Kabel-spaghetti voorkomen?

emondo TV meubel op maat

Kies voor een perfect

tv meubel op maat

Een technische ruimte met kabeldoorvoeren

Waar laat ik mijn stekkerdoos? Op welke manier koppel ik alle stereo, streaming en thuis-bioscoop apparatuur zo efficiënt mogelijk aan elkaar? Hoe voorkom een wirwar aan kabels? Dit zijn vragen en uitdagingen van iedereen die zich met audio video apparatuur bezig houdt.

tv meubel op maat

Waar laat ik de techniek?

De oplossing voor je kabel probleem? Laat je emondo audio video meubel voorzien van een ingebouwde technische ruimte.
Dit is een een handig afgesloten opbergvak, centraal in je meubel, dat met middels kabeldoorvoeren met ieder compartiment is verbonden waarin apparatuur staat. In eerste instantie zie je deze handige geïntegreerde technische ruimte wellicht niet. Want meestal bevindt deze opbergplaats zich onzichtbaar aan de achterkant van het meubel of vanaf bereikbaar vanaf de voorkant.

Organiseer je installatie

Een musthave: de technische ruimte

De backbone van mijn meubel

Volgens de filosofie van emondo is een ingebouwde technische ruimte dus een absolute ‘must have’. Als onderdeel van een verantwoord kabelmanagement biedt deze handige ruimte voldoende plaats aan je stekkerdoos, adapters en overtollige kabels.

Met als resultaat? Welnu, een wirwar aan kabels wordt voorkomen en er ontstaat een nettere aanblik met toegenomen veiligheid. Bovendien wordt de prestatie van de apparatuur verbeterd. Een handige oplossing dus, ingegeven door de praktijk, en eentje waar je veel plezier van hebt.

Afbeelding boven: een technische ruimte met kabeldoorvoeren. Deuren aan de achterkant
(met koelopeningen) zorgen voor optimale bereikbaarheid.

wat kun je doen met de achterkant

Optimale bereikbaarheid?

Deuren aan de achterkant?

De apparatuur schuif je over het algemeen zo het meubel in. Maar, tijdens het aansluitproces van alle apparatuur en luidsprekers blijkt het verbinden van alle apparatuur en luidsprekers een hele klus. Daarom biedt emondo een TV meubel op maat met deuren aan de achterkant nog een handigheidje. Deze achterdeuren zorgen voor een optimale bereikbaarheid van je apparatuur tijdens het installeren of bij latere wisselingen van apparatuur en kabels. Bovendien wordt het stofvrij houden van je apparatuur ook een heel stuk eenvoudiger.