EEN WIRWAR AAN KABELS VOORKOMEN?

KIES VOOR EEN TECHNISCHE RUIMTE

KABELMANAGEMENT - EEN HELE UITDAGING ...
Als je een complete HiFi of 'thuis bioscoop' installatie in je meubel wilt wegwerken dan sta je voor een hele uitdaging. De apparatuur schuif je over het algemeen zo je meubel in, maar dan komt het; alle (netwerk)apparaten moeten natuurlijk met elkaar verbonden worden. De ervaring leert dat er door alle kabels, adapters, stekkerdozen en overtollige bekabeling al snel een wirwar aan kabels ontstaat.
Bij emondo doen we ons best om je te helpen met een oplossing voor het kabel probleem.

EEN WIRWAR AAN KABELS VOORKOMEN?
Daarom voorzien we elk meubel van een technische ruimte met kabel doorvoeren. Deze handige ruimte, centraal en onzichtbaar in je meubel, wordt middels kabel doorvoeren intern verbonden met elk compartiment waarin de apparatuur staat.

EVEN SIMPEL ALS VEILIG
Een simpele oplossing, maar wel eentje waar je veel plezier van hebt. Het resultaat van een doordacht kabelmanagement? Doordat een wirwar aan kabels wordt voorkomen ontstaat een nettere aanblik met toegenomen veiligheid en bovendien wordt de prestatie van de apparatuur verbeterd.

TECHNISCHE RUIMTE

Of het nu gaat om stekkerdoos van de bouwmarkt of eentje met extra kwaliteit.
De stekkerdoos van je installatie integreer je overzichtelijk en vooral veilig in de technische ruimte.

 

 

 

Afbeelding links: een technische ruimte aan de achterkant van je emondo meubel. Ideaal voor de integratie van een stroompunt van iedere afmeting en kwaliteit. Ook geschikt als opbergplaats voor je switch, kabeladapters en overtollige bekabeling.