HiFi meubels

Maak je geluid beter

Een HiFi meubel van emondo is specifiek is ontworpen om de beste geluidsprestaties en optimale omstandigheden aan je hifi-apparatuur te bieden. Het helpt je dus om het maximale uit je hifi-apparatuur te halen

voor muziekliefhebbers

01. Planken en vakken:

Een HiFi meubel heeft meerdere planken en vakken om verschillende audiocomponenten op te bergen, zoals een versterker, cd-speler, streamer, platenspeler, maar ook luidsprekers en andere accessoires. Hierdoor kun je je apparatuur perfect organiseren en snel toegankelijk maken. Door toepassing van rijboring zijn de planken eenvoudig op de gewenste hoogte te plaatsen..

02. Ruimte en afmetingen:

Een Hifi-meubel van emondo biedt voldoende ruimte en om een breed scala aan apparaten van verschillende afmetingen te kunnen plaatsen. Het aantal vakken en de afmeting ervan kan sowieso variëren. Datzelfde geldt voor de afmeting en het aantal planken dat ieder compartiment biedt. Voor welke apparatuur je ook kiest, wij zorgen dat het altijd dus altijd in je meubel past.

03. Kabelmanagement en betere prestaties:

Een belangrijk onderdeel van ieder HiFi meubel is het kabelmanagement. Voorzieningen zoals een ingebouwde technische ruimte is een welkome aanvulling voor degene die een hekel heeft aan een wirwar van stekkerdozen en kabels. Bovendien verberg je in deze handige ruimte ook je betere stekkerdoos(!), waardoor de geluidskwaliteit een extra impuls krijgt. Voldoende kabeldoorvoeren, uitsparingen, kabelgoten en (deels) open achterpanelen stellen je in staat om de kabels tussen de apparaten netjes te geleiden en te verbergen. Dit helpt bij het verminderen van kabel-spaghetti en zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde uitstraling. Een optimale indeling en voldoende kabeldoorvoeren zorgen er bovendien voor dat de kabels tussen je versterker en andere apparaten zo kort mogelijk te houden, met een beter geluid tot gevolg. Immers, hoe korter de kabels, des te minder het verlies.

De eigenschappen van een HiFi meubel

04 Ventilatie

Hifi-apparatuur kan warmte genereren tijdens gebruik, daarom voorzien we je Audio meubel van ventilatieopeningen of open panelen aan de achterkant om een goede luchtcirculatie mogelijk te maken. Een andere mogelijkheid om warmte af te voeren is door te kiezen voor een klep of deur met luidsprekerdoek. Je verbergt hiermee niet alleen luidsprekers, het helpt ook bij het afvoeren van warmte en het kan op die manier de levensduur van je apparatuur verlengen.

05 Meer verrassende opties:

Deuren aan de achterkant zorgen voor een optimale bereikbaarheid van je apparatuur. Bovendien wordt hierdoor het stofvrij houden van je apparatuur ook een heel stuk eenvoudiger. Ook het achteraf wisselen van kabels wordt een simpel klusje. Nog eentje, staan de kastdeuren van je meubel altijd open om je apparatuur te kunnen bedienen? Dat is natuurlijk niet handig. De oplossing? Integreer een IR verlenger in het bovenblad van je meubel en je bedient je apparatuur in de kast, terwijl de deuren gesloten zijn. Extra opbergruimte nodig, laat je meubel van prachtige soft-close van Hettich voorzien. Zijn de HiFi meubels van emondo zwaar? Nou en of, we gebruiken sowieso een zware kwaliteit plaatmateriaal, de xL versies worden voorzien van een dubbele bodemplaat en dubbel bovenblad om ongewenste trillingen zoveel als mogelijk te voorkomen.

05. Kleur en design:

In de shop van emondo tref je een scala aan ontwerpen en modellen aan. Meubels verkrijgbaar in prachtige Feelwood kleuren, maar ook in Perfect Sense matte. Je nieuwe meubel in een Urban of Industrial stijl? Of toch liever retro? Kies voor een kleurstijl die past bij je persoonlijke smaak en de inrichting.

Wat doet een technische ruimte voor mij?

In veel huishoudens blijkt het een ondragelijke kabel-spaghetti te zijn als je in de buurt van de apparatuur komt. Hoe kunnen we dat oplossen? Heel eenvoudig. We voorzien onze meubels van een absolute ‘musthave’: een ingebouwde technische ruimte.

De zwaarste HiFi meubels ...

Behoren de meubels van emondo tot de zwaarste in hun klasse? Absoluut!

Zo verberg ik mijn stekkerdoos

Ontdek de voordelen van een ingebouwde technische ruimte

TrendColors

Eenvoudig je favoriete kleur kiezen met TrendColors.

Zo verberg ik mijn stekkerdoos

De betere stekkerdozen zijn niet van plastic, maar groot en van metaal. Om deze eenvoudig op te bergen voorzien we je nieuwe meubel van een kabelmanagement systeem

Populaire HiFi meubels in alle kleuren

maatwerk Audio Video meubels

Gratis kleurstalen

Benieuwd hoe je favoriete HiFi meubel er in het echt uitziet? Bestel dan gratis kleurstalen om de keuze van je favoriete kleur nog makkelijker te maken.

FAQ

Voor welke betere stekkerdoos je ook kiest, je verbergt deze eenvoudig in een apart compartiment aan de achterkant van je meubel, de technische ruimte. Hierin verberg je bovendien een netwerkswitch, kabeladapters en overtollige bekabeling. Deze handige ruimte levert dus een bijdrage aan een beter geluid, het voorkomt ook een wirwar aan kabels. lees verder ….

Hoe kan iets eenvoudigs als een kabeldoorvoer voor een beter geluid zorgen? Welnu, de verschillende compartimenten van je meubel worden (vanuit een technische ruimte) met elkaar verbonden door zoveel mogelijk kabeldoorvoeren. Met als voornaamste voordeel dat kabels tussen de apparaten dan zo kort mogelijk blijven. Een kortere kabel is niet alleen goedkoper, ook zal het verlies veroorzaakt door kabels zo beperkt mogelijk kunnen  blijven. Met een beter geluid tot gevolg. Bovendien biedt een veelvoud aan kabeldoorvoeren de mogelijkheid om de stroom- en signaal kabels ven elkaar te scheiden. lees verder …

Kabelwirwar is eigenlijk vrij eenvoudig op te lossen. Zorg voor een perfecte indeling met zoveel kabeldoorvoeren als je maar wilt. Hierdoor worden de kabels tussen de apparaten niet onnodig lang.
Een ingebouwde technische ruimte (centraal in je meubel) zorgt voor directe verbindingen tussen alle compartimenten waarin je apparatuur staat opgesteld. Kortere kabels leveren niet alleen een beter geluid op, ze zijn bovendien goedkoper om aan te schaffen.

Dat kan zeker. In drie eenvoudige stappen begeleiden we je naar het ideale HiFi meubel op maat. Bepaal je eigen afmeting, kleur en indeling. klik hier …

De kleur van je nieuwe meubel kies je makkelijker met emondo TrendColors. Dit zijn populaire combinaties van kleuren die met elkaar in harmonie zijn. Zo kies je eenvoudig de kleur van de buitenkant, binnenkant en deuren. lees verder …

De nieuwste productietechnologieën worden ingezet, waarbij de modernste ontwerpsoftware en CNC zaagmachines vlekkeloos met elkaar samenwerken. Dit staat ook wel bekend als ‘Smart Industry’. Het betekent investeren in technologie en vakkennis.  Een meubel van emondo wordt hierdoor niet alleen foutloos geproduceerd, door deze efficiente productie methode levert emondo bovendien maatwerk voor de prijs van een serie produkt. lees verder …

Laat je nieuwe meubel voorzien van een dubbel bovenblad en een dubbele onderplaat. Door deze robuuste bouwkwaliteit heeft apparatuur nauwelijks last van ongewenste trillingen. Hierdoor levert een emondo Audio Video meubel een belangrijke bijdrage aan een betere prestatie en dus meer luisterplezier.
lees verder …

Deuren aan de achterkant zorgen voor een optimale bereikbaarheid. Ideaal tijdens het installeren van je apparatuur, bovendien wordt het stofvrij houden van je apparatuur ook een heel stuk eenvoudiger. Het achteraf wisselen van kabels? Dat wordt een simpel klusje. lees verder …

meubel maatwerk

Doe de check!

‘Ieder installatie is anders, elk HiFi meubel ook’
Heb je nog geen idee welk HiFi meubel bij je past? Vul dan onze handige checklist in en je ontvangt een ontwerp op maat.
Doe nu de check!