Betere prestaties

Met de juiste kennis van apparatuur in combinatie met ‘dedicated’ opbergmeubel liggen er dankbare mogelijkheden om de prestatie van beeld en geluid naar een hoger plan te tillen. ‘We geloven er namelijk in dat een optimale combinatie van apparatuur, bekabeling en overzichtelijke opstellen met een verantwoord kabelmanagement leiden tot een beter beeld en een mooier geluid’ zegt Martin.
‘Audio video winkeliers kunnen nu de maatwerk meubelmarkt betreden doordat wij met een efficiënt fabricage proces samen met moderne ontwerpsoftware ervoor kunnen zorgen dat er maatwerk wordt geboden voor een serieprijs’.

Snelle ontwikkelingen

Mensen hebben ook niet altijd de behoefte naar een uitgebreide zoektocht naar het ideale meubel. 'Daarbij komt dat de ontwikkelingen in audio video land razendsnel gaan met een enorme verscheidenheid van apparatuur tot gevolg’. De reden dat winkeliers graag met maatwerkmeubels werken is dat ze zich kunnen focussen op apparatuur. Zonder oog te hoeven hebben voor de vraag of de apparatuur wel in het meubel past. Dat wordt immers op maat voor die apparatuur gemaakt.

Het uitgangspunt

Een ideale basis voor de verantwoorde plaatsing van je apparatuur is het uitgangspunt bij elk ontwerp. Emondo biedt een optimale integratie van kabels en stekkerdozen, bovendien wordt gezorgd voor een makkelijk bereikbaarheid van zowel apparatuur als de bekabeling. De meubeloplossingen van Emondo zorgen daarom voor een nettere aanblik van apparatuur en bekabeling, voor een toegenomen veiligheid, een betere toegankelijkheid en een verhoging van de prestatie van je installatie.

Kennis en ervaring als toegevoegde waarde

Profiteer van onze jarenlange ervaring in de elektronica branche en laat je bovendien begeleiden door de expertise van een Emondo verkooppunt. Je bent op deze manier verzekerd van een optimaal advies bij de keuze van een AV meubel op maat en een vlekkeloze integratie van nieuwe of bestaande apparatuur in je woonomgeving.

 

Begeleiding door emondo samen met deskundige
audio video winkeliers

 

Mens en milieu

Emondo houdt zich bezig met verantwoordelijk ondernemen. Bij de keuze van plaatmateriaal zal altijd worden gekozen voor uitsluiten van meer milieubelastende plaatmaterialen. We bieden een efficiënt productieproces en dringen door direct transport vanuit onze Nederlandse fabriek naar consument of dealer het aantal kilometers terug. Niet alleen beter voor het milieu, bovendien kostenefficiënt.