tv meubel op maat
ORGANISEER JE INSTALLATIE

Door de ontwikkelingen die ‘Smart industry’ ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor een optimale integratie van apparatuur in de woonomgeving. Met behulp van de modernste 3D software ontwerpt, fabriceert en levert emondo een TV meubel op maat.

tv meubel op maat

klep met luidsprekerdoek | technische ruimte | deuren aan de achterkant | kabelmanagement | soft-close laden | eigen kleur | eigen indeling | eigen maatvoering

Het opgeruimde gevoel
tv meubel op maat

Dit kun je allemaal met de achterkant

Kabel-spaghetti voorkomen?

Een perfect kabel management met een technische ruimte
Optimale bereikbaarheid met een deur aan de achterkant
tv meubel op maat

een emondo soundbar TV meubel wordt op maat gemaak voor o.a. Bluesound, SONOS, SAMSUNG of HEOS

TV geluid verbeteren?
previous arrow
next arrow
Slider

'SMART INDUSTRY'

= SLIMME PRODUCTIE

In een snel veranderende wereld is de toekomst digitaal. Miljarden apparaten en machines zijn in 2020 verbonden met internet. Met ‘Industie 4.0’ worden diensten, bedrijven en apparatuur in een snel tempo aan elkaar gekoppeld. Dat leidt tot nieuwe vormen van productie en nieuwe business modellen.

 

tv meubel op maat

van concept ...

 

MAATWERK
VOOR EEN SERIE PRIJS

Bij emondo haken we in op de ontwikkelingen die ‘Smart industry’ biedt, want er ontstaan perfecte mogelijkheden voor een optimale integratie van apparatuur in de woonomgeving.
Onder het motto: ‘iedere installatie is anders, dus elk meubel ook’ maakt emondo tijdens de ontwerpfase dankbaar gebruik van innovatieve 3D ontwerpsoftware. Deze ontwerp omgeving is direct gekoppeld aan een moderne CNC productielijn. Met als resultaat dat je nieuwe audio video meubel op een efficiënte wijze tot op de millimeter wordt ontworpen en in NEDERLAND wordt gefabriceerd.
Nog een voordeel van deze slimme productie: emondo biedt maatwerk voor een serieprijs

 

... naar realiteit

 

PERSOONLIJK: MET BETERE SERVICES

Producten (lees audio video meubels) worden individueel gemaakt, waardoor er betere ‘services’ worden geleverd. Doordat de focus wordt verlegd naar de eindgebruiker zijn het niet meer de leveranciers die het aanbod bepalen, maar de eindgebruiker geeft aan hoe zijn of haar ideale audio video meubel eruit komt te zien.
De film- en muziekliefhebber kan zich bovendien concentreren op het samenstellen van de ideale installatie, zonder oog te hoeven hebben voor de vraag of de apparatuur wel in het meubel past. Dat wordt immers op maat voor apparatuur gemaakt.

KENNIS EN ERVARING
ALS TOEGEVOEGDE WAARDE

Profiteer van onze jarenlange ervaring in de elektronica branche en laat je bovendien begeleiden door de expertise van een Emondo verkooppunt. Je bent op deze manier verzekerd van een optimaal advies bij de keuze van een AV meubel op maat en een vlekkeloze integratie van nieuwe of bestaande apparatuur in je woonomgeving.

 

Begeleiding door emondo samen met deskundige
audio video winkeliers

 

MENS EN MILIEU

Emondo houdt zich bezig met verantwoordelijk ondernemen. Bij de keuze van plaatmateriaal zal altijd worden gekozen voor uitsluiten van meer milieubelastende plaatmaterialen. We bieden een efficiënt productieproces en dringen door direct transport vanuit onze Nederlandse fabriek naar consument of dealer het aantal kilometers terug. Niet alleen beter voor het milieu, bovendien kostenefficiënt.