Op zoek naar een beter
TV geluid?

Vind je ideale soundbar meubel 

Kies voor een soundbar

Een moderne Smart TV van Samsung, Sony, Panasonic of LG ziet er prachtig uit en beeldkwaliteit is haarscherp. Veel liefhebbers van films en series blijken niet helemaal tevreden over het geluid van zo’n platte TV.
Natuurlijk zijn er prima oplossingen om het geluid van zo’n TV te verbeteren. Koppel bijvoorbeeld een soundbar aan je TV en je krijgt het bioscoop gevoel thuis.

Het wegwerken van een soundbar stelt specifieke eisen. Door de fysieke afmeting blijkt het vaak lastig om de soundbar onder je TV te kunnen plaatsen.

Herkenbaar? Kies dan voor een stijlvol soundbar TV meubel van emondo. Want zo’n meubel biedt een open vak die aan de afmeting van je soundbar wordt aangepast. Ontdek ook de verrassende opties om je soundbar meubel helemaal compleet te maken.

Heerlijk genieten van een prachtig TV geluid

Een soundbar is een losse ‘balk’ die in de buurt van je TV wordt geplaatst. Hij beschikt over een ingebouwde versterker met meerdere luidsprekers. De soundbar wordt aangesloten op de HDMI-ARC aansluiting van je TV, met als voornaamste voordeel dat je het volume van je soundbar kunt regelen met de afstandsbediening van je TV.

soundbar TV meubel op maat

Welke 'soundbar wil jij verbergen?

Een soundbar van SONOS, Bluesound of B&W? Of toch liever een DALI, Devialet of Sennheiser?
Of je nu een soundbar bovenop je meubel wilt plaatsen, of liever in je meubel verborgen achter een klep met doek. We passen je nieuwe soundbar meubel graag aan je wensen aan.

Belangrijke meubel opties

Op maat gemaakt voor je soundbar

Maak het meubel op maat voor je soundbar. Kies je favoriete breedte, hoogte en diepte.

Ruimte voor je soundbar

Verberg je soundbar in een open vak of achter een klep met luidsprekerdoek.

Stijlvolle kleuren

Kies uit stijlvolle kleurcombinaties voor de buitenkant, binnenkant en deuren.

Kabel wirwar voorkomen

Een ingebouwde technische ruimte levert een grote bijdrage aan je kabelmanagement.

Over 'Dolby Atmos'

Dolby Atmos is een technologie voor audio apparatuur en komt voort uit Dolby surround. Bij deze techniek worden luidsprekers voor en achter de luisterpositie geplaatst. Door deze innovatieve techniek wordt je omringt door geluid, net als in de bioscoop.

Hoogte kanaal

Als een soundbar door de fabrikant wordt voorzien van de Dolby Atmos techniek dan wordt het geluid ook naar het plafond gestuurd en vervolgens weerkaatst naar je luisterpositie. Op die manier lijkt het net alsof het vliegtuig uit de film echt over je heen vliegt.
De meeste soundbars werken optimaal als er pure Atmos-content wordt aangeboden. Deze content is steeds meer te vinden bij streamingdiensten als Disney+ en Netflix.

Een prachtig effect

Natuurlijk wil je een optimaal Dolby Atmos effect bereiken. Daarom biedt emondo de mogelijkheid om je soundbar bovenop je meubel te plaatsen.
Een kabeldoorvoer in het bovenblad zorgt dat alle kabels van je Atmos soundbar (stroom, UTP en HDMI) keurig in de technische ruimte uitkomen, zodat de kans op kabel wirwar minimaal is.

De Stage xL heeft het allemaal

Je eigen kamer als thuisbioscoop? Kies dan voor de Stage xL, want dit soundbar meubel beschikt over alle eigenschappen om je soundbar perfect weg te werken.