Luidsprekers verbergen

het design van luidsprekerdoek

Wil je een soundbar of ‘centre’ luidspreker onzichtbaar wegwerken? Achter een klep of deur voorzien luidsprekerdoek?
Dat kan, want ook deze optie behoort tot het maatwerk concept van emondo. Het akoestische doek wordt door een erkende meubelstoffeerder om een speciaal frame gespannen en is leverbaar in vele kleuren. Hierdoor vormt een soundbar TV meubel op maat  bovendien een aanwinst voor je interieur.

Je luidsprekers op een stijlvolle manier verbergen? Maak een keuze uit vele kleuren luidsprekerdoek. Een klep of deur wordt natuurlijk volledig aangepast aan de afmeting van de favoriete Audio Video meubel.

Een verlies van midden en hoge tonen wordt voorkomen door de toepassing van luidsprekerdoek met een open geweven structuur. Je luidsprekers blijven daarom optimaal klinken.

Extra toepassingen

We verbergen niet alleen je soundbar of ‘centre’ luidspreker, het doek levert ook een bijdrage aan de afvoer van warmte afkomstig van je apparatuur. Een bijkomend voordeel is dat ook het infrarood signaal door het akoestische doek heen gaat. Hierdoor is het mogelijk om je de apparatuur in het meubel met de deuren dicht kunt bedienen.¬†

Alle luidsprekerdoeken

Antraciet grijs

Donker grijs

Licht grijs

Soft grijs

Bruin

Beige

Vanille

Lemon

een driedeurs thuisbioscoop meubel. Achter de deur met luidsprekerdoek verberg je een 'centre' luidspreker
emondo Style L met open vak en deuren aan de achterkant
emondo Pulse sb soundbar TV meubel met een open vak