren en bestel eenvoudig een gratis kleurstaal.

Sound-b

Verberg eenvoudig je SONOS Arc soundbar in de emondo sound-b. In het open vak is volop ruimte om deze mooie soundbar te verbergen. 

Lock L

De Cinema xL van emondo is specifiek is ontworpen om de beste geluidsprestaties en optimale omstandigheden aan je Home Cinema apparatuur te bieden. Met een breedte van 2.10 cm, een ingebouwde technische ruimte en een klep met luidsprekerdoek heeft dit meubel alles wat je van een modern bioscoop meubel mag verwachten.

Pulse L

Een compact meubel om een complete Home Cinema installtie te verbergen? Kies dan voor de Studio L van emondo. Natuurlijk leverbaar in vele stijlvolle en trendy kleuren.

Past iedere stekkerdoos in een meubel van emondo?

Daar zorgen we voor! Een plastic exemplaar van de bouwmarkt past altijd wel, maar in onze thuisbioscoop meubels integreren we liever een afgeschermde stekkerdoos van bijvoorbeels Isotek, AudioQuest of Supra cables.
Zo eentje die elektromagnetische interferentie vermindert en daardoor de geluidskwaliteit verbetert. Zo'n stekkerdoos heeft wel een iets grotere afmeting. Daarom biedt emondo een ingebouwde technische ruimte, want hierin verberg je met gemak een betere stekkerdoos. Hierdoor geniet je niet alleen van een verbeterde geluidskwaliteit, maar behoud je ook een opgeruimde en stijlvolle uitstraling in je interieur.

Minimaal signaal verlies en financiële voordelen

Een doordachte indeling en voldoende kabeldoorvoeren dragen bij aan het minimaliseren van de kabelafstanden tussen je versterker en andere apparaten, wat resulteert in een betere geluidskwaliteit door verminderd signaalverlies. Daarnaast biedt deze aanpak ook financiële voordelen, aangezien kortere kabels vaak voordeliger zijn. Bovendien zijn we door deze aanpak in staat om stroom- en signaalkabels van elkaar te scheiden, wat niet alleen bijdraagt aan een beter geluid, maar ook kabelwirwar voorkomt.

Trillingsarm door een solide bouwkwaliteit

Behoren de bioscoop meubels van emondo tot de zwaarste in hun klasse? Absoluut! Let maar eens op de meubels van andere aanbieders, deze zijn zelden voorzien van een dubbel bovenblad en een dubbele onderplaat. Door deze robuuste bouwkwaliteit heeft je apparatuur nauwelijks last van ongewenste trillingen. Hierdoor levert een emondo Audio Video meubel een belangrijke bijdrage aan een betere geluid en dus meer luisterplezier.

Het gemak van deuren aan de achterkant

Deuren aan de achterkant zorgen voor gemakkelijke toegang tijdens het installeren. Het is ook een handige manier om je apparatuur stofvrij te houden, waardoor een optimale gebruikservaring en onderhoudsgemak ontstaan.

O ja, voor welke surround opstelling kies jij eigenlijk?

Er bestaan verschillende opstellingsmogelijkheden voor je thuisbioscoop. Kies je voor een 5.1 opstelling? Of is er plaats een 7.1 configuratie? En hoe plaats eigenlijk al je die luidsprekers in je kamer? 

Wat ervaren liefhebbers van film- en TV series bij het plaatsen van een soundbar?

Door de fysieke afmeting van een soundbar zien we dat het wegwerken ervan in een interieur niet altijd meevalt. Het blijkt dat fabrikanten ook niet altijd rekening houden met de de aanschaf van een soundbar, waardoor deze niet of nauwelijks onder de TV past. Bovendien blijkt ook het verbergen van kabels, stekkerdoos en kabelontvanger tot een opberguitdaging.

Bij emondo streven we ernaar om ‘solide kwaliteit’ maatwerk soundbar meubels te ontwerpen en te produceren die perfect passen bij jouw favoriete soundbar, televisie en interieur. 

Hoe voorkom ik kabelwirwar?

Wil je het beste geluid uit bijvoorbeeld een Sonos, Bluesound of Samsung soundbar halen? Bij emondo zorgen we ervoor dat jouw soundbar perfect wordt opgeborgen. Natuurlijk zonder hinderlijke kabelspaghetti, daarom wordt ieder meubel voorzien van een ingebouwd kabelmanagement systeem aan de achterkant van je meubel.

Pulse L achterkant 27-3 4K

De ultieme combinatie van soundbar en interieur

Kies voor gemak, stijl en functionaliteit

Wij hebben de opbergoplossing die bij jouw stijl en soundbar past. Kies voor gemak, stijl en functionaliteit met een emondo soundbar meubel.

 

Bestellen, hoe werkt het?

Een Audio Video meubel op maat laten maken. Dat klinkt ingewikkeld. Dat is het niet.

Gratis 3D ontwerp

Hoe ziet jou ideale soundbar meubel eruit? Vraag een gratis 3D ontwerp aan

Soundbar verbergen?

Verberg je soundbar achter een klep dat wordt voorzien van akoestisch luidsprekerdoek

Een aanwinst voor je interieur

Bij emondo heb je voor ieder soundbar meubel de keuze uit een breed scala aan kleuren. Twijfel je nog over de juiste kleur en wil je graag zien hoe deze er in het echt uitziet? Bekijk onze kleuren en bestel eenvoudig een gratis kleurstaal. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om bij een van onze dealers een geschikte kleur uit te kiezen.

De ultieme combinatie

Een naadloze integratie van je soundbar

Ontdek hoe je jouw soundbar perfect kunt integreren in jouw interieur.

 

Wat is eigenlijk een soundbar?

Een soundbar, een langwerpige speaker die het TV geluid naar een hoger niveau tilt. Met zijn eigen versterker die de ingebouwde speakers aanstuurt, zorgt de soundbar voor een meeslepende audiobeleving bij elke kijkervaring. Naast een indrukwekkend geluid, bieden hoogwaardige soundbars een scala aan extra mogelijkheden en aansluitingen. Ze zijn in staat om de nieuwste surroundformaten, zoals Dolby Atmos en DTS:X, moeiteloos weer te geven, waardoor je een meeslepende luisterervaring krijgt die je diep in de actie trekt.

Hoe sluit ik een soundbar aan?

Dankzij de HDMI e-Arc koppeling tussen je TV en soundbar, heb je slechts één HDMI-kabel nodig om alles te verbinden, wat zorgt voor een opgeruimde en efficiënte installatie. Door deze naadloze koppeling met alle moderne Smart TV's wordt het installatieproces dus vrij eenvoudig. Met deze veelzijdigheid en gebruiksgemak bieden soundbars een overtuigende combinatie van kwaliteit, functionaliteit en gemak voor elke thuisbioscoop-liefhebber.

Muziek via je soundbar

Via netwerkverbindingen of een Bluetooth bieden de luxere soundbars toegang tot internet radio en populaire streamingdiensten zoals Spotify, Tidal en Qobuz. Met behulp van de speciale app van de fabrikant kun je eenvoudig je favoriete muziek rechtstreeks via de soundbar afspelen, waardoor je heerlijk geniet van je favoriete muziek, terwijl de TV uit staat.

Extra luidsprekers toevoegen

Voor een meeslepende bioscoopervaring in je eigen woonkamer is het toevoegen van extra (draadloze) speakers achterin de ruimte een serieus te overwegen optie. Topmerken zoals Sonos, Samsung en Bluesound bieden deze mogelijkheid, waardoor je kunt genieten van een ongekend realistische surroundervaring. Deze extra speakers zijn vaak uitgerust met een ingebouwde versterker en communiceren draadloos of via een UTP-netwerk met de soundbar en TV. Door ze achter de luisterpositie te plaatsen, wordt een optimale surroundweergave gerealiseerd die je volledig onderdompelt in de actie.

Hoe ziet jou ideale meubel eruit?

Eenvoudig je nieuwe soundbar meubel kiezen

‘Een meubel van emondo ziet eruit als een meubel, maar eigenlijk is het een
verlengstuk van je installatie.’

emondo Sound-b

Of je nu een soundbar van SONOS, Bluesound of Samsung hebt gekozen, wij passen het open vak van dit slimme Sound-b meubel aan de afmetingen van jouw soundbar aan. Laat ons eenvoudigweg de afmetingen van je soundbar weten, en wij maken dit prachtige meubel volledig op maat voor jou.

Een zwevend soundbar meubel?

Ontdek de ‘Boxx’ – een greeploos ontwerp dat naar wens kan worden uitgerust met één of meerdere kleppen. Met het handige “push-to-open” systeem en hoogwaardige gasveren openen de kleppen moeiteloos met een lichte druk op het front. Dankzij het eenvoudige ophangsysteem is de ‘Boxx’ gemakkelijk zelf aan de wand te bevestigen. Monteer eerst de bevestigingslat van het slimme ophangsysteem waterpas aan de muur en bevestig vervolgens de ‘Boxx’ hieraan.

De Bluesound Pulse soundbar opbergen?

De Bluesound Pulse soundbar staat bekend als een van de mooiste op de markt. Echter, vanwege zijn hoogte kan het soms lastig zijn om hem onder de tv te plaatsen. Met de Pulse L van emondo is dit geen probleem, aangezien dit meubel speciaal is ontworpen om plaats te bieden aan deze indrukwekkende soundbar. Het open vak is namelijk aangepast aan de afmetingen van deze soundbar. Interieurliefhebbers hebben natuurlijk de keuze uit vele verrassende kleuren.

Hulp nodig bij het opbergen van je apparatuur?

Soundbar meubels

Soundbar meubels

Soundbar meubels

TV meubel op maat

HiFi meubels

TV meubel op maat

Soundbar meubels

TV meubel op maat

Bioscoop meubels