TV geluid verbeteren?

Als je het geluid van je televisie wilt verbeteren dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een balk met ingebouwde luidsprekers, ook wel soundbar genaamd, is dan een populaire oplossing. Deze ontwikkeling in geluidsweergave vraagt om een nieuwe manier opbergen. Daarom levert emondo speciale soundbar TV meubels die op maat worden gemaakt. die volledig aan je wensen worden aangepast.

Prestatie & design

Zorgt een soundbar TV meubel voor een beter geluid?

Ja, absoluut. Vanuit onze jarenlange expertise met advies en levering van de betere apparatuur zijn wij tot de ontdekking gekomen dat het met de standaard soundbar TV meubels in ieder geval niet werkt.

Je hebt een mooi TV met een prachtig beeld? Maar je wilt het geluid ervan verbeteren met een soundbar?  Dan kan je plotseling voor een uitdaging komen te staan. Want fabrikanten zoals LG, Samsung , Panasonic en Philips blijken niet altijd rekening te houden met het wegwerken van een soundbar in de buurt van je TV.  De afmeting van de soundbar is er bijvoorbeeld de oorzaak van dat een soundbar niet zomaar onder je televisie past.
Ieder soundbar meubel van emondo wordt voorzien van een open vak, waarvan de afmeting wordt aangepast aan de maatvoering van je soundbar. 

je soundbar uit het zicht?

Je soundbar op een stijlvolle manier verbergen? Laat je soundbar TV meubel dan voorzien van een klep of deur met luidsprekerdoek. Het akoestische doek wordt door een erkende meubelstoffeerder om een speciaal frame gespannen en is leverbaar in vele kleuren. Hierdoor breng een emondo TV meubel op maar rust in je interieur.

Wat is je favoriete soundbar?

Voor welke soundbar kies je? Een SONOS, Bluesound of HEOS? Toch liever een Denon of Harman Kardon? Dat hangt natuurlijk af van je wensen. Welke geluidskwaliteit wordt verwacht? Wordt de soundbar puur gebruikt voor het weergeven van het TV geluid? Of behoort de soundbar ook streamingdiensten te ondersteunen zoals Spotify of Tidal? Is de soundbar ook onderdeel van een surround systeem? 

Pulse sb

Je hebt een mooie soundbar, maar door de afmeting ervan past deze niet in je interieur? Kies dan voor het maatwerk oplossing van emondo. De fraaie Pulse sb wordt volledig aan je wensen aangepast, waardoor je soundbar altijd een prachtig geluid geeft en bovendien keurig wordt opgeborgen.