Een emondo TV meubel op maat voor HiFi apparatuur

Schoon schip in je meubel!

Past je apparatuur niet meer? Is het een rommeltje in je stereo meubel? Dan is het de hoogste tijd voor een nieuwe. Maar dan wel eentje die volledig aan je wensen wordt aangepast. Een echt HiFi meubel met extra aandacht voor kabels en stekkerdozen.
Vertel ons in handige de keuzehulp welke stereo apparatuur jij graag wilt opbergen en je ontvangt gratis een vrijblijvend ontwerp op maat. Inclusief een gratis foto-realistische afbeelding.

Ieder HiFi meubel van emondo is volledig naar je eigen wensen aan te passen.

Een emondo TV meubel op maat voor HiFi apparatuur

Een Industrial of Urban Color?

Zijn echte HiFi meubels anders?

Bij standaard meubels wordt er nauwelijks rekening gehouden met de vraag of de gekozen apparatuur wel goed samengaat met het opbergmeubel. Gelukkig wordt dat een stuk makkelijker, want bij emondo wordt ieder meubel aan je apparatuur (!) en wensen aangepast.
Een perfect samenspel, geïnspireerd door apparatuur.

Wil je een HiFi meubel in een specifieke afmeting laten maken? Geen probleem, je bepaalt zelf de gewenste afmeting van je nieuwe meubel.

Kies eenvoudig de kleur van de buitenkant, binnenkant en deuren. Welke combinatie van stijlvolle kleuren sluit het beste aan bij jou interieur?

Om te zorgen voor betere prestaties, maar ook om kabelwirwar te voorkomen besteden we extra aandacht aan kabels en stekkerdozen.

Je luidsprekers op een stijlvolle manier verbergen? Laat je meubel dan voorzien van een klep of deur met luidsprekerdoek.

Een plastic stekkerdoos van de bouwmarkt?

Nooit meer kabelwirwar!

Kies voor een echt HiFi meubel

Bij emondo vinden we dat standaard meubels belangrijke missen eigenschappen om zich HiFi meubel te mogen noemen. Over welke extra mogelijkheden zou zo’n  meubel dan moeten beschikken?

Belangrijke eigenschappen

Een ingebouwde technische ruimte is een welkome aanvulling voor degene die een hekel heeft aan een wirwar van stekkerdozen en kabels. Bovendien verberg je in deze handige ruimte ook je betere stekkerdoos(!), waar de geluidskwaliteit een extra impuls krijgt. Dankzij de deuren aan de achterkant is je apparatuur ook nog eens eenvoudig te bereiken tijdens het installeren en ikan bovendien makkelijk stofvrij worden  gehouden.

Bepaal zelf je ideale afmeting

Bij emondo vinden we het vanzelfsprekend dat we je nieuwe HiFi meubel helemaal aanpassen aan je wensen. Je bepaalt dus zelf je eigen hoogte, breedte en diepte.
Een optimale indeling en voldoende kabeldoorvoeren lijken op het eerste gezicht niet zoveel met elkaar te maken te hebben. Maar het resultaat is hetzelfde, want hierdoor ben je in de gelegenheid om de kabels tussen je versterker en andere apparaten zo kort mogelijk te houden, met een beter geluid tot gevolg.  Immers, hoe korter de kabels, des te minder het verlies of invloed van magnetische velden van bijvoorbeeld stroomkabels. Bovendien zijn kortere kabels goedkoper dan lange exemplaren.

Een stijlvol HiFi meubel met een ingebouwde technische ruimte voor je stekkerdoos dat eenvoudig aan je wensen wordt aangepast.

Tek xL indus 23-11 v2 1440

TEK xL indus

Connect L indus v2 1440

Connect L indus

Het Connect L PureWhite meubel van emondo is volledig naar je eigen wensen aan te passen.

FAQ

Voor welke betere stekkerdoos je ook kiest, je verbergt deze eenvoudig in een apart compartiment aan de achterkant van je meubel, de technische ruimte. Hierin verberg je bovendien een netwerkswitch, kabeladapters en overtollige bekabeling. Deze handige ruimte levert dus een bijdrage aan een beter geluid, het voorkomt ook een wirwar aan kabels. lees verder ….

Hoe kan iets eenvoudigs als een kabeldoorvoer voor een beter geluid zorgen? Welnu, de verschillende compartimenten van je meubel worden (vanuit een technische ruimte) met elkaar verbonden door zoveel mogelijk kabeldoorvoeren. Met als voornaamste voordeel dat kabels tussen de apparaten dan zo kort mogelijk blijven. Een kortere kabel is niet alleen goedkoper, ook zal het verlies veroorzaakt door kabels zo beperkt mogelijk kunnen  blijven. Met een beter geluid tot gevolg. Bovendien biedt een veelvoud aan kabeldoorvoeren de mogelijkheid om de stroom- en signaal kabels ven elkaar te scheiden. lees verder …

Kabelwirwar is eigenlijk vrij eenvoudig op te lossen. Zorg voor een perfecte indeling met zoveel kabeldoorvoeren als je maar wilt. Hierdoor worden de kabels tussen de apparaten niet onnodig lang.
Een ingebouwde technische ruimte (centraal in je meubel) zorgt voor directe verbindingen tussen alle compartimenten waarin je apparatuur staat opgesteld. Kortere kabels leveren niet alleen een beter geluid op, ze zijn bovendien goedkoper om aan te schaffen.

Dat kan zeker. In drie eenvoudige stappen begeleiden we je naar het ideale HiFi meubel op maat. Bepaal je eigen afmeting, kleur en indeling. klik hier …

De kleur van je nieuwe meubel kies je makkelijker met emondo TrendColors. Dit zijn populaire combinaties van kleuren die met elkaar in harmonie zijn. Zo kies je eenvoudig de kleur van de buitenkant, binnenkant en deuren. lees verder …

De nieuwste productietechnologieën worden ingezet, waarbij de modernste ontwerpsoftware en CNC zaagmachines vlekkeloos met elkaar samenwerken. Dit staat ook wel bekend als ‘Smart Industry’. Het betekent investeren in technologie en vakkennis.  Een meubel van emondo wordt hierdoor niet alleen foutloos geproduceerd, door deze efficiente productie methode levert emondo bovendien maatwerk voor de prijs van een serie produkt. lees verder …

Laat je nieuwe meubel voorzien van een dubbel bovenblad en een dubbele onderplaat. Door deze robuuste bouwkwaliteit heeft apparatuur nauwelijks last van ongewenste trillingen. Hierdoor levert een emondo Audio Video meubel een belangrijke bijdrage aan een betere prestatie en dus meer luisterplezier.
lees verder …

Deuren aan de achterkant zorgen voor een optimale bereikbaarheid. Ideaal tijdens het installeren van je apparatuur, bovendien wordt het stofvrij houden van je apparatuur ook een heel stuk eenvoudiger. Het achteraf wisselen van kabels? Dat wordt een simpel klusje. lees verder …

meubel maatwerk

Doe de check!

‘Ieder installatie is anders, elk HiFi meubel ook’
Heb je nog geen idee welk HiFi meubel bij je past? Vul dan onze handige checklist in en je ontvangt een ontwerp op maat.
Doe nu de check!