TrendColors

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtig effect. Ze kunnen zelfs worden benoemd als een TrendStyle.
Geef je HiFi en TV meubel een unieke uitstraling. Kies daarom je persoonlijk favoriete kleurcombinatie voor de: 

Industrial Style

Een vleugje verval, een oud kozijn. Een industriele betonlook? Vintage? Een emondo meubel met de ‘Perfect Imperfection’ kleur combinatie past perfect in dit sfeerbeeld.

Arizona eik bruin, truffel bruin en Came passen in opzicht perfect bij elkaar. Ruwe- naast zachte kleuren geven de juiste sfeer, zorgen voor een industriële ‘look’ en geven je apparatuur een stijlvolle meerwaarde.

Urban Style

‘Scandinavisch design’ noemen we de koele LightUrban kleur combinatie ook wel. Creëer deze sfeer van wit, aardetinten, hout en minimalisme.
Een emondo TV meubel op maat in de combinatie van Halifax licht eiken, arctisch grijs en witgrijs past prima bij het Scandinavisch design.
Het emondo audio video meubel van je keuze in Light Urban Colors krijgt een rustige en evenwichtige uitstraling.

PureNature

Een afwerking met een subtiele kleurnuance krijg je met met kleuren uit de PureNature Collectie. Met authentieke houtsoorten en een sfeer van met de hand gemaakte producten.
Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van Halifax Tabak eiken, Kasjmiergrijs en Porcelein wit. De uitstraling van uw apparatuur wordt bijzonder met een AV meubel in een combinatie met Pure Nature Colors.

Future Retro

Als er iets past bij warme kleurtinten uit de jaren ‘50 en ‘60 dan is het de Future Retro stijl. Kies voor een combinatie van Vicenza Eik grijs, Lava grijs en Witgrijs.
Stel je eens voor dat je apparatuur wordt geplaatst in een prachtig TV meubel op maat met deze warme kleurtinten. Je maakt het helemaal af met woon accessoires in zwart of metaal.
emondo tv meubel op maat

Perfect Sense

Het PerfectSense materiaal zorgt voor een bijzonder speciaal gevoel. Het wordt gekenmerkt door een trendy, supermat en fluweelzacht oppervlak met anti-fingerprinteigenschap. Voor wie een uitstekend alternatief zoekt voor spuitwerk is dit het ideale materiaal. 

Thuis bioscoop meubels

Meer informatie

Speciaal voor filmliefhebbers

Een hele thuis bioscoop wegwerken?
Lees verder

HiFi meubels

Meer informatie

De ideale plaats voor al je apparatuur?

Kies een HiFi meubel op maat
Lees verder

Soundbar TV meubels

Meer informatie

Je wilt het geluid van je TV verbeteren?

Integreer een soundbar
Lees verder

TrendStyle Colors:

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtig effect. Ze kunnen zelfs worden benoemd als een TrendStyle.
Geef je HiFi en TV meubel een unieke uitstraling. Kies daarom je persoonlijk favoriete kleurcombinatievoor de ombouw, binnenkant, deuren en luidsprekerdoek 

TrendStyle

Buitenkant

Binnenkant

Deuren

Luidsprekerdoek

Offerte aanvragen?

Kies je TV meubel op maat

06-3197 3583