Opties

Het ‘customizen’ van je favoriete HiFi en TV meubel is helemaal van deze tijd. Maak het meubel van je keuze helemaal af door een keuze uit onderstaande opties.

Kies voor betere prestaties

Een zorgvuldig samengesteld audio video meubel zorgt op zichzelf niet voor betere prestaties. Op basis van je apparatuur levert emondo wel een bijdrage aan een perfect indeling van je meubel.
Het voordeel? Door betere kabels en een perfect kabelmanagement wordt het signaal verlies veroorzaakt door kabels beperkt.

Technische ruimte

Volgens de filosofie van emondo vormt de technische ruimte de ‘backbone’ van je meubel. Waarom? Het blijkt dat in vele huishoudens het een ondragelijke kabel-spaghetti is als je in de buurt van de televisie en HiFi apparatuur komt. Dat kan anders dachten we bij het Nederlandse emondo. Daarom wordt iedere maatwerk tv kast van emondo voorzien van een ingebouwde technische ruimte. Deze handige ruimte biedt plaats aan je stekkerdoos, adapters en overtollige kabels. 

Een emondo TV meubel op maat heeft aan de achterkant een technische ruimte aan de achterkant op een wirwar aan kebel te voorkomen.

Deuren aan de achterkant?

Bij emondo bieden we met deuren aan de achterkant nog een handigheidje.
Deze achterdeuren zorgen voor een optimale bereikbaarheid van je apparatuur tijdens het installeren of bij latere wisselingen van apparatuur en kabels. Bovendien wordt het stofvrij houden van je apparatuur ook een heel stuk eenvoudiger.

tv meubel op maat

Extra opbergruimte nodig?

Innotech soft-close laden

Als je op zoek bent naar extra opbergruimte in je nieuwe meubel dan kies je natuurlijk voor soft-close laden. Bij emondo hebben gekozen voor de toepassing van de betrouwbare kwaliteit van de Innotech serie van Hettich.

Deze prachtige laden worden altijd op maat gemaakt en dus aangepast aan de maatvoering van je meubel. Deze kwalitatief mooie laden van Hettich gaan heerlijk soepel open en weer dicht en leverbaar met handgreep of als ‘push to open’ systeem.

tv meubel op maat met opties

Je luidsprekers uit het zicht?

Als je luidsprekers uit het zicht wilt laten verdwijnen voorzien we je emondo TV meubel op maat graag van kleppen en deuren met akoestisch luidsprekerdoek. Dit zorgt niet alleen voor een mooi strak resultaat, het betekent dat het doek van een open geweven kwaliteit is en dat het nauwelijks nadelige gevolgen heeft voor de geluidskwaliteit.
Een verlies van midden en hoge tonen wordt dus voorkomen met als resultaat dat je luidsprekers optimaal blijven klinken. 

Directe verbindingen

Directe en zo korte mogelijke kabel verbindingen zorgen voor een optimale prestatie van je apparatuur. Door een betere opstelling samen met een verantwoord kabelmanagement wordt niet alleen de prestatie van de installatie maar ook ook het bedieningscomfort verhoogd.

Als onderdeel van een verantwoord kabelmanagement plaats je kabeldoorvoeren zoveel als je wilt en waar je maar wilt.

 

Maatwerk tot op de millimeter

Door de ontwikkelingen die ‘Smart industry’ biedt ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor een optimale integratie van apparatuur in de woonomgeving.
Met behulp van de modernste 3D software ontwerpt, fabriceert en levert emondo HiFi en TV meubels die volledig aan je wensen worden aangepast. Maatwerk tot op de millimeter dus. Profiteer ook van deze slimme productie, want hierdoor biedt Emondo niet alleen unieke meubels, maar ook maatwerk voor een serieprijs!

Trendy en klassieke kleuren

TrendColors

Bij emondo bepaal je helemaal zelf de kleur van je nieuwe meubel. Kies een unieke kleur voor zowel ombouw, binnenkant en deuren. 

We combineren we graag hoogwaardige en natuurlijke materialen voor een stedelijke Urban Look. Of kies je liever voor een meer Industrial Style met de kleuren Halifax Tabak eiken en steengrijs als je op zoek bent naar de Perfect Imperfection.

emondo tv meubel op maat

Bedieningscomfort verhogen?

integreer een IR ontvanger

De kastdeuren staan altijd open om je apparatuur te kunnen bedienen? Verhoog dan het bedieningscomfort door integratie van het Remote Package. Het resultaat van deze infraroodverlenger? Bedien je de apparatuur in de kast met je eigen infrarood afstandsbediening terwijl de kastdeuren dicht kunnen blijven.

Infrarood verlenger voor afstandsbediening

Geef je emondo HiFi en TV meubel een unieke persoonlijkheid door het bovenblad te laten uitvoeren in de 'looks' van Dekton beton.

De looks van industrieel

Objecten van beton en cement combineren goed met organische en natuurlijke elementen, hardhout, planten en neutrale kleuren. Ze creëren harmonie en balans, en vullen iedere hoek van het huis met licht en persoonlijkheid. Ideaal dus als toepassing voor het bovenblad van je TV meubel op maat. Dekton® is gebaseerd op de succesvolle Industrial Series en biedt met de urban collection vier frisse ideeën. Sprekende hedendaagse kleuren die perfect cement en beton imiteren. Esthetisch met de duurzaamheid en kwaliteit van Dekton. Ideaal voor een industiele uitstraling van je TV meubel op maat. 

Hoe ziet je ideale thuis bioscoop meubel eruit?

Offerte aanvragen