Slide waarom kiezen
voor emondo?
op maat gemaakt
✓ Maak een keuze uit handige opties Alle modellen ✓ Creëer de perfecte plaats voor je apparatuur ✓ Innovatieve en stijlvolle TV meubels ✓ Maatwerk voor een serieprijs ✓ Denken vanuit apparatuur ✓ Voorkom een wirwar aan kabels

Je apparatuur in een servieskast? Nee toch ...

Bij emondo signaleren we steeds vaker dat de versterkers en moderne streaming apparatuur in een servieskast of standaard meubel van de meubelboulevard wordt opgeborgen.
‘Dat willen we natuurlijk niet.’
aldus Martin Struijk eigenaar van emondo. Wij zijn zelf muziek liefhebbers en beschikken over de betere apparatuur. Veel winkeliers en particulieren staan voor de uitdaging om hun audio video apparatuur overzichtelijk zonder zichtbare kabel-spaghetti weg te werken in een TV meubel op maat.

De reden om voor emondo TV meubel op maat te kiezen is omdat we het leuk vinden om deze te ontwerpen, maar ook omdat we willen dat alle apparatuur veilig en overzichtelijk wordt opgeborgen.

De uitdaging

Er ligt een mooie uitdaging om de prestatie van beeld en geluid naar een hoger plan te tillen door je apparatuur in een slim Audio Video meubel op te bergen. ‘We geloven er namelijk in dat een optimale combinatie van apparatuur, bekabeling en opstelling leiden tot een beter beeld en een mooier geluid.’

Thuis bioscoop meubels

Meer informatie

Speciaal voor filmliefhebbers

Een hele thuis bioscoop wegwerken?
Lees verder

HiFi meubels

Meer informatie

De ideale plaats voor al je apparatuur?

Kies een HiFi meubel op maat
Lees verder

Soundbar TV meubels

Meer informatie

Je wilt het geluid van je TV verbeteren?

Integreer een soundbar
Lees verder

Organiseer je installatie

Als muziek- en film liefhebber heb je niet altijd de behoefte aan een uitgebreide zoektocht naar het ideale meubel. ‘Bovendien gaan de ontwikkelingen in audio video land razendsnel met een enorme verscheidenheid van apparatuur tot gevolg.
Consumenten en audio video winkeliers
werken daarom graag met maatwerk meubels van emondo. Want hierdoor is het makkelijker om te focussen op apparatuur. Zonder oog te hoeven hebben voor de vraag of het wel in het meubel past. Dat wordt immers op maat voor die apparatuur gemaakt.

Achtergrond

Met zorg geproduceerd

Smart Industry

Tijdens de ontwerpfase maakt emondo gebruik van de modernste 3D ontwerp software.

Moderne CNC zaagmachines

Alle emondo Audio Video meubels worden in Nederland geproduceerd en nauwkeurig op maat gezaagd door modernste CNC zaagmachines

Directe levering

Af fabriek wordt je nieuwe meubel gemonteerd vervoerd naar de gewenste locatie. Zo voorkomen we onnodige kilometers en garanderen we een perfecte levering. Natuurlijk wordt ieder meubel perfect waterpas afgeleverd.

Wij denken vanuit apparatuur

emondo Style L met open vak en deuren aan de achterkant

Deskundigheid

Wij durven het aan om te zeggen dat we over veel ervaring beschikken als het gaat om op advies, verkoop en het installeren van o.a. televisies, soundbars, versterkers en complete thuis-bioscoop installaties. Van budget installaties tot aan high end van vele audio video merken. 

emonso Rhe Boxx hifi meubel

AV meubel advies op maat

Daarom zijn wij in staat om je perfect te adviseren over je aankoop, bijvoorbeeld wanneer het gaat om het kopen van een TV meubel op maat. Neem een kijkje op onze speciale modellen pagina, of kom langs bij èèn van onze dealers verspreid over Nederland om een tv meubel op maat te bekijken.

Offerte aanvragen?

Kies je TV meubel op maat

06-3197 3583