TV geluid verbeteren?

Als je het geluid van je televisie wilt verbeteren dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een balk met ingebouwde luidsprekers, ook wel soundbar genaamd, is dan een populaire oplossing. Deze ontwikkeling in geluidsweergave vraagt om een nieuwe manier opbergen. Daarom levert emondo speciale soundbar TV meubels die op maat worden gemaakt. die volledig aan je wensen worden aangepast.

Kabelmanagement

Een absolute ‘must have’ in je soundbar TV meubel op maat; een ingebouwde technische ruimte. Zorgt voor een perfect kabelmanagement.

Ontwerp tips

Benieuwd naar alle factoren die van invloed zijn op het ontwerp van je persoonlijk soundbar meubel. Op zoek naar advies over kabelmanagement, design en praktische ontwerptips?

Trendy kleuren

Soundbar TV meubels hoeven allang niet meer alleen maar functioneel te zijn, maar laat het (kleur)design ervan precies aansluiten op je interieur. 

emondo Pulse sb soundbar TV meubel met een open vak

Waarom een soundbar TV meubel?

Je wilt het geluid van je TV verbeteren met een soundbar?  Dan kan je plotseling voor een uitdaging komen te staan. Want fabrikanten blijken niet altijd rekening te houden met het wegwerken van een soundbar in de buurt van je TV.  De afmeting van de soundbar is er bijvoorbeeld de oorzaak van dat een soundbar niet zomaar onder je televisie past.
Ieder soundbar meubel van emondo wordt voorzien van een open vak, waarvan de afmeting wordt aangepast aan de maatvoering van je soundbar. 

soundbar TV meubel

Offerte op maat

Een offerte aanvragen ingewikkeld? Nee hoor, dat is heel simpel. Vul het offerte formulier in en je ontvangt  binnen een aantal werkdagen een 3D ontwerp met vrijblijvende prijsopgave.

verberg een Dali Vokal centre luidspreker

je soundbar uit het zicht?

Je soundbar op een stijlvolle manier verbergen? Laat je soundbar TV meubel dan voorzien van een klep of deur met luidsprekerdoek. Het akoestische doek wordt door een erkende meubelstoffeerder om een speciaal frame gespannen en is leverbaar in vele kleuren. Hierdoor breng een emondo TV meubel op maar rust in je interieur.

Kabelmanagement

Kies voor veiligheid

Luidsprekerdoek

in vele kleuren

Trendy kleuren

voor ieder interieur

Wat is je favoriete soundbar?

Voor welke soundbar kies je? Een SONOS, Bluesound of HEOS? Toch liever een Denon of Harman Kardon? Dat hangt natuurlijk af van je wensen. Welke geluidskwaliteit wordt verwacht? Wordt de soundbar puur gebruikt voor het weergeven van het TV geluid? Of behoort de soundbar ook streamingdiensten te ondersteunen zoals Spotify of Tidal? Is de soundbar ook onderdeel van een surround systeem? 

Pulse sb

Je hebt een mooie soundbar, maar door de afmeting ervan past deze niet in je interieur? Kies dan voor het maatwerk oplossing van emondo. De fraaie Pulse sb wordt volledig aan je wensen aangepast, waardoor je soundbar altijd een prachtig geluid geeft en bovendien keurig wordt opgeborgen.

Stage

De Stage is niet alleen een stijlvol soundbar TV meubel. Er is sowieso een mogelijkheid om je soundbar te verbergen achter luidsprekerdoek. Bijzonder is dat er muziekliefhebbbers ook ruimschoots plaats is om een stereo installatie te kunnen verbergen.