emondo Studio xL

Speciaal voor je thuisbioscoop

Studio xL

Top 6 features

Je wilt een avondje naar je eigen thuisbioscoop? Verberg je apparatuur dan in de emondo Studio xL. Een veelzijdig thuisbioscoop meubel dat standaard voorzien is van vele noodzakelijke opties. Hierdoor kun je heerlijk genieten van je favoriete film of serie.

'centre' luidspreker verbergen

De Studio xL biedt een indrukwekend bioscoop geluid.  De Dynaudio EMIT 25C ‘centre’ luidspreker past perfect achter een klep met luidsprekerdoek.

Technische ruimte

Een stekkerdoos verbergen? Kabel wirwar voorkomen? De Studio xL beschikt over een ingebouwde technische ruimte.

Deuren aan achterkant

Kies voor optimale bereikbaarheid met deuren aan de achterkant. Vooral belangrijk bij het wegwerken van een Home Cinema installatie.

Trillingen voorkomen

De Studio xL heeft een dubbelzijdig bovenblad en een dubbele bodemplaat. Hierdoor worden ongewenste trillingen zoveel mogelijk voorkomen.

Kabeldoorvoeren

Kabeldoorvoeren zorgen voor zo kort mogelijke kabel verbindingen en dus een beter geluid en minder kabelspaghetti.

Op maat gemaakt

Liever een andere afmeting, indeling of kleur? We passen de Studio xL graag aan je wensen aan.

Emit 25C

Geniet van een indrukwekkend bioscoop geluid en verberg de Dynaudio Emit 25C ‘centre’ luidspreker in de emondo Style xL. Deze nieuwe dialoog luidspreker is ontworpen, vormgegeven, afgesteld en geoptimaliseerd bij Dynaudio Labs in Denemarken.

Een indrukwekkend bioscoop geluid

Specificaties Dynaudio Emit 25c
Stijlvolle

TrendColors

De emondo Style een aanwinst voor je interieur

Omdat we de keuze van je Studio xL makkelijker willen maken biedt emondo TrendColors. Dit zijn populaire combinaties van kleuren die met elkaar in harmonie zijn. Hierdoor kies je eenvoudig de kleur van de buitenkant, binnenkant en deuren.

Industrial Style

Urban Style

Retro Style