Slide Pulse soundbar TV meubel Configureer
gemaakt om te genieten van films en series Soundbar TV meubels op maat gemaakt
Slide Configureren
een avondje naar je eigen thuis-bioscoop? Stel, je bent filmliefhebber en je wilt een soundbar perfect wegwerken in je interieur? Kies dan bijvoorbeeld voor de emondo Pulse sb. Dit soundbar TV meubel heeft tallrijke slimme opties en wotdt volledig aangepast aan je wensen. op maat gemaakt

Een beter TV geluid? Kies een soundbar TV meubel op maat

Als je het geluid van je televisie wilt verbeteren dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een balk met ingebouwde luidsprekers, ook wel soundbar genaamd, is een populaire oplossing. Deze ontwikkeling in geluidsweergave vraagt om een nieuwe manier opbergen.
Daarom levert emondo een soundbar TV meubel op maat met innovatieve opties die je volledig aan je wensen kunt aanpassen. Zo biedt emondo de mogelijkheid om de soundbar van je keuze perfect te integreren in je interieur.

emondo Pulse soundbar TV meubel

Je soundbar onzichtbaar weggewerkt

Er zijn belangrijke redenen waarom filmliefhebbers kiezen voor een speciaal soundbar TV meubel van emondo. Ten eerste, In de praktijk blijkt dat het netjes en overzichtelijk wegwerken van de soundbar een behoorlijke uitdaging is. Want, de afmeting van de soundbar is er de oorzaak van dat de meeste soundbars door niet zomaar onder je televisie passen.
De kans is ook groot dat je de soundbar liever ziet verdwijnen achter een klep met luidsprekerdoek? Tenslotte, het oplossen van het kabelprobleem blijkt ook een extra uitdaging. Want, hoe verberg je de stekkerdoos, ontsierende kabels en andere randapparatuur?

Ieder emondo soundbar TV meubel heeft slimme opties

emondo ontwerpt, fabriceert en levert speciale soundbar TV meubels. Ieder meubel kan worden voorzien  van tal van noodzakelijke en slimme opties om al soundbar en andere Audio Video apparatuur perfect weg te werken.

Voorkom kabel-spaghetti

Het ‘customizen’ van je soundbar TV meubel is helemaal van deze tijd. Maak het meubel van je keuze helemaal af door een keuze uit een scala aan opties.

TrendColors

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtige styling van je ideale meubel. Ze kunnen zelfs worden benoemd als een TrendStyle.

de voordelen van een soundbar TV meubel

Wat is je favoriete soundbar?

Voor welke soundbar kies je? Een SONOS, Bluesound of HEOS? Toch liever een Denon of Harman Kardon? Dat hangt natuurlijk af van je wensen. Welke geluidskwaliteit wordt verwacht? Wordt de soundbar puur gebruikt voor het weergeven van het TV geluid? Of behoort de soundbar ook streamingdiensten te ondersteunen zoals Spotify of Tidal? Is de soundbar ook onderdeel van een surround systeem? 

Wat doet een technische ruimte voor mij?

Volgens de filosofie van emondo is de technische ruimte de ‘backbone’ van je meubel. In deze handige ruimte worden al je overtollige kabels, netadapters en stekkerdozen opgeborgen. Natuurlijk bieden we verder alle ontwerpvrijheid. Kies voor een eigen indeling, afmeting en kleur. Maak het meubel compleet met een keuze uit verrassende opties.
Ter inspiratie hebben we vast twee basis ontwerpen gemaakt, de emondo Pulse sb, de Stage en de Hub die als vertrekpunt dienen. Kies het ontwerp dat het beste bij je past en laat deze verder aanpassen aan je wensen.

emondo tv meubel op maat met SONOS Playbar

Hub

emondo tv meubel op maat met SONOS Playbar

Hoe ziet je ideale soundbar TV meubel eruit?

Offerte aanvragen