Ontdek je ideale soundbar TV meubel

Je film en TV geluid tussen wal en schip ... ?

Met de komst van de platte tv is de beeldkwaliteit steeds beter geworden. Denk daarbij aan de indrukwekkende beeldkwaliteit van bijvoorbeeld de Panasonic 4K OLED en Samsung QLED tv’s. Helaas is de platte tv niet instaat om de geluidskwaliteit op hetzelfde hoge niveau als het beeld te plaatsen. Luidsprekers hebben immers ruimte nodig om voldoende lucht in beweging te zetten.

Hub

Op zoek naar thuis bioscoop meubel met een klep met luidsprekerdoek, een technische ruimte en deuren aan de achterkant? Kies dan voor de Studio van emondo

Pulse sb

De emondo Style, een veelzijdig AV meubel dat dubbellaags is opgebouwd om trillingen zoveel mogelijke te voorkomen. De emondo Style aan je wensen aanpassen?

Alles over soundbar TV meubels

Genieten van muziek of film?

tv meubel op maat

De beleving van je film

Tijdens de aankoop van de televisie ligt de focus op de beeldkwaliteit, maar als de TV eenmaal thuis is geïnstalleerd blijkt het geluid net zo plat te zijn als de televisie zelf. Dat is natuurlijk jammer, want het ontbreken van de juiste geluidskwaliteit gaat ten koste van de beleving van je favoriete film, concert of serie.

Geluidsverbeteringen

Gelukkig worden er door vele fabrikanten geluidsoplossingen ontwikkeld die wel leiden tot een prachtige geluidskwaliteit. Denk daarbij aan een complete thuisbioscoop installatie, maar voor wie het wat eenvoudiger wil houden is de soundbar een uitstekende oplossing. Een soundbar is een luidsprekerbalk met ingebouwde versterker die wordt gekoppeld aan je televisie. Over het algemeen wordt deze belangrijke luidspreker vlak voor of onder de televisie plaatst. Dan blijkt het wegwerken van deze luidspreker plots een probleem, want de televisie fabrikanten blijken vrijwel geen rekening te houden met de plaatsing van een soundbar. Maar, hoe integreer je zo'n soundbar dan wel netjes in je interieur?

sonos playbar

Een veel beter TV geluid ...

Als oplossing biedt emondo soundbar TV meubels. Speciaal ontwikkeld voor de integratie van een soundbar. Voor welke soundbar je ook kiest, het model van je keuze past altijd in een emondo soundbar TV meubel. Waarom? Ieder meubel wordt op maat gemaakt en dus volledig aan je wensen aangepast.

Kies voor een eigen indeling afmeting en kleur. Bepaal zelf je favoriete indeling en maak je eigen meubel compleet door de keuze uit verrassende opties..

Een soundbar TV meubel op maat

Verberg je soundbar

De kans is vrij groot dat je de soundbar onzichtbaar wilt wegwerken achter een klep of deur voorzien luidsprekerdoek?
Geen probleem, ook dit behoort tot het maatwerk concept van emondo. Het akoestische doek wordt door een erkende meubelstoffeerder om een speciaal frame gespannen en is leverbaar in vele kleuren. Hierdoor vormt een emondo soundbar TV meubel voorzien van luidsprekerdoek bovendien een aanwinst voor je interieur.

emondo Movie
tv meubel op maat achterkant

Kabel-spaghetti voorkomen?

Volgens de filosofie van emondo is een ingebouwde technische ruimte een absolute ‘must have’. Als onderdeel van een verantwoord kabelmanagement biedt deze handige ruimte voldoende plaats aan je stekkerdoos, adapters en overtollige kabels.

Kabel-management

Optimale bereikbaarheid

De apparatuur schuif je over het algemeen zo het meubel in. Tijdens het aansluitproces van alle apparatuur en luidsprekers blijkt het verbinden van alle apparatuur en luidsprekers een hele klus. Een simpele oplossing, maar eentje waar je veel plezier van hebt is de toepassing van deuren aan de achterkant. Deze achterdeuren zorgen voor een optimale bereikbaarheid tijdens het installeren of bij latere wisselingen van apparatuur en kabels. Bovendien wordt het stofvrij houden van je apparatuur ook een heel stuk eenvoudiger.

Het kleurenpallet van je soundbar meubel

Binnen het emondo maatwerk concept bepaal je zelf de kleuren van buitenkant, binnenkant en deuren. Als de uni-kleuren in deze trendwereld met elkaar worden gecombineerd, is het resultaat een modern klassiek ontwerp.

Modern Classics

LightUrban

Koele combinatiematerialen, zoals Halifax licht eiken en stof grijs, neutrale grijstinten die de link met stedelijke charme creëren, vullen de trendwereld LightUrban aan.