thuis bioscoop meubel op maat

Speciaal voor film liefhebbers

Heerlijk een avondje naar je eigen thuis-bioscoop?

Je bent filmliefhebber en kijkt graag film of series via Netflix of bijvoorbeeld Videoland? Je wilt (thuis op de bank) heerlijk genieten van je favoriete film, serie of muziekconcert? Dan staat een thuisbioscoop installatie wellicht op je verlanglijstje? Bij een thuisbioscoop denk je in eerste instantie aan een 4K ultra HD beeldscherm, maar vele filmliefhebbers zijn tot de ontdekking gekomen dat het surround geluid minstens zo belangrijk is.

Je HOME CINEMA installatie uit het zicht?

Als je het geluid van je TV wil verbeteren is een soundbar een populaire optie. Maar stel, je kiest voor een echt bioscoopsysteem in surround met 5.1 of meer luidsprekers? Dan wordt de uitdaging om alle apparatuur netjes weg te werken een stuk groter. Want van het interieur (lees meubel) wordt verwacht dat het plaats biedt aan een surround versterker, bronapparatuur, televisie, vele kabels, stekkerdoos en niet te vergeten: de ‘centre’ luidspreker.

De uitdaging van het wegwerken

Anders gezegd, wie ooit een hele bioscoop installatie in een meubel heeft ingebouwd weet dat het overzichtelijk en veilig wegwerken van alle appatuur en kabels een behoorlijke uitdaging is. Sterker nog, het thuis bioscoop meubel blijkt plotseling een belangrijk onderdeel van je installatie te zijn.

Stijlvolle thuis bioscoop meubels

Daarom ontwerpt en levert emondo speciale thuis-bioscoop meubels. Ieder meubel wordt voorzien van noodzakelijke en slimme opties om al je Home Cinema apparatuur perfect weg te werken.

Een bioscoop meubel met slimme opties

Ieder emondo thuis bioscoop meubel beschikt over
slimme opties zoals:

de voordelen van een bioscoop meubel

Je 'centre' luidspreker perfect weggewerkt!

Een van de belangrijkste luidsprekers in een surround opstelling is de ‘centre’ luidspreker. Deze centrale weergever verzorgt de dialogen in de film. De taak van deze zogenaamde dialoog  weergever is om het geluid (lees stemmen van de acteurs en actrices) zo natuurgetrouw en verstaanbaar als mogelijk te laten klinken.
Ben je op zoek naar het beste thuis-bioscoop geluid? Dan zorgen we ervoor dat deze weergever dicht in de buurt van het beeldscherm wordt (op oorhoogte) geplaatst.
Het liefst ontzichtbaar?
Geen probleem, want we voorzien je favoriete HOME CINEMA meubel graag van en klep of deur met luidsprekerdoek.

Of het nu gaat om een ‘centre’ luidspreker van B&W, Dynaudio of DALI, laat deze belangrijke luidspreker onzichtbaar wegwerken een achter een klep met luidsprekerdoek.

kabel spaghetti voorkomen? Kies voor de emondo Style XL-c met een technische ruimte aan de achterkant

Wat doet een technische ruimte voor mij?

Volgens de filosofie van emondo is de technische ruimte de ‘backbone’ van je thuis bioscoop meubel. Als onderdeel van een perfect kabel management  worden al je overtollige kabels, netadapters en stekkerdozen perfect opgeborgen. 

Tip: zorg voor optimale bereikbaarheid

Kies voor optimale bereikbaarheid tijdens het installeren, bij kabel wisselingen en voor de noodzakelijke schoonmaak. Laat het meubel voor je thuis bioscoop voorzien van deuren aan de achterkant.

Verberg je luidspreker

Wil je een ‘centre’ luidspreker onzichtbaar wegwerken? Achter een klep of deur voorzien luidsprekerdoek met de kleur naar keuze?

Voorkom kabel-spaghetti

Het ‘customizen’ van je soundbar TV meubel is helemaal van deze tijd. Maak het meubel van je keuze helemaal af door een keuze uit een scala aan opties.

TrendColors

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtige styling van je ideale meubel. Ze kunnen zelfs worden benoemd als een TrendStyle.

thuis bioscoop uit het zicht?
thuis bioscoop uit het zicht?

Hoe ziet je ideale thuis bioscoop meubel eruit?

Offerte aanvragen

06-3197 3583