emondo TV meubel op maat

Liefhebbers van een goed filmgeluid willen het geluid van de televisie graag opwaarderen naar een ruimtelijk en dynamisch geluidsbeeld. De oplossing? Integreer een soundbar.

Een 4K Ultra HDTV

Het geluid tussen wal en schip ...

Met de komst van de platte tv is de beeldkwaliteit steeds beter geworden. Denk daarbij aan de indrukwekkende beeldkwaliteit van de Panasonic 4K OLED en Samsung QLED tv’s. Helaas is de platte tv niet instaat om de geluidskwaliteit op hetzelfde hoge niveau als het beeld te plaatsen. Luidsprekers hebben immers ruimte nodig om voldoende lucht in beweging te zetten.

Tijdens de aankoop van de televisie ligt de focus op de beeldkwaliteit, maar als de TV eenmaal thuis is geïnstalleerd blijkt het geluid net zo plat te zijn als de televisie zelf.
Dat is natuurlijk jammer, want het ontbreken van de juiste geluidskwaliteit gaat ten koste van de beleving van je favoriete film of serie. Een muziek concert of ‘game’ met een magere geluidskwaliteit is niet om heel vrolijk van te worden.

emondo Movie
⇒ emondo soundbar TV meubels op maat

TV geluid verbeteren?

Integreer een soundbar

Gelukkig worden er door vele fabrikanten geluidsoplossingen ontwikkeld die wel leiden tot een prachtige geluidskwaliteit. Denk daarbij aan een complete thuisbioscoop installatie, maar voor wie het wat eenvoudiger wil houden is de soundbar een uitstekende oplossing.
Een soundbar is een luidsprekerbalk met ingebouwde versterker die wordt gekoppeld aan je televisie. Over het algemeen wordt deze belangrijke luidspreker vlak voor of onder de televisie plaatst.

Dan blijkt het wegwerken van deze luidspreker plots een probleem, want de televisie fabrikanten blijken geen rekening te houden met de plaatsing van een soundbar. Maar, hoe integreer je zo'n soundbar dan wel netjes in je interieur?

Het design van je TV geluid

Kies voor een soundbar TV meubel

Als oplossing biedt emondo soundbar TV meubels. Speciaal ontwikkeld voor de integratie van een soundbar. Voor welke soundbar je ook kiest, het model van je keuze past altijd in een emondo soundbar TV meubel. Waarom? Ieder meubel wordt op maat gemaakt en dus volledig aan je wensen aangepast.
Kies voor een eigen indeling afmeting en kleur. Bepaal zelf je favoriete indeling en maak je eigen meubel compleet door de keuze uit verrassende opties..

Het aanbod

Voor welke soundbar kies je?

Soundbars zijn populair. Daarom zijn vele merken die soundbars verkopen. Kies je voor een SONOS PLAYBAR of Bluesound Pulse soundbar? Of liever een Samsung, Heos of Bose? In de praktijk blijkt het echter een hele opgave om de soundbar van je keuze op de juiste manier te integreren in de buurt van je televisie.

tv meubel op maat
speciaal voor de Bluesound Pulse soundbar
Pulse sb
tv meubel op maat
'Customize' en kies uit vele opties
Pulse sb
previous arrow
next arrow
Slider

kies je emondo soundbar TV meubel op maat

De beste plaats voor je soundbar

soundbar TV meubel van emondo

emondo Movie

emondo hangend TV meubel

Bluesound Pulse soundbar TV meubel

Met een basis afmeting van 1.70 x 50 x 55 cm (lxhxd) en twee smalle deuren is dit meubel inzetbaar voor het opbergen van een breed scala aan apparatuur. Hoewel de Pulse sb in eerste instantie een soundbar TV meubel kan worden genoemd, is hij ook geschikt om een hele stereo installatie in weg te werken. Natuurlijk is de technische ruimte aan de achterkant een onmisbare optie.
lees verder..

Emondo HUB soundbar TV meubel

De emondo Hub is met zijn speelse indeling een aanwinst voor menig interieur. Met een klep met luidsprekerdoek aan de bovenkant en het open vak daaronder biedt de Hub vele mogelijkheden.
Voeg aan de onderkant een soft-close laden en een klep met gasveren toe en je hebt zomaar je ideale soundbar TV meubel op maat gevonden.
lees verder...

Luidsprekerdoek

Verberg je soundbar

Als je een soundbar uit het zicht wilt laten verdwijnen voorzien we je emondo TV meubel op maat graag van kleppen en deuren met akoestisch luidsprekerdoek. Dit zorgt niet alleen voor een mooi strak resultaat, doordat het doek van een open geweven kwaliteit is heeft het nauwelijks nadelige gevolgen voor de geluidskwaliteit.

Een offerte op maat aanvragen? Om de keuze voor je persoonlijk ideale meubel makkelijker te maken hebben we een handige keuzehulp ontwikkeld. Door het beantwoorden van enkele vragen worden alle factoren die van invloed zijn op het uiteindelijke ontwerp overzichtelijk in kaart gebracht. Niets wordt over het hoofd gezien. Op basis van de aangeleverde informatie ontvangt je binnen een aantal werkdagen een 3D ontwerp met vrijblijvende prijsopgave.

 

Een ruimtelijk TV geluid?

De ideale hoogte ...

De opstelling van een soundbar of 'centre' luidspreker blijkt van grote invloed op de kwaliteit van het geluid. Omdat we zorgen voor een gedetailleerd en ruimtelijk geluid plaatsen we de soundbar natuurlijk op luisterhoogte.