tv meubel op maat
een klep met luidsprekerdoek
Verberg je ' centre' luidspreker achter
een complete thuis-bioscoop wegwerken?
tv meubel op maat
Wat kun je doen met de achterkant?
integreer een technische ruimte
tv meubel op maat
soft-close lade
Klep met luidsprekerdoek
klep met luidsprekerdoek
Verberg je soundbar achter een
Technische ruimte aan de achterkant
Hub
previous arrow
next arrow
Slider

CONTACT:
 
Heeft u een vraag over de integratie van audio video apparatuur in uw woonomgeving? Of U wilt 'sparren' over een meubel ontwerp dat past bij uw apparatuur? 
Bel of stuur dan een bericht via het contact formulier.
We helpen u graag verder!

Met hartelijke groet,

Martin Struijk

 
Email: [email protected]
Telefoon: 06 - 3197 3583
 

logo png

 

>>  De meest gestelde vragen:


1. Wat zijn de bezorgkosten?
Het goede nieuws is dat de prijzen zoals die op deze website van emondo worden gemeld altijd inclusief montage- en bezorgkosten en 21% BTW zijn
De meubels van emondo worden af fabriek gemonteerd geleverd op de benedenverdieping of bereikbaar met een lift. Dit is van toepassing op alle woonplaatsen in Nederland m.u.v. de waddeneilanden. Voor ongemonteerde levering zoals op bijvoorbeeld bovenverdieping zonder lift geldt een meerprijs. Deze is op aanvraag.

2. Hoe vraag ik een offerte aan?
Via het handige 3 stappenplan vul je het offerte formulier in en je ontvangt binnen enkele werkdagen een ontwerp in 3D.

3. Waar worden de emondo meubels gemaakt?
Alle emondo meubels worden in Nederland gemaakt en direct af fabriek door ervaren meubelmonteurs geleverd en gemonteerd.

4. Levert emondo ook audio video apparatuur?
Emondo levert uitsluitend speciale HiFi en TV meubels.

5. Waarom levert emondo via dealers?
Emondo levert de HiFi en TV meubels altijd via de tussenkomst van een erkende dealer. De dealers beschikken over de actuele expertise op het gebied van advisering en levering van audio video apparatuur. Zij begeleiden je bij een vlekkeloze integratie van je apparatuur in het geleverde HiFi en TV meubel. Voor de 'look and feel' staat een demonstratie meubel opgesteld en beschikt de dealer of actuele kleurstalen. Emondo kan door zowel dealer als consument wel worden ingeschakeld tijdens de ontwerpfase.

6. Is een emondo HiFi en TV meubel duur?
Tijdens de ontwerpfase wordt gebruik gemaakt van innovatieve 3D ontwerpsoftware die direct is gekoppeld aan een moderne CNC productielijn. Hierdoor is emondo in staat, op een efficiënte wijze, een kwalitatief hoogwaardig meubel tot op de millimeter te ontwerpen en te leveren. Bovendien is er volop keuze uit kant en klare modellen met een scala aan opties. De voordelen van deze moderne werkwijze? Emondo biedt maatwerk voor een serieprijs en je wordt in heldere stappen begeleid tot aan uw uiteindelijke keuze.

7. Wat zijn de emondo leveringsvoorwaarden 2018?
Emondo leveringsvoorwaarden 2018