Je apparatuur in een servieskast? Nee toch ...

Bij emondo signaleren we steeds vaker dat de audio video apparatuur in een servieskast of standaard meubel van de meubelboulevard wordt opgeborgen. ‘Dat willen we natuurlijk niet.’ aldus Martin Struijk eigenaar van emondo.

Waarom emondo? Welnu, wij zijn zelf muziekliefhebbers en hebben jarenlange professionele ervaring in de Audio Video branche en beschikken over de betere apparatuur. We zien dat veel winkeliers en particulieren voor de uitdaging  staan om hun audio video apparatuur overzichtelijk zonder zichtbare kabel-spaghetti weg te werken in een TV meubel op maat.

De reden om voor emondo TV meubel op maat te kiezen is omdat we het leuk vinden om deze te ontwerpen, maar ook omdat we willen dat alle apparatuur veilig en overzichtelijk wordt opgeborgen.

Wij denken vanuit apparatuur

emondo Style L met open vak en deuren aan de achterkant

Deskundigheid

Wij durven het aan om te zeggen dat we over veel ervaring beschikken als het gaat om op advies, verkoop en het installeren van o.a. televisies, soundbars, versterkers en complete thuis-bioscoop installaties. Van budget installaties tot aan high end van vele audio video merken. 

emonso Rhe Boxx hifi meubel

Advies op maat

Daarom zijn wij in staat om je perfect te adviseren over je aankoop, bijvoorbeeld wanneer het gaat om het kopen van een TV meubel op maat. Neem een kijkje op onze speciale modellen pagina, of kom langs bij èèn van onze dealers verspreid over Nederland om een tv meubel op maat te bekijken.

Op zoek naar betere prestaties?

Er ligt een mooie uitdaging om de prestatie van beeld en geluid naar een hoger plan te tillen. Hoe? Door je apparatuur in een maatwerk Audio Video meubel op te bergen.
‘We geloven er namelijk in dat een optimale combinatie van apparatuur, bekabeling en opstelling leiden tot een beter beeld en een mooier geluid.’

Een slim bestelproces

Als muziek- en film liefhebber heb je niet altijd de behoefte aan een uitgebreide zoektocht naar het ideale meubel. ‘Bovendien gaan de ontwikkelingen in audio video land razendsnel met een enorme verscheidenheid van apparatuur tot gevolg.

Onder begeleiding van emondo werken zowel Consumenten en audio video winkeliers  graag met maatwerk meubels van emondo. Hierdoor is het makkelijker om te focussen op apparatuur. Zonder oog te hoeven hebben voor de vraag of het wel in het meubel past. Dat wordt immers op maat voor die apparatuur gemaakt.

Smart industry

Het voordeel van Smart Industry? Met moderne ontwerp software en CNC zaagmachines leveren we maximale precisie en bieden we maatwerk voor een serieprijs

Met zorg geproduceerd

Smart Industry

Tijdens de ontwerpfase maakt emondo gebruik van de modernste 3D ontwerp software.

Moderne CNC zaagmachines

Alle emondo Audio Video meubels worden in Nederland geproduceerd en nauwkeurig op maat gezaagd door modernste CNC zaagmachines

Directe levering

Af fabriek wordt je nieuwe meubel gemonteerd vervoerd naar de gewenste locatie. Zo voorkomen we onnodige kilometers en garanderen we een perfecte levering. Natuurlijk wordt ieder meubel perfect waterpas afgeleverd.

Offerte aanvragen?

Kies je TV meubel op maat