Zo voorkom je kabelwirwar

Een doordacht kabelmanagement

Het verbergen van kabels en het zorgen voor ‘een opgeruimde look’ is essentieel voor een strak en georganiseerd meubelontwerp en levert tegelijkertijd een bijdrage de beste prestaties. 

Een speciaal kabelmanagement systeem (standaard in ieder emondo meubel) zorgt voor betere prestaties, biedt een slimme oplossing om kabelwirwar te voorkomen en je stekkerdoos te verbergen. Het bestaat uit de volgende componenten:

Afgeschermde stekkerdozen zijn zeer effectief bij het voorkomen van elektromagnetische interferentie, mits ze op de juiste manier worden geïnstalleerd en gebruikt. Deze stekkerdozen leveren een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de geluidskwaliteit. Maar hoe kun je je favoriete stekkerdoos op een elegante manier verbergen? Bij emondo bieden we de perfecte oplossing.
Onze meubels zijn voorzien van een ingebouwde technische ruimte, speciaal ontworpen om gemakkelijk de stekkerdoos van jouw keuze te kunnen opbergen. Hiermee geniet je niet alleen van een verbeterde geluidskwaliteit, maar behoud je ook een opgeruimde en stijlvolle uitstraling in je interieur.

Een doordachte indeling en voldoende kabeldoorvoeren dragen bij aan het minimaliseren van de kabelafstanden tussen je versterker en andere apparaten, wat resulteert in een betere geluidskwaliteit door verminderd signaalverlies. Daarnaast biedt deze aanpak ook financiële voordelen, aangezien kortere kabels vaak voordeliger zijn. Bovendien zijn we door deze aanpak in staat om stroom- en signaalkabels van elkaar te scheiden, wat niet alleen bijdraagt aan een beter geluid, maar ook kabelwirwar voorkomt.

Dankzij de deuren aan de achterkant  is je apparatuur gemakkelijk toegankelijk tijdens de installatie en bieden ze tevens een handige manier om je apparatuur stofvrij te houden. Met deze achterdeuren kun je eenvoudig bij je apparatuur en zorgen voor een optimale gebruikservaring en onderhoudsgemak.

Optimaliseer de geluidskwaliteit van je audiosysteem met kortere kabels! Ontdek hoe een slimme indeling van je meubel en logische plaatsing van je apparatuur signaalverlies vermindert en kosten bespaart. Ervaar nu de voordelen van onze slimme apparatenopstelling in het meubel en geniet van kortere kabels voor een optimale geluidskwaliteit. Verbeter je luisterervaring vandaag nog!

Het emondo
kabel
management systeem

Wat doet een technische ruimte
voor mij?

Een ingebouwde technische ruimte aan de achterkant van je meubel is een welkome aanvulling voor degene die een hekel heeft aan een wirwar van stekkerdozen en kabels. Bovendien verberg je in deze handige ruimte ook je afgeschermde stekkerdoos, waardoor de geluidskwaliteit van je installatie een extra impuls krijgt.

kabelmanagement

Het voordeel van
kabeldoorvoeren!

Het grote nut van
kabeldoorvoeren

Hoe kan een eenvoudige kabeldoorvoer voor een beter geluid zorgen? Welnu, de verschillende compartimenten van je meubel worden met elkaar verbonden door zoveel mogelijk kabeldoorvoeren. Het  voornaamste voordeel hiervan is dat kabels tussen de apparaten dan zo kort mogelijk blijven. Dat biedt twee voordelen. Een kortere kabel is niet alleen goedkoper, ook zal het verlies veroorzaakt door kabels zo beperkt mogelijk blijven.
Als het even kan dan scheiden we bovendien de stroom- en signaal kabels van elkaar, want we voeren deze door verschillende kabeldoorvoeren.

Het resultaat laadt zich raden; de geluidskwaliteit stijgt!

Zo voorkom ik kwaliteits verlies

Je gebruikt een plastic stekkerdoos van de bouwmarkt? Nee toch…? 

Hoe verberg ik mijn
stekkerdoos?

Het voordeel van deuren aan de achterkant

Geld besparen met een slimme indeling?

Een slimme indeling zorgt ervoor dat kabels tussen de apparaten dan zo kort mogelijk blijven.
Met welk voordeel? Welnu, een kortere kabel is sowieso goedkoper, ook zal het verlies veroorzaakt door kabels zo beperkt mogelijk blijven met een beter geluid tot gevolg.