TV meubel op maat

Ontdek het belang van een speciale Audio Video meubels

‘Bij emondo geloven we erin dat een ‘gouden’ combinatie van apparatuur, kabels en kabelmanagement leidt tot een beter beeld en een mooier geluid.’

1. Meer dan alleen opbergruimte

 • Functionaliteit van emondo’s AV-meubels
 • Integratie van kabels en stekkerdozen voor een opgeruimde ruimte
 • Rust en genot dankzij slimme oplossingen

 

Een emondo Audio Video meubel is meer dan alleen een opbergplek voor je versterker, soundbar of complete thuisbioscoop installatie; het is een slimme oplossing dat niet alleen op maat wordt gemaakt, maar dat er ook voor zorgt dat kabels en stekkerdozen naadloos worden geïntegreerd. Onze meubels bieden daarom rust in je ruimte om ongestoord te genieten van je favoriete muziek, films, serie of game.

2. Aandacht voor stekkerdoos en kabels

 • Impact van kabelafstanden op geluidskwaliteit
 • Scheiding van stroom- en signaalkabels voor optimale prestaties
 • Financiële voordelen en esthetische voordelen van geoptimaliseerde kabelmanagement


In tegenstelling tot een stekkerdoos van de bouwmarkt zijn de afgeschermde stekkerdozen zeer effectief bij het voorkomen van elektromagnetische interferentie, mits ze op de juiste manier worden geïnstalleerd en gebruikt. Deze stekkerdozen leveren daardoor een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de beeld- en geluidskwaliteit. Denk hierbij aan fraaie exemplaren van merken als Isotek, AudioQuest en Supra. Maar hoe kun je je favoriete stekkerdoos op een elegante manier verbergen? Bij emondo bieden we een prima oplossing, want onze meubels zijn voorzien van een kabelmanagement systeem dat betaat uit:

TV meubel op maat van emondo met ingebouwde techniesche ruimte

3. Optimale Lay-out voor Verbeterde Geluidskwaliteit

  • Rol van doordachte indeling en kabeldoorvoeren in het minimaliseren van kabelafstanden
  • Financiële en audiokwaliteitsvoordelen van geoptimaliseerd kabelmanagement

 

Is er nog meer mogelijk met kabelmanagement? Jazeker, want wij houden ook rekening met jouw apparatuur. Een doordachte indeling en voldoende kabeldoorvoeren dragen bij aan het minimaliseren van de kabelafstanden tussen je versterker en andere apparaten, wat resulteert in een betere geluidskwaliteit door verminderd signaalverlies. Daarnaast biedt deze aanpak ook financiële voordelen, aangezien kortere kabels vaak voordeliger zijn. Bovendien zijn we hierdoor in staat om stroom- en signaalkabels van elkaar te scheiden, wat niet alleen bijdraagt aan een beter geluid, maar ook kabelwirwar voorkomt. Graag horen we daarom welke apparatuur jij wilt verbergen en maken een ontwerp dat bij je favoriete apparatuur past.

 • Aanbod van prachtige kleuren en texturen voor perfecte integratie met het interieur
 • Gebruik van hoogwaardige Egger materialen voor duurzaamheid en veelzijdigheid


Omdat we begrijpen dat het slim verbergen van apparatuur in een maatwerk Audio Video meubel hand in hand gaat met je woonstijl, bieden we een scala prachtige kleuren en ontwerp opties. Ontdek de perfecte samensmelting van techniek, design, en praktisch gemak met onze op maat gemaakte AV-meubels. Bijvoorbeeld, wij gebruiken hoogwaardige Egger materialen, bekend om hun duurzaamheid en esthetische veelzijdigheid. Kies uit een breed palet aan Egger kleuren en texturen om je meubel perfect te laten passen bij je interieur.

 • Beschrijving van slimme functies voor rust, gemak en prestatieverbetering
 • Voorbeelden zoals luidsprekerdoekkleppen, Infrarood ontvangers en soft-close laden voor optimale functionaliteit

Een maatwerk meubel van emondo zit boordevol slimme opties die het onderscheiden van standaard meubels en zelfs van andere Audio Video meubels. Deze opties zijn ontworpen om jouw gebruikerservaring te verbeteren en de prestaties van je apparatuur te optimaliseren. Hou je bijvoorbeeld van rust en ruimte in je interieur, dan voorzien we het meubel van je keuze van een klep of deur met luidsprekerdoek. Of wil je de apparatuur bedienen met de deuren dicht? Laat je meubel dan voorzien van een Infrarood ontvanger. Extra opbergruimte nodig? Kies dan voor de soepel lopende soft-close laden van Hettich. Nog een verbetering van de geluidskwaliteit? We voorkomen ongewenste trillingen door onze meubels te voorzien van een dubbellaags bovenblad en een dubbele bodemplaat. Tenslotte, dankzij de deuren aan de achterkant is je apparatuur gemakkelijk toegankelijk tijdens de installatie en bij kabelwisselingen. Bovendien bieden ze tevens een handige manier om je apparatuur stofvrij te houden, want met deze zogenaamde achterdeuren kun je eenvoudig bij je apparatuur en wordt gezorgd voor een optimale gebruikservaring en onderhoudsgemak.

 • Toepassing van Smart Industry voor volledig op maat gemaakte meubels
 • Voordelen van maatwerk tegen serieprijzen voor unieke en betaalbare oplossingen

Door de ontwikkelingen die ‘Smart industry’ biedt ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor een optimale integratie van apparatuur in de woonomgeving. Met behulp van de modernste 3D software ontwerpt, fabriceert en levert emondo HiFi en TV meubels die volledig aan je wensen worden aangepast. Maatwerk tot op de millimeter dus. Profiteer ook van deze slimme productie, want hierdoor biedt Emondo niet alleen unieke meubels, maar ook maatwerk voor een serieprijs!
 • Uitnodiging om de verbeterde Audio Video-ervaring te ervaren met Emondo’s geavanceerde meubels
 • Benadrukken van verbeterde luisterervaring en perfecte combinatie van techniek, design en gemak


Ontdek vandaag nog de upgrade die jouw Audio Video-setup verdient met emondo’s geavanceerde meubels. Verbeter je luisterervaring en geniet van een perfecte combinatie van techniek, design, en gemak.

Hulp nodig bij het opbergen van je apparatuur?

Soundbar meubels

Soundbar meubels

Soundbar meubels

TV meubel op maat

HiFi meubels

TV meubel op maat

Soundbar meubels

TV meubel op maat

Bioscoop meubels