TV meubel op maat

Het beste TV geluid

De kans is groot dat je niet helemaal tevreden bent over het geluid van je TV. Daar is gelukkig wat aan te doen, want er zijn prima oplossingen om het geluid van zo’n TV te verbeteren.
Koppel bijvoorbeeld een soundbar aan je TV en je krijgt het bioscoop gevoel thuis. Maar, hoe verberg ik mijn favoriete soundbar?

Tek xL retro 22-11 bovenop 720
TV meubel op maat van emondo

Soundbar meubelmeubel

Ontdek 'the Stage'

Een Sonos Arc of andere soundbar verbergen? De emondo Stage xL retro wordt aan de afmeting van jou soundbar aangepast.

een rijk uitgerust soundbar meubel

Opties en mogelijkheden

Een soundbar meubel is geen standaard meubel. Nee, om je soundbar te verbergen beschikt het over belangrijke opties en extra mogelijkheden, zodat je heerlijk kunt genieten van een prachtig TV geluid.

kies je ontwerp

Wat is je kleurstijl?

Zo verberg je techniek

Soundbar verbergen?

Bluesound-PULSE-SOUNDBAR+Lifestyle

Welke soundbar kies jij?

Een soundbar van SONOS, Bluesound of B&W? Of toch liever een Devialet of Sennheiser?
Of je nu een soundbar bovenop je meubel wilt plaatsen, of liever in je meubel verborgen achter een klep met doek. We passen je nieuwe soundbar meubel graag aan je wensen aan.

Kies voor een echt soundbar TV meubel

De moderne 4K Smart televisie is groter en beter dan ooit tevoren. Het biedt een indrukwekkende kijkervaring, maar helaas is de geluidskwaliteit niet op hetzelfde niveau. De televisie is voornamelijk plat, waardoor er weinig ruimte overblijft voor het plaatsen van luidsprekers. Wil je het TV geluid toch op een hoger niveau? Dan de keuze voor een soundbar een aantrekkelijke optie.

Belangrijke eigenschappen

Een echt 5.1 surroundsysteem blijft de ultieme manier om je huis in bioscoopsfeer te brengen, maar overal luidsprekers in je kamer kan teveel van het goede zijn.
Gelukkig is de soundbar een prima alternatief, want dat is een losse ‘balk’ met ingebouwde versterkers en luidsprekers die in de buurt van je TV wordt geplaatst. Door de fysieke afmeting blijkt het plaatsen van een soundbar soms lastig, daarom maken we bij emondo speciale soundbar meubels om je favoriete soundbar perfect te integreren in je interieur.

Bepaal zelf je ideale afmeting

Een meubel van emondo biedt volop mogelijkheden om je soundbar de beste plaats te geven. Zichtbaar in een open vak of onzichtbaar achter een klep met luidprekerdoek. De betere (duurdere) soundbars spelen niet alleen muziek af, ze ondersteunen bovendien extra geluidsformaten, zoals ‘Dolby Atmos. De soundbar wordt dan voorzien van meerdere luidsprekers. Zo worden er ook aan de bovenkant luidsprekers aangebracht die zorgen dat geluid tegen het plafond weerkaatst. Net zoals in de bioscoop wordt er op die manier een breed geluidsveld gecreëerd.

Een stijlvol HiFi meubel met een ingebouwde technische ruimte voor je stekkerdoos dat eenvoudig aan je wensen wordt aangepast.

Pulse sb 23-10 urban v2 1080

Pulse L urban

Tek xL retro 22-11 boven v2 1080

Stage xL retro

Het Connect L PureWhite meubel van emondo is volledig naar je eigen wensen aan te passen.

Shop je soundbar meubel

Ontdek onze meubel collectie online! Maak een afspraak bij één van onze dealers of bestel je
nieuwe soundbar TV meubel in de shop.

FAq

Bij emondo wordt ieder meubel op maat gemaakt. Voor welke soundbar je ook kiest, wij zorgen dat deze altijd past.

Normaal gesproken is de levertijd 4 – 6 weken

Dat kan zeker. In drie eenvoudige stappen begeleiden we je naar het ideale soundbar meubel op maat. klik hier …

Een Dolby Atmos soundbar (met hoogte kanalen) wordt bovenop het meubel geplaatst. De stroom- en HDMI kabel van de soundbar gaan naar de technische ruimte die vlak onder het bovenblad is ingebouwd. Dit wordt mogelijk gemaakt door kabeldoorvoeren in het bovenblad van je meubel.

De kleur van je nieuwe meubel kies je makkelijker met emondo TrendColors. Dit zijn populaire combinaties van kleuren die met elkaar in harmonie zijn. Zo kies je eenvoudig de kleur van de buitenkant, binnenkant en deuren. lees verder …

De nieuwste productietechnologieën worden ingezet, waarbij de modernste ontwerpsoftware en CNC zaagmachines vlekkeloos met elkaar samenwerken. Dit staat ook wel bekend als ‘Smart Industry’. Het betekent investeren in technologie en vakkennis.  Een meubel van emondo wordt hierdoor niet alleen foutloos geproduceerd, door deze efficiente productie methode levert emondo bovendien maatwerk voor de prijs van een serie produkt. lees verder …

Een soundbar op een stijlvolle manier verbergen? Laat je soundbar meubel dan voorzien van een klep met luidsprekerdoek.
ontdek …

Indien de afmeting het toelaat worden de meubels van emondo volledig gemonteerd en gratis (dus kosteloos) geleverd. We gaan er wel van uit dat de locatie bereikbaar is via beganegrond of lift. (m.u.v. van wadden eilanden) Ongemonteerde levering op aanvraag.

Nog geen idee welk soundbar meubel bij je past? Vul dan onze handige checklist in en je ontvangt een ontwerp op maat. Doe nu de check!