thuisbioscoop meubel

Studio xL

De Studio xL is een solide maatwerk meubel met veel opbergruimte en verrassende mogelijkheden. Het meubel is uitstekend geschikt om een complete thuisbioscoop installatie te verbergen.

€ 2650,-

Opties

Features

Je wilt een avondje naar je eigen thuisbioscoop? Verberg je Home Cinema apparatuur in de Studio xL van emondo.

Omschijving:

De Studio xL is een veelzijdig thuisbioscoop meubel dat standaard voorzien is van vele belangrijke opties. Hierdoor kun je heerlijk genieten van je favoriete film of serie. Het meubel is daarom uitstekend geschikt om een complete thuisbioscoop installatie te verbergen. Aan de linker- en rechterkant heeft de Studio xL een compartiment voorzien van twee planken voor apparaten. In het midden is een deur met luidsprekerdoek geplaatst om de ‘centre’ luidspreker te verbergen. Een technische ruimte is ingebouwd voor je stekkerdoos en netadapters. Vier kabeldoorvoeren zorgen voor een perfect kabelmanagement. Dit fraaie meubel is zeer solide gebouwd, want het schikt over een dubbel bovenblad en dubbele bodemplaat. Hierdoor worden ongewenste trillingen voorkomen. De deuren sluiten heerlijk zacht door de scharnierdempers en worden geopend met het ‘push to open’ systeem. Deuren aan de achterkant met koelopeningen zorgen voor optimale bereikbaarheid.

'centre' luidspreker verbergen

De Studio xxL biedt een indrukwekend bioscoop geluid.  De Dynaudio EMIT 25C ‘centre’ luidspreker past perfect achter een klep met luidsprekerdoek.

Technische ruimte

Een stekkerdoos verbergen? Kabel wirwar voorkomen? De Studio xxL beschikt over een ingebouwde technische ruimte.

Deuren aan achterkant

Kies voor optimale bereikbaarheid met deuren aan de achterkant. Vooral belangrijk bij het wegwerken van een Home Cinema installatie.

Kabeldoorvoeren

Kabeldoorvoeren zorgen voor zo kort mogelijke kabel verbindingen en dus een beter geluid en minder kabelspaghetti.

Trillingen voorkomen

De Studio xxL heeft een dubbelzijdig bovenblad en een dubbele bodemplaat. Hierdoor worden ongewenste trillingen zoveel mogelijk voorkomen.

Op maat gemaakt

Liever een andere afmeting, indeling of kleur? We passen de Studio xL graag aan je wensen aan.

Specificaties

Breedte: 

Hoogte:

Diepte:

Plank breedte

Plankdiepte

Ruimte achter plank

Breedte centre luidsprekervak

Compartimenten:

Deur met luidsprekerdoek

Kabeldoorvoeren 

Technische ruimte 

Deuren achterkant

Kleuren

Dubbel bovenblad

Dubbele bodemplaat

Stelvoeten

‘Push to open’ systeem

Maatwerk mogelijk

Koelopeningen achterkant

1.70 cm

62 cm

60 cm

49 cm

38 cm

5 cm

54 cm

3

ja

4

ja

2

ja 

ja

8

ja

ja

ja

Emit 25C

Geniet van een indrukwekkend bioscoop geluid en verberg de Dynaudio Emit 25C ‘centre’ luidspreker in de emondo Style xL. Deze nieuwe dialoog luidspreker is ontworpen, vormgegeven, afgesteld en geoptimaliseerd bij Dynaudio Labs in Denemarken.

Een indrukwekkend bioscoop geluid

Specificaties Dynaudio Emit 25c
Stijlvolle

TrendColors

De emondo Style een aanwinst voor je interieur

Omdat we de keuze van je Studio xL makkelijker willen maken biedt emondo TrendColors. Dit zijn populaire combinaties van kleuren die met elkaar in harmonie zijn. Hierdoor kies je eenvoudig de kleur van de buitenkant, binnenkant en deuren.

Industrial Style

Urban Style

Retro Style