emondo TV meubel op maat

Kabel-spaghetti voorkomen?

Als je een complete HiFi of 'thuis bioscoop' installatie in je meubel wilt wegwerken dan sta je voor een hele uitdaging. De apparatuur schuif je over het algemeen zo je meubel in, maar dan komt het; alle (netwerk)apparaten moeten natuurlijk met elkaar verbonden worden. De ervaring leert dat kabels, adapters, stekkerdozen en overtollige bekabeling al snel een wirwar aan kabels veroorzaken.
Bij emondo doen we ons best om je te helpen met een oplossing voor het kabel probleem.

tv meubel op maat

Dit kun je allemaal met de achterkant

Kabel-spaghetti voorkomen?

Een perfect kabel management met een technische ruimte
Optimale bereikbaarheid met een deur aan de achterkant
Slider

De oplossing: een technische ruimte

Laat je emondo meubel voorzien van een technische ruimte. Deze handige ruimte, centraal en onzichtbaar in je meubel, wordt door kabel doorvoeren verbonden met elk compartiment waarin de apparatuur staat.

Een simpele oplossing, maar wel eentje waar je veel plezier van hebt. Het resultaat van een doordacht kabelmanagement? Doordat een wirwar aan kabels wordt voorkomen ontstaat een nettere aanblik met toegenomen veiligheid en bovendien wordt de prestatie van de apparatuur verbeterd.

tv meubel op maat achterkant

 

In 3 stappen naar je nieuwe meubel

Om de keuze voor je persoonlijk ideale meubel makkelijker te maken hebben we een handige keuzehulp ontwikkeld. Door het beantwoorden van enkele vragen worden alle factoren die van invloed zijn op het uiteindelijke ontwerp overzichtelijk in kaart gebracht. Niets wordt over het hoofd gezien. Op basis van de aangeleverde informatie ontvangt je binnen een aantal werkdagen een 3D ontwerp met vrijblijvende prijsopgave.

tv meubel op maat
Slider