Een slim kabelmanagement

Het kabelmanagement systeem (standaard in ieder emondo meubel) biedt een slimme oplossing om kabelwirwar te voorkomen en je stekkerdoos te verbergen. 

Het kabelmanagement systeem bestaat uit:

Kabelmanagement

Wat doet een technische ruimte
voor mij?

Een ingebouwde technische ruimte aan de achterkant van je meubel is een welkome aanvulling voor degene die een hekel heeft aan een wirwar van stekkerdozen en kabels. Bovendien verberg je in deze handige ruimte ook je betere stekkerdoos(!), waar de geluidskwaliteit een extra impuls krijgt.

Voor de stroomvoorziening gebruik je een plastic stekkerdoos van de bouwmarkt? Nee toch…?
Begin met zuivere netstroom en kies voor een hoogwaardige stekkerdoos.

Verberg een IsoTek V5 Sirius stekkerblok eenvoudig in de technische ruimte van een emondo TV meubel op maat

Het voordeel van
kabeldoorvoeren!

Hoe kan een eenvoudige kabeldoorvoer voor een beter geluid zorgen? Welnu, de verschillende compartimenten van je meubel worden met elkaar verbonden door zoveel mogelijk kabeldoorvoeren. Het  voornaamste voordeel hiervan is dat kabels tussen de apparaten dan zo kort mogelijk blijven. Dat biedt twee voordelen. Een kortere kabel is niet alleen goedkoper, ook zal het verlies veroorzaakt door kabels zo beperkt mogelijk blijven.
Als het even kan dan scheiden we bovendien de stroom- en signaal kabels van elkaar, want we voeren deze door verschillende kabeldoorvoeren.

Het resultaat laadt zich raden; de geluidskwaliteit stijgt!

Deuren aan de achterkant

Deuren aan de achterkant zorgen voor een optimale bereikbaarheid van je apparatuur. Bovendien wordt het stofvrij houden van je apparatuur ook een heel stuk eenvoudiger. Ook het achteraf wisselen van kabels  is een simpel klusje.

Een technische ruimte voorkomt een wirwar aan kabels

Geld besparen met een slimme indeling?

Een slimme indeling zorgt ervoor dat kabels tussen de apparaten dan zo kort mogelijk blijven.
Met welk voordeel? Welnu, een kortere kabel is sowieso goedkoper, ook zal het verlies veroorzaakt door kabels zo beperkt mogelijk blijven met een beter geluid tot gevolg.

Een stekkerdoos van de bouwmarkt ...

Je gebruikt een plastic stekkerdoos van de bouwmarkt? Nee toch…?

Hoe verberg ik een lichtnet filter

Niet elk apparaat heeft het even hard nodig, maar wat emondo betreft verdient een netfilter een centrale plaats in je HiFi meubel.