De Studio xL van emondo is een prachtig thuis bioscoop meubel. Uitgerust met slimme opties, zoals een technische ruimte, deuren aan de achterkant en een klep met luidsprekerdoek. De Studio wordt bovendien extra zwaar uitgevoerd om trillingen te voorkomen.  Dit fraaie thuis bioscoop meubel beschikt daarom over een dubbel onder- en bovenblad. 

een avondje naar je eigen thuis bioscoop?

Je wilt dat graag dat je ‘centre’ luidspreker uit het zicht verdwijnt? Dan voorzien we de emondo Studio graag van een klep of deur met akoestisch luidsprekerdoek.
Dit zorgt niet alleen voor een mooi strak resultaat, het doek heeft een open geweven structuur, daarom heeft het nauwelijks nadelige gevolgen voor de geluidskwaliteit.

Studio

Het ideale thuis bioscoop meubel om je apparatuur in op te bergen

Wat doet het emondo Studio thuis bioscoop meubel?

01

Je Home Cinema apparatuur past perfect

Iedere thuis-bioscoop installatie is anders, dus elk audio video meubel ook. Daarom wordt de emondo Studio tot op de millimeter aan je wensen aangepast.

02

Stijlvol in je interieur

Geef de emondo Studio  een unieke uitstraling. Kies je favoriete kleurcombinatie voor de buitenkant, binnenkant, deuren en luidprekerdoek.

03

Voorkom kabel-spaghetti

Een wirwar aan kabels voorkomen? Een optimaal kabelmanagement? De Studio wordt voorzien van een technische ruimte met kabeldoorvoeren.

04

Met verrassende opties

Maak het thuis-bioscoop meubel helemaal compleet en maak een keuze uit verrassende opties.

Studio

Voorkom kabel-spaghetti en kies voor een technische ruimte

Genieten van film? Maak de Studio op maat

Specificaties emondo Studio:

Advies prijs € 2190,-

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtige styling van je ideale meubel. Ze kunnen zelfs worden benoemd als TrendStyle.

Welke kleur combinatie past bij jou woonstijl? 

06-3197 3583

Industrial Style

Een vleugje verval, een oud kozijn. Een industriele betonlook? Vintage? Een emondo meubel met de ‘Perfect Imperfection’ kleur combinatie past perfect in dit sfeerbeeld.

Urban Style

‘Scandinavisch design’ noemen we de koele LightUrban kleur combinatie ook wel. Creëer deze sfeer van wit, aardetinten, hout en minimalisme.