een soundbar TV meubel op maat?

Geniet van muziek of film

Een beter TV geluid? Kies een soundbar op maat

Als je het geluid van je televisie wilt verbeteren dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een balk met ingebouwde luidsprekers, ook wel soundbar genaamd, is een populaire oplossing. Deze ontwikkeling in geluidsweergave vraagt om een nieuwe manier opbergen.
Daarom levert emondo een soundbar TV meubel op maat met innovatieve opties die je volledig aan je wensen kunt aanpassen. Zo biedt emondo de mogelijkheid om de soundbar van je keuze perfect te integreren in je interieur.

Onzichtbaar weggewerkt

Er zijn belangrijke redenen waarom filmliefhebbers kiezen voor een speciaal soundbar TV meubel van emondo. Ten eerste, In de praktijk blijkt dat het netjes en overzichtelijk wegwerken van de soundbar een behoorlijke uitdaging is. Want, de afmeting van de soundbar is er de oorzaak van dat de meeste soundbars door niet zomaar onder je televisie passen.
De kans is ook groot dat je de soundbar liever ziet verdwijnen achter een klep met luidsprekerdoek? Tenslotte, het oplossen van het kabelprobleem blijkt ook een extra uitdaging. Want, waarverberg je de stekkerdoos, ontsierende kabels en andere randapparatuur?

Een emondo soundbar TV meubel met slimme opties

Een emondo soundbar TV meubel op maat beschikt over slimme opties zoals:

emondo tv meubel op maat met SONOS soundbar

de voordelen van een soundbar TV meubel

De uitdaging van het wegwerken

Voor welke soundbar kies je? Een SONOS, Bluesound of HEOS? Toch liever een Denon of Harman Kardon? Dat hangt natuurlijk af van je wensen. Welke geluidskwaliteit wordt verwacht? Wordt de soundbar puur gebruikt voor het weergeven van het TV geluid? Of behoort de soundbar ook streamingdiensten te ondersteunen zoals Spotify of Tidal? Is de soundbar ook onderdeel van een surround systeem? 

De rol van Audio Video winkeliers

Allemaal relevante vragen die door de vele gespecialiseerde audio video winkeliers doorgaans relaties eenvoudig kunnen worden beantwoord. U doet een beroep op vakkennis, u krijgt een demonstratie en krijgt een advies over de ideale plaatsing in een soundbar TV meubel op maat.

tv meubel op maat

Verberg je soundbar

Wil je een soundbar of ‘centre’ luidspreker onzichtbaar wegwerken? Achter een klep of deur voorzien luidsprekerdoek?

Voorkom kabel-spaghetti

Het ‘customizen’ van je soundbar TV meubel is helemaal van deze tijd. Maak het meubel van je keuze helemaal af door een keuze uit een scala aan opties.

TrendColors

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtige styling van je ideale meubel. Ze kunnen zelfs worden benoemd als een TrendStyle.

Wat doet een technische ruimte voor mij?

Volgens de filosofie van emondo is de technische ruimte de ‘backbone’ van je meubel. In deze handige ruimte worden al je overtollige kabels, netadapters en stekkerdozen opgeborgen. Natuurlijk bieden we verder alle ontwerpvrijheid. Kies voor een eigen indeling, afmeting en kleur. Maak het meubel compleet met een keuze uit verrassende opties.
Ter inspiratie hebben we vast twee basis ontwerpen gemaakt, de emondo Pulse sb, de Stage en de Hub die als vertrekpunt dienen. Kies het ontwerp dat het beste bij je past en laat deze verder aanpassen aan je wensen.

emondo tv meubel op maat met SONOS Playbar

Hub

emondo tv meubel op maat met SONOS Playbar

Hoe ziet je ideale soundbar TV meubel eruit?

Offerte aanvragen

06-3197 3583