Kies voor een TV meubel op maat Geef je meubel kleur

Audio Video meubels hoeven allang niet meer alleen maar functioneel te zijn, maar laat het design ervan precies aansluiten op je interieur. Het is een prachtige opbergplaats voor je apparatuur om heerlijk te genieten van muziek en film.

Egger kleuren app

Kies je favoriete kleur met gratis app

Met de speciale app van Egger kies je heel eenvoudig je favoriete kleuren.  Ontdek talloze decorcombinaties en bekijk decors in 2D of 3D om decordetails en patroonherhaling te onthullen.

Gratis kleurstalen aanvragen

Is het lastig is om de juiste kleur van de buitenkant, binnenkant en deuren te kiezen? Niet met de kleurstalen van emondo. Bestel je kleurstalen vandaag en wij zorgen dat ze binenkort gratis bij jou thuis bezorgd worden.

Gratis luidsprekerdoek sample

Wil je een luidspreker verbergen? Voor welke kleur luidsprekerdoek kies je dan? Vraag daarom een gratis sample van je doek aan om de stof  eerst zien en voelen. 

TrendColors kleur recept

TrendColors zijn unieke kleurcombinatie die passen in de interieur stijl van anno 2021.  Kleuren die met elkaar in harmonie zijn. Kies je bijvoorbeeld voor een Urban, industrial of matte stijl? bij je woonwensen en stijl? Bij emondo kies je afzonderlijke voor de kleuren van de: 

Kies eenvoudig de juiste combinatie van kleuren! Daarom hebben we vijf verschillende TrendColor kleur combinaties samengesteld. waardoor je eenvoudig erachter komt wat past bij jouw apparatuur en interieur.

Perfect Sense Matte designs

Kies voor het rijke, subtiel, gevoel door het gebruik de matte oppervlakken.
Perfect Sense mat biedt een bepaalde natuurlijkheid is nu dus ook mogelijk voor unikleuren.

Kleurstaal aanvragen?

Kies je staal

TrendStyle kleuren overzicht:

TrendStyle

Buitenkant

Binnenkant

Deuren

Luidsprekerdoek

Verberg je soundbar

Wil je een soundbar of ‘centre’ luidspreker onzichtbaar wegwerken? Achter een klep of deur voorzien luidsprekerdoek?

Voorkom kabel-spaghetti

Het ‘customizen’ van je soundbar TV meubel is helemaal van deze tijd. Maak het meubel van je keuze helemaal af door een keuze uit een scala aan opties.

TrendColors

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtige styling van je ideale meubel. Ze kunnen zelfs worden benoemd als een TrendStyle.

Het gevoel van Perfect Sense Matte

Het PerfectSense materiaal zorgt voor een bijzonder speciaal gevoel. Het wordt gekenmerkt door een trendy, supermat en fluweelzacht oppervlak met anti-fingerprinteigenschap. Voor wie een uitstekend alternatief zoekt voor immer kwetsbare spuitwerk is dit het ideale materiaal. 

1. Premium wit

Premium wit is een solid wit, waardoor het een hoge kwaliteit uitstraalt.

2. Kasjmier grijs

Kasjmiergrijs is een enigszins warme grijstint waarmee met warme houtkleuren harmonieuze en tijdloze combinaties kunnen worden gecreëerd.

3. Steengijs

Het warme steen grijs kan harmonieus worden gecombineerd met heel moderne houtnerfstructuren waarin wat grijs voorkomt.

4. Licht grijs

Het neutrale lichtgrijs is op veel verschillende manieren te combineren. Er kunnen kleur-in-kleur-combinaties met andere grijstinten worden gemaakt maar ook contrasten met natuurlijke houtsoorten.

5. Rubby matte zwart

PerfectSense matte wordt gekenmerkt door zijn hoge krasbestendigheid met een gevoel van luxe. Met anti-fingerprint eigenschap is Rubby matte zwart een prachtig materiaal van spuitwerk kwaliteit.

Antraciet grijs

Donker grijs

Licht grijs

Soft grijs

Bruin

Beige

Vanille

Lemon

Kies voor een Stijlvol bovenblad van Dekton

Industrial series

Objecten van beton en cement combineren goed met organische en natuurlijke elementen, hardhout, planten en neutrale kleuren. Ze creëren harmonie en balans, en vullen iedere hoek van het huis met licht en persoonlijkheid. Ideaal dus als toepassing voor het bovenblad van je TV meubel op maat.

Dekton® is gebaseerd op de succesvolle Industrial Series en biedt met de urban collection vier frisse ideeën. Sprekende hedendaagse kleuren die perfect cement en beton imiteren. Esthetisch met de duurzaamheid en kwaliteit van Dekton. Ideaal voor een industiele uitstraling van je TV meubel op maat. 

Hoe ziet je ideale soundbar TV meubel eruit?

Offerte aanvragen

Make Button Work With Icon Fade Effect