Voor welk maatwerk van emondo je ook kiest, met de UniColors is een meubel van emondo altijd een aanwinst voor je interieur. Ze passen ze in de helemaal interieur stijl van anno 2022.
Tip!
Neem ook een kijkje bij onze TrendColor kleurstijlen.
3. U741 Lava 600x600

1. Lava

Het natuurlijke lavagrijs is populair om mee te combineren, omdat de kleurtint ook in vele natuurlijke, moderne houtnerfstructuren voorkomt. Met Lava kan een mooie ‘kleur-in-kleur-combinatie’ met natuurlijk grijs worden gemaakt.

2. U727 Steen grijs 600x600

2. Steen grijs

Het warme steen grijs kan harmonieus worden gecombineerd met moderne houtsoorten waarin iets aan grijs voorkomt.

1. U163 Curry geel 600x600

3. Curry geel

Kleur en karakter. Currygeel is een heel trendy kleurtintcombinatie. Op zoek naar een TV meubel met een moderne uitstraling?

4. U732 Stof grijs 600x600

4. Stof grijs

Stofgrijs is een koele, middentint grijs. Dankzij het neutrale karakter kunnen vele combinaties worden gecreëerd en zo is de kleur dus in vele emondo meubels terug te vinden.

5. U999 Rubby Zwart hout 600x600

5. Zwart hout

Niet voor het laatst viert de unikleur zwart een comeback. Het wordt veelvuldig toegepast in gangbare Scandinavisch designs met zwart-wit contrasten, maar ook als een scherp contrast met decoren met een lichtgekleurde of zelfs witte houtnerf.

6. u963 Diamant grijs 600x600

6. Diamant grijs

Diamantgrijs is een neutraal grijs dat bij de koele grijzen qua donkerheid tussen zwart en grafietzwart kan worden geclassificeerd. Deze unikleur maakt deel uit van de “net-geen-zwart” kleurtinten die als een wat zachter alternatief worden toegepast, wanneer met zwart een te scherp contrast zou ontstaan. Het kan ook in contrast met natuurlijke houtnerfdecoren worden gebruikt.

7. U156 Zand 600x600

7. Zand

Zandbeige heeft een roodachtige beige kleur die in vele verschillende combinaties voor een geslaagd effect zorgt. Deze kleurtint staat voor een harmonieuze combinatie die op bijna iedere houtsoort warm en neutraal oogt.

8. W980 Platina wit 600x600

8. Platina wit

Platina wit is het allround wit voor iedere toepassing en iedere combinatie en wordt vaak gebruikt

9. U708 Licht grijs 600x600

9. Licht grijs

Het neutrale lichtgrijs is op veel verschillende manieren te combineren. Er kunnen ‘kleur-in-kleur-combinaties’ met andere grijstinten worden gemaakt maar ook contrasten met een natuurlijke houtnerf.

5. U999 Rubby Zwart hout 600x600

10. Rubby matte zwart

PerfectSense matte wordt gekenmerkt door zijn hoge krasbestendigheid met een gevoel van luxe. Met anti-fingerprint eigenschap is Rubby matte zwart een prachtig materiaal van spuitwerk kwaliteit.

11. W1000 hoogglans wit 600x600

11. Hoogglans wit

Premium wit is een robuust, solid wit van hoge kwaliteit dat met een hoogwaardige oppervlak HG HighGloss is gecombineerd.

Truffel bruin U748

12.Truffelbruin

Truffelbruin is een gedempte unikleur bruin die een warm contrast vormt, met name met een lichtgekleurde houtnerf. Ontwerpen voor Thuis bioscoop en soundbar meubels komen in de neutrale warme uitstraling beter uit. Met het oppervlak ST9 Smoothtouch Matt wordt het neutrale karakter met een fluweelachtige toets versterkt.

Porcelein wit W1200

13. Porseleinwit

Porseleinwit is het warmste wit van de hele collectie. De naam brengt het in verband met porselein en dit wordt nog versterkt door het matte oppervlak ST9 Smoothtouch Matt. Porseleinwit gaat goed samen met een warme houtnerf en unikleuren met een warme uitstraling.

Muisgrijs

14. Muisgrijs

Het lichte muisgrijs straalt een bepaalde warmte uit die in neutrale designs kan worden toegepast. Muisgrijs biedt een warm, neutraal contrast dat uitstekend past bijvoorbeeld bij natuurlijke houtnerfstructuren. 

Kasjmiergrijs U702

15 .Kasjmiergrijs

Kasjmiergrijs is een enigszins warme grijstint waarmee met warme houtkleuren harmonieuze en tijdloze combinaties kunnen worden gecreëerd. Maar andere mogelijkheden zijn solid combinaties met andere grijstinten of wit.

Egger Came beige U216

16. Came beige

Came Beige is een licht vergrijsde lichtbeige tint die zeer flexibel in gebruik is. Het ST9-oppervlak (Smoothtouch Matt) zorgt voor een natuurlijk mat gevoel dat vergelijkbaar is met een gelakt oppervlak.

egger witgrijs U775

17. Wit grijs

Witgrijs is het lichtste koele grijs met unikleuren. Het oogt bijna wit en is geschikt om er grote oppervlakken in uit te voeren die toch neutraal blijven.

Arctisch grijs U778

18.Arctisch grijs

Arctisch grijs is een middengrijs waarin blauw voorkomt. Het vormt een krachtig koel contrast met houtnerfstructuren en een “ton sur ton” -ontwerp op bepaalde soorten materiaal zoals beton. Met het oppervlak ST9 Smoothtouch Matt wordt het neutrale karakter met een fluweelachtige toets versterkt.