Het TV geluid verbeteren
met een soundbar?

Bij emondo maken we je ideale soundbar meubel op maat – waardoor film en serie liefhebbers hun soundbar perfect kunnen opbergen.

Zo verberg je een soundbar

Soundbars zijn ontworpen om op een eenvoudige manier de geluidskwaliteit van de ingebouwde tv-luidsprekers te verbeteren. Maar, hoe verberg je eenvoudig een soundbar in je interieur?

Precies daarom biedt emondo speciale soundbar meubels. Want voor welke soundbar ook kiest, wij zorgen ervoor dat deze altijd in je meubel past.

Kies voor een TV meubel op maat om Bluesound soundbar te verbergen

01

Soundbar past altijd!

Vertel ons simpelweg de afmeting van je soundbar en wij zorgen ervoor dat deze altijd in je meubel past

02

Kabelmanagement

Met een ingebouwd kabelmanagement systeem in ieder soundbar meubel wordt een wirwar aan kabels voorkomen

03

100% aanwinst voor je interieur

Vind het soundbar meubel op maat dat bij je stijl past en maak een keuze uit prachtige materialen en stijlvolle kleuren

Een prachtig TV geluid?

 

Is de keuze eenmaal op een soundbar gevallen dan zien we dat veel mensen tegen de uitdaging aanlopen om televisie, soundbar en kabels te integreren in huis. Daarom besteden we bij emondo extra aandacht aan onze soundbar TV meubels.

Een prachtig TV geluid?

We voegen graag onze onderscheidende opties en mogelijkheden toe om ook kabels, stekkerdoos en accessoires perfect in je soundbar TV meubel te kunnen verbergen. Meubeldesign, kleur en techniek laten we samensmelten tot een prachtig geheel, zodat een soundbar TV meubel een aanwinst vormt voor ieder interieur.

Meubel design

Gratis 3D ontwerp ontvangen

Vertel ons welke soundbar je wilt verbergen en je ontvangt een prachtig 3D ontwerp van je nieuwe meubel.

Een plastic stekkerdoos?

Nooit meer kabel wirwar

De kleur van je soundbar meubel

De voordelen van een soundbar

De keuze voor een soundbar heeft als voordeel dat je niet je hele kamer vol met luidsprekers hoeft te zetten. Een luxere soundbar, zoals bijvoorbeeld de Sonos Arc, biedt bovendien extra ondersteuning aan meer geluidsformaten zoals Dolby Atmos. Extra luidsprekers die aan de bovenkant van de soundbar worden geplaatst zorgen via (plafond) reflectie voor spectaculaire geluidseffecten. Het geluid lijkt ineens van plekken te komen waar helemaal geen luidsprekers zijn! We zien ook dat de soundbar steeds vaker wordt ingezet als vervanger van de geluidsinstallatie bijvoorbeeld om je favoriete muziek te luisteren via Spotify.

Stage xL front retro v2 1440
Een aanwinst voor je interieur

Welke soundbar
kies jij?

Een soundbar van SONOS, Bluesound of B&W? Of toch liever een Devialet of Sennheiser?
Of je nu een soundbar bovenop je meubel wilt plaatsen, of liever in je meubel verborgen achter een klep met doek. We passen je nieuwe soundbar meubel graag aan je wensen aan.

Een compact soundbar meubel met alle opties

maak een keuze uit vele modellen

Shop je soundbar meubel

Ontdek onze meubel collectie online! Maak een afspraak bij één van onze dealers of bestel je
nieuwe maatwerk soundbar meubel in de shop.

FAq

Bij emondo wordt ieder meubel op maat gemaakt. Voor welke soundbar je ook kiest, wij zorgen dat deze altijd past.

Normaal gesproken is de levertijd 4 – 6 weken

Dat kan zeker. In drie eenvoudige stappen begeleiden we je naar het ideale soundbar meubel op maat. klik hier …

Een Dolby Atmos soundbar (met hoogte kanalen) wordt bovenop het meubel geplaatst. De stroom- en HDMI kabel van de soundbar gaan naar de technische ruimte die vlak onder het bovenblad is ingebouwd. Dit wordt mogelijk gemaakt door kabeldoorvoeren in het bovenblad van je meubel.

De kleur van je nieuwe meubel kies je makkelijker met emondo TrendColors. Dit zijn populaire combinaties van kleuren die met elkaar in harmonie zijn. Zo kies je eenvoudig de kleur van de buitenkant, binnenkant en deuren. lees verder …

De nieuwste productietechnologieën worden ingezet, waarbij de modernste ontwerpsoftware en CNC zaagmachines vlekkeloos met elkaar samenwerken. Dit staat ook wel bekend als ‘Smart Industry’. Het betekent investeren in technologie en vakkennis.  Een meubel van emondo wordt hierdoor niet alleen foutloos geproduceerd, door deze efficiente productie methode levert emondo bovendien maatwerk voor de prijs van een serie produkt. lees verder …

Een soundbar op een stijlvolle manier verbergen? Laat je soundbar meubel dan voorzien van een klep met luidsprekerdoek.
ontdek …

Indien de afmeting het toelaat worden de meubels van emondo volledig gemonteerd en gratis (dus kosteloos) geleverd. We gaan er wel van uit dat de locatie bereikbaar is via beganegrond of lift. (m.u.v. van wadden eilanden) Ongemonteerde levering op aanvraag.