Creëer overzicht met een deur aan de achterkant ...


Een technische ruimte met kabeldoorvoeren

JE WILT KABELSPAGHETTI VOORKOMEN?
... INTEGREER EN TECHNISCHE RUIMTE 

HET BELANG VAN KABELMANAGEMENT

Als je een complete HiFi of 'thuis bioscoop' installatie in je meubel wilt wegwerken dan sta je voor een hele uitdaging. De apparatuur schuif je over het algemeen zo je meubel in, maar dan komt het; alle (netwerk)apparaten moeten natuurlijk met elkaar verbonden worden. De ervaring leert dat er door alle kabels, adapters, stekkerdozen en overtollige bekabeling al snel een wirwar aan kabels ontstaat.

 

Afbeelding boven: een technische ruimte met deuren aan de achterkant

 

SLIM KABELMANAGEMENT ...
Bij emondo doen we ons best om je te helpen met een oplossing voor het kabel probleem. We voorzien elk meubel van een technische ruimte met kabel doorvoeren. Een handige opbergruimte, geïntegreerd in je meubel, die middels kabel doorvoeren intern is verbonden met elk compartiment waarin de apparatuur staat.
Een simpele oplossing, maar wel eentje waar je veel plezier van hebt. Het resultaat van een doordacht kabelmanagement? Doordat een wirwar aan kabels wordt voorkomen ontstaat een nettere aanblik met toegenomen veiligheid en bovendien wordt de prestatie van de apparatuur verbeterd.

 


Of het nu gaat om stekkerdoos van de bouwmarkt of eentje met extra kwaliteit; je integreert
je stroompunt moeiteloos in de technische ruimte.

 

OPTIMALE BEREIKBAARHEID  >>>
Je wisselt regelmatig van apparatuur of bekabeling en je zoekt optimale bereikbaarheid vanaf de achterkant? Of je wilt je apparatuur stofvrij houden? Kies dan voor optimale bereikbaarheid en laat je Emondo meubel voorzien van deuren aan de achterkant.