Luidspreker verbergen?

kies voor een klep (of deur) met luidsprekerdoek

Als je luidsprekers uit het zicht wilt laten verdwijnen voorzien we je emondo TV meubel op maat graag van kleppen en deuren met akoestisch luidsprekerdoek. Dit zorgt niet alleen voor een mooi strak resultaat, doordat het doek van een open geweven kwaliteit is heeft het nauwelijks nadelige gevolgen voor de geluidskwaliteit.
Een verlies van midden en hoge tonen wordt dus voorkomen met als resultaat dat je luidsprekers optimaal blijven klinken. Natuurlijk bieden we een keuze uit vele kleuren luidsprekerdoek. Een klep of deur met doek wordt natuurlijk volledig aangepast aan de afmeting van de favoriete TV meubel op maat.

 


1. Zwart


2. Antraciet grijs


3. Donker grijs


4. Licht grijs

 

 

 

 

 

 

emondo Studio
Verberg je 'centre' luidspreker achter een klep met luidsprekerdoek.

emondo Studio


5. Soft grijs


6. Donker bruin


7. Licht geel


8. Oranje


9. Bruin


10. Beige


11. Pastel blauw


12. Appel rood


13. Navy blauw


14. Donker rood


15. Artisjok


16. Vanille

 

emondo Movie

Een klep die geheel of gedeeltelijk de hele voorkant van je meubel bedekt? emondo maatwerk tot op de millimeter maakt het mogelijk

Warmteontwikkeling (slijtage) wordt tegen gegaan door deuren en kleppen te voorzien van luidsprekerdoek.
Door dit speciale doek verberg je niet alleen je soundbar, het levert een bijdrage aan de afvoer van warmte. Een bijkomend voordeel is dat het infrarood signaal door het akoestische doek heen gaat, waardoor je de apparatuur in het meubel met de deuren dicht kunt bedienen. Extra interessant is de optie om de achterwand (en de deuren aan de achterkant) te voorzien van (koel)openingen.