soundbar meubel op maat

Soundbar meubels voor het beste tv geluid

Op zoek naar het beste TV geluid?

Door te kiezen voor een soundbar bij je televisie, keurig weggewerkt in een maatwerk soundbar meubel van emondo, verbeter je het geluid van je tv aanzienlijk. Waarom? Zodat je heerlijk kunt genieten van je favoriete muziek, film of game.

Creëer je ideale Soundbar meubel

Je soundbar past altijd

In een meubel dat je helemaal aan je wensen kunt aanpassen kun je over een soundbar perfect opbergen.

Ga voor het beste TV geluid

Bij emondo geloven we dat een ‘gouden’ combinatie van apparatuur, kabels en kabelmanagement leidt tot een mooier geluid.

Prachtige kleuren

Maak een keuze uit prachtige kleuren, zodat je soundbar meubel een aanwinst is voor je interieur

Slimme mogelijkheden

Om je meubel helemaal compleet te maken wordt ieder soundbar meubel van emondo voorzien van slimme mogelijkheden

Populaire soundbar meubels

EMONDO. Movie L - Stof grijs

1.60 cm - soundbar vak

EMONDO. Movie L - Casella eiken natuur

1.60 cm - soundbar vak

EMONDO. Movie L - Casella eik marone

1.80 cm - soundbar vak

Zo verberg ik mijn soundbar

Een soundbar, een langwerpige speaker die het TV geluid naar een hoger niveau tilt. Met zijn eigen versterker die de ingebouwde speakers aanstuurt, zorgt de soundbar voor een verbeterde geluidsbeleving bij je favoriete film, TV serie, muziekconcert of game. 

Op maat gemaakt voor perfecte pasvorm

Door de fysieke afmeting van een soundbar valt het wegwerken ervan niet altijd mee. In de prektijk blijkt dat  fabrikanten niet altijd rekening houden met de de aanschaf van een soundbar, waardoor deze niet of nauwelijks onder de TV past. Daarom past emondo soundbar meubel volledig aan je wensen aan.

De meerwaarde van een 'gouden combinatie'

Het verbergen van kabels, stekkerdoos en kabelontvanger kan leiden tot een extra opberguitdaging. Daarom streven we er bij emondo naar om ‘solide kwaliteit’ maatwerk soundbar meubels te ontwerpen en te produceren met ingebouwde kabelmanagement. Speciale meubels die perfect passen bij jouw favoriete soundbar, televisie en interieur. 

De meerwaarde van een 'gouden combinatie'

Naast een indrukwekkend geluid, bieden de luxere soundbars bovendien een scala aan extra mogelijkheden en aansluitingen. Ze zijn in staat om de nieuwste surroundformaten, zoals Dolby Atmos en DTS:X, moeiteloos weer te geven, waardoor je een meeslepende luisterervaring krijgt die je diep in de actie trekt.

Nooit meer kabelwirwar

Last van een ondragelijke kabelwirwar achter je soundbar? Kies dan voor een speciaal soundbar TV meubel met ingebouwd kabelmanagement

Meubels voor het beste tv geluid

Deze Movie L is een populair soundbar TV meubel. Je besteld het net zo makkelijk in de shop of laat het verder op maat maken met de handige keuzehulp. Door een keuze te maken uit vele houtdecoren is dit fraaie soundbar meubel een aanwinst voor je interieur. 

Kies je favoriete soundbar meubel

Offerte aanvragen

Vertel ons simpelweg welke soundbar je wilt verbergen en je ontvangt een gratis ontwerp van je nieuwe TV meubel op maat

FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe sluit ik een soundbar aan?

Dankzij de HDMI e-Arc koppeling tussen je TV en soundbar, heb je slechts één HDMI-kabel nodig om alles te verbinden, wat zorgt voor een opgeruimde en efficiënte installatie. Door deze naadloze koppeling met alle moderne Smart TV’s wordt het installatieproces dus vrij eenvoudig. Met deze veelzijdigheid en gebruiksgemak bieden soundbars een overtuigende combinatie van kwaliteit, functionaliteit en gemak voor elke thuisbioscoop-liefhebber

Via netwerkverbindingen of een Bluetooth bieden de luxere soundbars toegang tot internet radio en populaire streamingdiensten zoals Spotify, Tidal en Qobuz. Met behulp van de speciale app van de fabrikant kun je eenvoudig je favoriete muziek rechtstreeks via de soundbar afspelen, waardoor je heerlijk geniet van je favoriete muziek, terwijl de TV uit staat

Behoren de soundbar meubels van emondo tot de zwaarste in hun klasse? Absoluut! Let maar eens op de meubels van andere aanbieders, deze zijn zelden voorzien van een dubbel bovenblad en een dubbele onderplaat.
Door deze robuuste bouwkwaliteit heeft je apparatuur nauwelijks last van ongewenste trillingen. Hierdoor levert een emondo Audio Video meubel een belangrijke bijdrage aan een betere geluid en dus meer luisterplezier.

Hulp nodig bij het opbergen van je apparatuur?

Soundbar meubels

Soundbar meubels

Soundbar meubels

TV meubel op maat

HiFi meubels

TV meubel op maat

Soundbar meubels

TV meubel op maat

Bioscoop meubels