Waarom emondo?

emondo TV meubel op maat

Neem geen genoegen met standaard

Kies voor maatwerk

Genieten van muziek of film

Onze apparatuur behoeftes blijven veranderen en worden mede bepaald door de aller nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beeld en geluid. Je wilt je bestaande of nieuwe apparatuur op een veilige en verantwoorde wijze wegwerken in je interieur?

De ideale basis voor je apparatuur

Laat je droom van een optimaal samengestelde installatie uitkomen en kies een Emondo HIFI en TV meubel als basis. Een Emondo meubel biedt nagenoeg onbeperkte ontwerp flexibiliteit, wordt aangepast aan je wensen en vormt de perfecte plaats voor je apparatuur’.

Verhoog het bedieningscomfort

De kastdeuren staan altijd open om je apparatuur te kunnen bedienen? dat is natuurlijk niet praktisch. Verhoog het bedieningscomfort door integratie van het Remote Package. Het resultaat? Je bedient de apparatuur met je eigen afstandsbediening met de deuren dicht.

Een perfect kabelmanagement

Door de geïntegreerde technische ruimte levert een Emondo Hifi en TV meubel een belangrijke bijdrage aan een verantwoord kabelmanagement. Deze handige opbergruimte, een must voor elk meubel, biedt plaats aan je stekkerdozen, kabels en adapters en voorkomt een wirwar aan kabels

Betere prestaties

Wat veel film- en muziekliefhebbers zich niet realiseren is dat niet alleen de keuze voor apparatuur, maar ook een overzichtelijke plaatsing en een slim kabelmanagement bijdragen aan een beter geluid en een mooier beeld. Kies daarom voor de innovatieve opbergsystemen van emondo