Streaming ... Wat is dat?

Streaming wint aan populariteit en de kans is groot dat u boordevol vragen zit. Voor welke streamingdienst moet ik kiezen? Hoe speel ik Spotify via een mediaspeler? Hoe speel je eenvoudig muziek, film en foto bestanden af die op je computer, NAS of tablet staan opgeslagen? Wat is MQA? Wat zijn 24 bit - 96 Khz FLAC files ...? Hoe krijg ik die muziek door mijn hele huis?
Muziekliefhebbers weten veelal wel dat je uitstekend terecht kunt bij muziekdiensten zoals Spotify, TIDAL of Qobuz. maar waar kun je naartoe voor het beste advies voor apparatuur en netwerk?

ADVIES OP MAAT

Emondo werkt samen met de betere Audio Video winkeliers. Daar kun je niet alleen terecht voor een gedegen advies over beeld en geluid via je netwerk, deze specialisten weten ook raad met een vlekkeloze integratie van je multimedia apparatuur in je 'streaming' Hifi meubel.
Als je op zoek bent naar een winkelier met voldoende kennis stuur een berichtje naar info@emondo.nl. Of neem telefonisch contact op via 06-3197 3583. We brengen je graag in contact. Natuurlijk kan je ook een kijkje nemen op onze dealerpagina voor een emondo dealer in de buurt.

NAAR DEALERS ....

ideaal voor SONOS of Bluesound

STREAMING VRAAGT OM EEN PERFECT KABELMANAGEMENT


De ervaring leert dat veel mensen de grootste moeite hebben om 'streaming' apparatuur netjes en overzichtelijk weg te weken in het audio video meubel. Met deze apparatuur bedoelen we:

  • NAS (netwerk harde schijf)
  • Digitale mediaspeler
  • Switch/router
  • Kabel TV ontvanger
  • Accespoint
  • Stekkerdoos
  • UTP bekabeling
    NAAR MODELLEN    

de technische ruimte aan de achterkant van een emondo meubel op maat
Het voordeel van een deur aan de achterkant van je 'streaming' HiFi meubel ...?
Je kunt overal perfect bij en ook erg gemakkelijk bij een poetsbeurt -:)

 

 

DE ZEKERHEID VAN MAATWERK ...


Emondo zorgt er met een maatwerk 'streaming' HiFi en TV meubel voor dat een innovatieve en stijlvolle opbergoplossing ruimschoots plaats biedt een al je 'streaming' producten. Kies voor een ingebouwde technische ruimte, waarin stekkerdozen, netadapters en overtollige bekabeling op overzichtelijk en verantwoorde wijze worden opgeborgen.
Want, veiligheid voor alles!

emondo streaming audio video meubel