Voorkom een wirwar aan kabels en integreer een technische ruimte

Kabel wirwar voorkomen?

In veel huishoudens blijkt het een ondragelijke kabel-spaghetti te zijn als je in de buurt van de apparatuur komt. Hoe kunnen we dat oplossen? Heel eenvoudig.  Laat je HiFi meubel voorzien van een absolute ‘must have’: een ingebouwde technische ruimte. In deze handige ruimte  verbergen we je stekkerdoos, overtollige kabels en netadapters.

Een beter geluid door kabeldoorvoeren?

Op welke manier levert een Audio Video meubel een bijdrage aan betere prestaties? Op zichzelf is dat eigenlijk vrij eenvoudig. Zorg voor voldoende kabeldoorvoeren. De verschillende compartimenten waarin de apparatuur staat worden met elkaar verbonden door ruim voldoende kabeldoorvoeren. Een simpele oplossing met als voordeel dat kabels tussen de apparaten zo kort mogelijk blijven. Bovendien houden we de interlinks (tulpsnoeren) en strooimkabels zoveel mogelijk gescheiden. Hierdoor ontstaat een beter geluid, immers: ‘hoe korter de kabel, hoe minder verlies.’

Een technische ruimte voorkomt een wirwar aan kabels

Optimale bereikbaarheid

Een HiFi meubel van emondo emondo biedt nog een handigheidje: deuren aan de achterkant zorgen voor een optimale bereikbaarheid. Bovendien wordt het stofvrij houden van je apparatuur ook een heel stuk eenvoudiger.
Ook wordt het achteraf wisselen van kabels een simpel klusje …

Wordt je versterker of andere apparatuur in het meubel te warm naar je zin? Dan laten we de achterwanden of deuren aan de achterkant deels open. Hierdoor wordt de warmte  ia de achterkant afgevoerd.

Afbeelding: deuren aan de achterkant met koelopening