tv meubel op maat

Customize

Het ‘customizen’ van je favoriete HiFi en TV meubel is helemaal van deze tijd. Maak het meubel van je keuze helemaal af door een keuze uit onderstaande opties.

tv meubel op maat

Kabel spaghetti voorkomen?

De oplossing voor je kabel probleem? Laat je emondo audio video meubel voorzien van een ingebouwde technische ruimte.
Dit is een een handig afgesloten opbergvak, centraal in je meubel, dat met middels kabeldoorvoeren met ieder compartiment is verbonden waarin apparatuur staat. In eerste instantie zie je deze handige geïntegreerde technische ruimte wellicht niet. Want meestal bevindt deze opbergplaats zich onzichtbaar aan de achterkant van het meubel of vanaf bereikbaar vanaf de voorkant.

Een musthave: de technische ruimte

De backbone van mijn meubel

Volgens de filosofie van emondo is een ingebouwde technische ruimte dus een absolute ‘must have’. Als onderdeel van een verantwoord kabelmanagement biedt deze handige ruimte voldoende plaats aan je stekkerdoos, adapters en overtollige kabels.

Met als resultaat? Welnu, een wirwar aan kabels wordt voorkomen en er ontstaat een nettere aanblik met toegenomen veiligheid. Bovendien wordt de prestatie van de apparatuur verbeterd. Een handige oplossing dus, ingegeven door de praktijk, en eentje waar je veel plezier van hebt.

Kabelmanagement
tv meubel op maat

Customize je ideale meubel

Elke installatie is uniek, ieder HiFi en TV meubel ook. Kies daarom voor eigen indeling, afmeting en kleurstelling. Het voordeel? Meer overzicht, rust en ruimte in je meubel met bovendien de zekerheid dat je apparatuur altijd past. 

Kies je eigen indeling en afmeting

Betere prestaties

Door een betere opstelling samen met een verantwoord kabelmanagement wordt de prestatie van de installatie en ook het bedieningscomfort verhoogd.

Bedieningscomfort verhogen?

Customize je ideale meubel

De kastdeuren staan altijd open om je apparatuur te kunnen bedienen?

Integreer een IR ontvanger

Verhoog dan het bedieningscomfort door integratie van het Remote Package. Het resultaat van deze infraroodverlenger? Bedien je de apparatuur in de kast met je eigen infrarood afstandsbediening terwijl de kastdeuren dicht kunnen blijven.

Infrarood verlenger voor afstandsbediening

Customize

Ontwerp samen met emondo je nieuwe HiFi en TV meubel

Stel jou meubel samen

Vul je gegevens in en ontvang een ontwerp in 3D
Klik Hier

Een klep of deur met doek

Als je luidsprekers uit het zicht wilt laten verdwijnen voorzien we je emondo TV meubel op maat graag van kleppen en deuren met akoestisch luidsprekerdoek. Dit zorgt niet alleen voor een mooi strak resultaat, het betekent dat het doek van een open geweven kwaliteit is en dat het nauwelijks nadelige gevolgen heeft voor de geluidskwaliteit.
Een verlies van midden en hoge tonen wordt dus voorkomen met als resultaat dat je luidsprekers optimaal blijven klinken. 

Je luidsprekers uit het zicht?

Maak een keuze uit vele kleuren doek

Natuurlijk bieden we een keuze uit vele kleuren luidsprekerdoek. Een klep of deur met doek wordt natuurlijk volledig aangepast aan de afmeting van de ideale TV meubel op maat

Kabelmanagement

Als onderdeel van een verantwoord kabelmanagement plaats je kabeldoorvoeren zoveel als je wilt en waar je maar wilt.

Het nut van kabeldoorvoeren

Kabelmanagement

Kies ook voor effiente verbindingen tussen al je apparatuur en geniet van een opgeruimd gevoel. Want kabels zijn noodzakelijk en belangrijk, maar we willen ze niet zien.

tv meubel op maat met NAD versterker

Trendy en stijlvol

Geef je emondo HiFi en TV meubel een unieke persoonlijkheid door het bovenblad te laten uitvoeren in de ‘looks’ van Dekton beton.

De looks van industrieel

Organisch en natuurlijk

Objecten van beton en cement combineren goed met organische en natuurlijke elementen, hardhout, planten en neutrale kleuren. Ze creëren harmonie en balans, en vullen iedere hoek van het huis met licht en persoonlijkheid. Ideaal dus als toepassing voor het bovenblad van je TV meubel op maat.

Dekton® is gebaseerd op de succesvolle Industrial Series en biedt met de urban collection vier frisse ideeën. Sprekende hedendaagse kleuren die perfect cement en beton imiteren. Esthetisch met de duurzaamheid en kwaliteit van Dekton. Ideaal voor een industiele uitstraling van je TV meubel op maat. 

Extra opbergruimte nodig?

Innotech soft-close laden

Als je op zoek bent naar extra opbergruimte in je nieuwe meubel dan kies je natuurlijk voor soft-close laden. Bij emondo hebben gekozen voor de toepassing van de betrouwbare kwaliteit van de Innotech serie van Hettich.

Deze prachtige laden worden altijd op maat gemaakt en dus aangepast aan de maatvoering van je meubel. Deze kwalitatief mooie laden van Hettich gaan heerlijk soepel open en weer dicht en leverbaar met handgreep of als ‘push to open’ systeem.

tv meubel op maat met opties

Optimale bereikbaarheid?

Deuren aan de achterkant?

Echte audio video meubels zorgen voor optimale bereikbaarheid.

Ideaal bij (kabel)wisselingen

Wissel je regelmatig van apparatuur of bekabeling en je zoekt optimale bereikbaarheid vanaf de achterkant? Of je wilt je apparatuur stofvrij houden? Kies dan voor optimale bereikbaarheid en laat je Emondo meubel voorzien van deur(en) aan de achterkant.

Trendy en stijlvol

Bij emondo bepaal je helemaal zelf de kleur van je nieuwe meubel. Kies een unieke kleur voor zowel ombouw, binnenkant en deuren. 

Een stijlvolle uitstraling

Maak een keuze uit vele kleuren

We combineren we graag hoogwaardige en natuurlijke materialen voor een stedelijke Urban Look. Of kies je liever voor een meer Industrial Style met de kleuren Halifax Tabak eiken en steengrijs als je op zoek bent naar de Perfect Imperfection.

Hoe ziet je ideale thuis bioscoop meubel eruit?

Offerte aanvragen

06-3197 3583