Slide emondo tv meubel op maat met centre luidspreker Configureer
gemaakt om te genieten van films en series Thuis-bioscoop meubels op maat gemaakt
Slide In de emondo Studio op maat verberg je een centre luidspreker achter een klep met luidsprekerdoek Configureren
een avondje naar je eigen thuis-bioscoop? Stel, je bent filmliefhebber en wilt een hele thuisbioscoop installatie wegwerken in je interieur? Kies dan voor de emondo Studio. Dit thuisbioscoop meubel heeft tallrijke slimme opties en wotdt volledig aangepast aan je wensen. op maat gemaakt

Al je apparatuur in een thuis-bioscoop meubel

Je bent filmliefhebber en kijkt graag film of series via Netflix of bijvoorbeeld Videoland? Je wilt (thuis op de bank) heerlijk genieten van je favoriete film, serie of muziekconcert? Dan staat een thuisbioscoop installatie wellicht op je verlanglijstje? Bij een thuisbioscoop denk je in eerste instantie aan een 4K ultra HD beeldscherm, maar vele filmliefhebbers zijn tot de ontdekking gekomen dat het surround geluid minstens zo belangrijk is.

De uitdaging van het wegwerken

Wie ooit een hele bioscoop installatie in een meubel heeft ingebouwd weet dat het overzichtelijk en veilig wegwerken van alle apparatuur, kabels en stekkerdoos een behoorlijke uitdaging is. Sterker nog, het thuis bioscoop meubel blijkt plotseling een belangrijk onderdeel van je installatie te zijn.

Volgens de filosofie van emondo is de technische ruimte de ‘backbone’ van je thuis bioscoop meubel. Als onderdeel van een perfect kabelmanagement worden al je overtollige kabels, netadapters en stekkerdozen perfect opgeborgen. 

Kies voor optimale bereikbaarheid tijdens het installeren, bij kabel wisselingen en voor het stofvrij houden van je apparatuur. Laat het meubel voor je thuis bioscoop daarom voorzien van deuren aan de achterkant.

Een emondo TV meubel op maat heeft aan de achterkant een technische ruimte aan de achterkant op een wirwar aan kebel te voorkomen.

Studio

thuis bioscoop uit het zicht?

Ieder emondo thuis-bioscoop meubel heeft slimme opties

emondo ontwerpt en levert speciale thuis-bioscoop meubels. Op die manier werk je al je Home Cinema apparatuur perfect weg in je interieur. Ieder meubel wordt naar keuze voorzien van noodzakelijke en slimme opties. 

de voordelen van een bioscoop meubel

Verberg je luidspreker

Wil je een ‘centre’ luidspreker onzichtbaar wegwerken? Achter een klep of deur voorzien luidsprekerdoek met de kleur naar keuze?

Voorkom kabel-spaghetti

Het ‘customizen’ van je soundbar TV meubel is helemaal van deze tijd. Maak het meubel van je keuze helemaal af door een keuze uit een scala aan opties.

TrendColors

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtige styling van je ideale meubel. Ze kunnen zelfs worden benoemd als een TrendStyle.

Je 'centre' luidspreker perfect weggewerkt!

Een van de belangrijkste luidsprekers in een surround opstelling is de ‘centre’ luidspreker. Deze centrale weergever verzorgt de dialogen in de film. De taak van deze zogenaamde dialoog  weergever is om het geluid (lees stemmen van de acteurs en actrices) zo natuurgetrouw en verstaanbaar als mogelijk te laten klinken.
Ben je op zoek naar het beste thuis-bioscoop geluid? Dan zorgen we ervoor dat deze weergever dicht in de buurt van het beeldscherm wordt (op oorhoogte) geplaatst.
Het liefst ontzichtbaar?
Geen probleem, want we voorzien je favoriete HOME CINEMA meubel graag van en klep of deur met luidsprekerdoek.

TrendColors

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtige styling van je ideale thuis-bioscoop meubel. Ze kunnen zelfs worden benoemd als een TrendStyle.
Hierdoor geef je favoriete  meubel  dus een unieke uitstraling. Een IndustrialColor of liever een Urban look? Kies je favoriete kleurcombinatie voor de buitenkant, binnenkant en deuren. Welke kleuren combinatie van kleuren past bij jouw woonstijl?

De keuze van je 'centre' luidspreker

Of het nu gaat om een ‘centre’ luidspreker van B&W, Dynaudio of DALI, laat deze belangrijke luidspreker onzichtbaar wegwerken een achter een klep met luidsprekerdoek.

Hoe ziet je ideale thuis bioscoop meubel eruit?

Offerte aanvragen