TV LIFT MEUBEL

LAAT JE TELEVISIE VERDWIJNEN .....                

Kies voor een meubel met
ingebouwde tv lift

Wanneer u een hoogwaardig en kwalitatief goed tv lift meubel zoekt, bent u bij emondo aan het goede adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment TV lift meubels, geschikt om je LED televisie uit het zicht te laten verdwijnen. Emondo heeft veel ervaring met hifi en video apparatuur, en kan u daarom perfect adviseren over uw aankoop, bijvoorbeeld wanneer het gaat om het kopen van een tv lift meubel.

Een tv lift meubel van emondo biedt onder andere:

  • Een hoogwaardige en stille tv lift ingebouwd
  • Op maat gemaakt voor veel LED televisies,
  • Ook geschikt voor integratie van hifi en ‘home theatre’ apparatuur
  • Kies voor een eigen indeling, afmeting en kleur
  • Ruim assortiment aan tv lift meubels
  • Een ingebouwde technische ruimte

Bij vragen of opmerkingen:

Bij vragen of opmerkingen over onze hifi en tv lift meubels nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06-3197 3583 of te mailen naar [email protected]

TV meubel met lift
Prijsindicatie: € 3500,-

TV meubel met tv lift kopen
Prijsindicatie: € 3500,-

ONTWERP JE EIGEN TV LIFT MEUBEL

Een emondo tv lift meubel wordt volledig aan je wensen aangepast. Er zijn vele mogelijkheden. Je kiest niet alleen een ingebouwde tv lift, maar ook voor een eigen indeling, afmeting en kleur.

met verrassende opties

Voeg kleppen, soft-close laden en deuren aam je tv lift meubel toe. Verhoog het bedieningscomfort met een Remote IR Package en integreer een technische ruimte om een wirwar aan kabels te voorkomen.

TV lift meubel kopen
Prijsindicatie: € 4000,-

tv lift meubel

 

FLEXIBELE INRICHTING

Een tv lift meubel biedt meer vrijheid bij het inrichten van je interieur, want de plaats van je meubels wordt mede geïnspireerd door de plaats van je televisie. Met een emondo tv lift meubel verdwijnt je TV als storend zwart vlak.

Voor een betere ergonomie wordt de lift wordt op de ideale kijkhoogte ingesteld. Bij interieur wijzigingen heb je geen last van gaten in de muur van je TV beugel, het volstaat het om simpel je tv lift meubel te verplaatsen. Wel comfortabel en wel zo makkelijk.

TV LIFT MEUBEL OFFERTE AANVRAAG: HOE WERKT HET?

Je wilt graag weten hoe je nieuwe TV lift meubel eruit gaat zien? Kies door het handige 3 stappenplan zelf zelf je eigen indeling, maatvoering en kleurstelling. Natuurlijk kan je ook contact opnemen met emondo om een TV lift meubel op maat te laten ontwerpen Stuur je schets, idee of vraag naar [email protected] of neem telefonisch contact op met 06-31973583. 

lees verder ...

meubel met ingebouwde TV lift
Prijsindicatie: € 2750,-

KABEL SPAGHETTI VOORKOMEN?

Met de geïntegreerde technische ruimte levert een Emondo TV lift meubel een belangrijke bijdrage aan een verantwoord kabelmanagement. Deze handige opbergruimte biedt niet alleen plaats aan de 'control box' van de tv lift maar ook aan stekkerdozen en net adapters.

EEN AVONDJE THUISBIOSCOOP?

HOE VERBETER IK MIJN TV GELUID?

Er zijn verschillende mogelijkheden om je TV geluid met een TV lift meubel te verbeteren . Voor welke vorm van geluidsverbetering je ook kiest, een emondo TV lift meubel is bij uitstek geschikt om alle apparatuur, luidsprekers, bekabeling en stekkerdozen passen moeiteloos weg te werken. lees verder ...

EEN AVONDJE THUIS-BIOSCOOP?

We genieten steeds meer tv series, sport en films. Daar is ook alle aanleiding toe want er is volop keus uit een groot assortiment aan audio video apparatuur.
Dus waar gaan we naar toe voor de ultieme filmervaring? Naar de bioscoop? Of blijven we lekker thuis? Geen slecht idee als u beschikt over een mooie thuisbioscoop. Met een Emondo TV lift meubel creëer je in ieder geval de ideale basis voor een prachtige thuisbioscoop.

VEILIGHEIDSMAATREGELEN?

MINDER GOED NIEUWS
Het inbrekersgilde heeft geen baat bij een tv lift meubel, want als je een tijdje van huis bent is het voor deze ongewenste bezoekers een hele toer om je kostbare TV uit je TV lift meubel te ‘vissen’.

slide 10