Kabel-spaghetti voorkomen?
Integreer een
technische ruimte

ideale hifi en tv meubels

tv meubel op maat
Slider

 

Als je een complete HiFi of 'thuis bioscoop' installatie in je meubel wilt wegwerken dan sta je voor een hele uitdaging. De apparatuur schuif je over het algemeen zo je meubel in, maar dan komt het; alle (netwerk)apparaten moeten natuurlijk met elkaar verbonden worden. De ervaring leert dat er door alle kabels, adapters, stekkerdozen en overtollige bekabeling al snel een wirwar aan kabels ontstaat.
Bij emondo doen we ons best om je te helpen met een oplossing voor het kabel probleem.

Een wirwar aan kabels voorkomen?
Daarom voorzien we elk meubel van een technische ruimte met kabel doorvoeren. Deze handige ruimte, centraal en onzichtbaar in je meubel, wordt door kabel doorvoeren intern verbonden met elk compartiment waarin de apparatuur staat.

Een simpele oplossing, maar wel eentje waar je veel plezier van hebt. Het resultaat van een doordacht kabelmanagement? Doordat een wirwar aan kabels wordt voorkomen ontstaat een nettere aanblik met toegenomen veiligheid en bovendien wordt de prestatie van de apparatuur verbeterd.

- Optimale bereikbaarheid met deuren (aan de achterkant)
- Kabel-spaghetti voorkomen met een technische ruimte
- Efficiente verbindingen met kabel doorvoeren
Wat kun je allemaal
doen met
de achterkant?
Een perfect kabelmanagement?
Integreer een technische ruimte aan de achterkant
previous arrow
next arrow
Slider
uit de bouwmarkt of beter?

Of het nu gaat om stekkerdoos van de bouwmarkt of eentje met extra kwaliteit, het stroompunt van je installatie integreer je overzichtelijk en vooral veilig in de technische ruimte. Deze handige ruimte is ook uitstekend geschikt als opbergplaats voor je switch, kabeladapters en overtollige bekabeling.

tv meubel op maat
Slider
In 3 stappen naar je nieuwe meubel

Om de keuze voor je persoonlijk ideale meubel makkelijker te maken hebben we een handige keuzehulp ontwikkeld. Door het beantwoorden van enkele vragen worden alle factoren die van invloed zijn op het uiteindelijke ontwerp overzichtelijk in kaart gebracht. Niets wordt over het hoofd gezien. Op basis van de aangeleverde informatie ontvangt je binnen een aantal werkdagen een 3D ontwerp met vrijblijvende prijsopgave.

tv meubel op maat
Slider


Afbeelding: Isotek Polaris € 495,-
Een stroompunt met 6 contactpunten, / RFI-reductie 30dB, 13.500A bescherming, max. doorgifte 2.300W

De power van je meubel


"De EVO3 Polaris van Isotek is een compacte, elegante stroomverdeler met een lengte van 480mm, breedte van 80mm en een hoogte van slechts 45mm. Uitgerust met 6 onafhankelijke contactdozen die naar de centrale PCB verwijzen. De meeste power cleaners van dit type verbinden contactdozen, en elke contactdoos wordt in serie aangesloten. Dit is echter fout, aangezien door uw aangesloten elektronica gecreëerde Differential Mode-vervuiling de ene contactdoos na de andere zal besmetten. Het Polaris-schema voorkomt deze besmetting."

Of je nu een stroomvoorziening van AudioQuest, Supra of Isotek in je meubel wilt integreren, hoe werkt je dit belangrijke onderdeel van je installatie uit het zicht weg?