Verberg je luidsprekers

achter luidsprekerdoek

Rust in je interieur?

Wil je een soundbar of ‘centre’ luidspreker onzichtbaar wegwerken? Achter een klep of deur voorzien luidsprekerdoek?
Dat kan, want ook deze optie behoort tot het maatwerk concept van emondo. Het akoestische doek wordt door een erkende meubelstoffeerder om een speciaal frame gespannen en is leverbaar in vele kleuren. Hierdoor vormt een soundbar TV meubel op maat voorzien van luidsprekerdoek bovendien een aanwinst voor je interieur.

Luidsprekerdoek in vele kleuren

Een verlies van midden en hoge tonen wordt voorkomen door de toepassing van luidsprekerdoek. Je luidsprekers blijven daarom optimaal klinken. Natuurlijk biedt emondo een keuze uit vele kleuren luidsprekerdoek, aansluiten bij de TrendColors waarmee een stijlvol meubel kan worden gemaakt. Een klep of deur met doek wordt natuurlijk volledig aangepast aan de afmeting van de favoriete TV meubel op maat

De voordelen

Achter het akoestische doek verberg je niet alleen je soundbar of ‘centre’ luidspreker, het levert ook een bijdrage aan de afvoer van warmte afkomstig van je apparatuur. Een bijkomend voordeel is dat ook het infrarood signaal door het akoestische doek heen gaat. Hierdoor is het mogelijk om je de apparatuur in het meubel met de deuren dicht kunt bedienen. 

Antraciet grijs

Donker grijs

Licht grijs

Soft grijs

Bruin

Beige

Vanille

Lemon

Voorkom kabel-spaghetti

Het ‘customizen’ van je soundbar TV meubel is helemaal van deze tijd. Maak het meubel van je keuze helemaal af door een keuze uit een scala aan opties.

TrendColors

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtige styling van je ideale meubel. Ze kunnen zelfs worden benoemd als een TrendStyle.

Thuis bioscoop meubels

Meer informatie

Speciaal voor filmliefhebbers

Een hele thuis bioscoop wegwerken?
Lees verder

HiFi meubels

Meer informatie

De ideale plaats voor al je apparatuur?

Kies een HiFi meubel op maat
Lees verder

Soundbar TV meubels

Meer informatie

Je wilt het geluid van je TV verbeteren?

Integreer een soundbar
Lees verder

Hoe ziet je ideale soundbar TV meubel eruit?

Offerte aanvragen

06-3197 3583