Meubels speciaal gemaakt voor soundbars

Natuurlijk wil je het geluid van je TV verbeteren?

Hoe verberg je dan een soundbar?

Een moderne Smart TV van Samsung, Sony, Panasonic of LG ziet er prachtig uit en beeldkwaliteit is haarscherp. Veel liefhebbers van films en series blijken echter ontevreden over het geluid. De reden hiervoor is dat de behuizing van de platte TV nauwelijks ruimte biedt voor luidsprekers.
Ben je een liefhebber van films en series? Dan is de kans groot dat je daarom op zoek bent naar een oplossing voor beter TV geluid?

4+

'weg met dat dunne geluid'

Het geluid van je TV drastisch verbeteren? Kijk dan op onze speciale soundbar meubel modellen pagina

#3D

Gratis 3D afbeelding

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Ontvang bovendien een gratis 3D afbeelding van je nieuwe soundbar meubel.

Soundbars, in vele uitvoeringen ...

Een soundbar is een losse ‘balk’ die in de buurt van je TV wordt geplaatst en met een ingebouwde versterker met luidsprekers. De soundbar geeft het geluid een heel stuk krachtiger en realistischer weer in vergelijking tot het geluid van de televisie. De soundbar wordt aangesloten op de HDMI-ARC aansluiting van je TV, met als voornaamste voordeel dat je het volume van je soundbar kunt regelen met de afstandsbediening van je TV. Hou je van een rijkere basweergave voor je muziek, series, films en games dan zijn er ook soundbars te koop met een aparte subwoofer.

Hoe berg je een soundbar op?

Als je eenmaal kiest je voor een mooie soundbar dan kom je er waarschijnlijk achter is de dat deze door de fysieke afmeting niet onder je TV past. Een echt soundbar meubel is dan een aantrekkelijke oplossing. Want het is niet alleen een aanwinst voor je interieur, ieder meubel wordt bovendien tot op de millimeter aan de afmeting van je soundbar aangepast. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een prachtig TV geluid.
Populaire soundbars zijn bijboorbeeld de SONOS Arc of een Cinematic Q-series Soundbar HW-Q800A van Samsung of de Bluesound Pulse+ soundbar?

Essential

Opties

Opties om je soundbar meubel compleet te maken

Het wegwerken van een soundbar stelt bijzondere eisen aan een meubel. Naast de keuze voor een eigen afmeting, indeling en kleur biedt een soundbar meubel van emondo extra onderscheidende eigenschappen. Ontdek de essentiele opties om je soundbar meubel helemaal compleet te maken.

Soundbar meubel modellen

Ontdek onze soundbar TV meubels en laat deze volledig aan je wensen aanpassen.

Pulse sb L

Concept L