tv meubel op maat

Het opgeruimde gevoel ....

Al je apparatuur uit het zicht

- Klep met luidsprekerdoek
- Technische ruimte
- Deuren aan de achterkant
- Kabel-management
- Stijlvol
- Op maat gemaakt

tv meubel op maat

Dit kun je allemaal met de achterkant

Kabel-spaghetti voorkomen?

Een perfect kabel management met een technische ruimte
Optimale bereikbaarheid met een deur aan de achterkant
tv meubel op maat
Verbeter je TV geluid, integreer een soundbar

Op maat gemaakt voor: o.a. Bluesound, SONOS, SAMSUNG, Dynaudio en KEF

tv meubel op maat
Pure HiFi meubels: speciaal voor muziekliefhebbers
tv meubel op maat
previous arrow
next arrow
Slider

Een soundbar TV meubel voor een beter tv geluid

Een platte televisie, wie geniet er tegenwoordig niet van zo’n mooie SMART TV met een haarscherp beeld en volop mogelijkheden? Helaas leert de ervaring dat de geluidskwaliteit van de moderne televisie ondermaats is. Je zou kunnen zeggen dat het gemiddelde televisie geluid net zo plat is als de televisie zelf. Kies daarom voor een soundbar tv meubel van emondo dat op maat wordt gemaakt.

 

 

HET PAST ALTIJD

Liefhebbers van een goed filmgeluid willen het geluid van de televisie graag opwaarderen naar een ruimtelijk en dynamisch geluidsbeeld. Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een SONOS PLAYBAR, Bluesound Pulse soundbar of Dynaudio centre luidspreker.
In de praktijk blijkt het echter een hele opgave om deze geluidsverbeteraars op de juiste manier te integreren in het interieur. Daarom levert emondo speciale meubels die volledig worden aangepast aan de afmeting van deze belangrijke luidspreker(s).

 

     NAAR ALLE MODELLEN     

 

soundbar tv meubel van emondo

 

DE IDEALE LUISTERHOOGTE

De opstelling van een soundbar blijkt van grote invloed op de kwaliteit van het geluid. Als je streeft naar een ongekleurde en gedetailleerde geluidsweergave dan is het van belang dat de weergave van bijvoorbeeld de menselijke stem (de midden en hoge tonen) zich op luisterhoogte bevindt.
Bij het streven naar optimaal geluidsbeeld wordt de luidspreker (zoals een soundbar of 'centre' luidspreker) daarom zoveel mogelijk op luisterhoogte geplaatst.

tv meubel op maat

 ♦  Denk mee met je eigen meubel.   |   ♦  Bepaal zelf je ideale indeling, afmeting en kleur.

HOE VERBETER IK MIJN TV GELUID?


Als je het geluid van je TV verder wilt optimaliseren naar een detailrijk en dynamisch geluidsbeeld dan zijn er 4 verschillende mogelijkheden (zie onderaan pagina) om dit te bereiken. Kies voor:

  1. Een soundbar of 'center' luidspreker
  2. Actieve luidsprekers
  3. Een stereo installatie
  4. Een 'Home Cinema' installatie

Voor welke vorm van geluidsverbetering je ook kiest, een emondo HiFi en TV meubel wordt helemaal aan je wensen aangepast en is bij uitstek geschikt om èèn van de vier bovengenoemde oplossingen in te passen. Ben je op zoek naar achtergrond informatie over geluidsverbetering? Klik dan  hier voor meer informatie en achtergronden op www.hifi.nl

dali kubik

1Een soundbar

Een soundbar bestaat uit één luidspreker die doorgaans wordt vergezeld van een subwoofer voor de lage tonen weergave. Integreer je soundbar direct onder je TV in een meubel dat tot op de millimeter aan je wensen wordt aangepast.

Dynaudio Xeo 2

2

Actieve luidsprekers

Actieve luidsprekers beschikken over een ingebouwde versterker die via bijvoorbeeld de hoofdtelefoon uitgang direct op je TV kunnen worden aangesloten. De luidspreker kan zichtbaar worden geplaatst of uit het zicht achter een met stop bespannen frame, klep of deur. Aan jou de keus.

NAD C390

3Een stereo installatie

Beschik je al over een goede stereo installatie met twee losse luidsprekers? Dan is het voldoende om je TV op deze stereo installatie aan te sluiten en te genieten van een kamerbreed stereo geluid.

4

 

Een Home Cinema geluid

Voor een echt bioscoop geluid sluit je de TV aan een ‘HOME CINEMA’ versterker. Zo’n systeem bestaat uit minstens 5 luidsprekers en een subwoofer. Een emondo meubel met een perfect kabelmanagement en deuren aan de achterkant is bij uitstek geschikt voor het vlekkeloos wegwerken van een complete 'Dolby surround' installatie.

CHECKLIST: PLAN VAN AANPAK


OFFERTE AANVRAAG

Je bent toe aan het perfecte HiFi en TV meubel om je TV geluid te verbeteren? Dan nodigen we je van harte uit om de speciale CHECKLIST in te vullen. Alle details die van invloed zijn op het ontwerp van je persoonlijk ideale TV meubel komen systematisch aan bod. Profiteer van het advies van ervaren audio video winkeliers en binnen enkele werkdagen ontvang je een 3D ontwerp dat perfect aansluit bij je wensen.

VERBETER JE TV GELUID     |      NAAR OFFERTE AANVRAAG ... ....

Een prachtige 'centre' luidspreker van Dynaudio

 

 

 
DE IDEALE LUISTERHOOGTE


OPTIMAAL GELUIDSBEELD

In de praktijk blijkt de opstelling van een luidspreker van grote invloed op de kwaliteit van het geluid. Als je streeft naar een ongekleurde en gedetailleerde geluidsweergave dan is het van belang dat de weergave van met name de menselijke stem (de midden en hoge tonen) zich op luisterhoogte bevindt. 

Voor het optimaal geluidsbeeld wordt bij elk Emondo ontwerp elke luidspreker zoals een soundbar of 'centre' luidspreker daarom zoveel mogelijk op luisterhoogte geplaatst.