een HiFi meubel met drie vakken om je versterker en platenspeler op te bergen

Iedere installatie is uniek, elk meubel is dat ook. Daarom passen we de breedte, hoogte en diepte van je meubel graag aan je wensen aan. 

TV meubel op maat

Door een juiste verdeling van de apparatuur over je meubel kunnen de kabels tussen de apparaten zo kort mogelijk blijven. Het resultaat? Meer overzicht, minder kabelspaghetti en een beter geluid.

Luidsprekerdoek

Een klep of deur met luidsprekerdoek kan worden ingezet om luidsprekers te laten verdwijnen. Maar het kan ook worden gebruikt om het infraroodsignaal van een afstandsbediening of warmte van een versterker door te laten.

HIFI STYLING2kopie

Bedieningscomfort verhogen?

Staan de kastdeuren van je HiFi en TV meubel altijd open om je apparatuur te kunnen bedienen? Dat is natuurlijk niet handig en levert onnodig veel stof op. De oplossing? Verhoog het bedieningscomfort door integratie van het Remote IR ontvanger. Het resultaat van deze infraroodverlenger?

AudioQuest netfilters

Kies voor schone stroom

Op zoek naar meer verfijning en rust van je geluid? Netfilters bieden een schonere voeding voor je apparaten.  Niet elk apparaat heeft het even hard nodig, maar afhankelijk van de uitvoering en kwaliteit van je installatie verdient een netfilter wat ons betreft een centrale plaats in je HiFi meubel. 

Hoe zorgt perfecte indeling voor een beter geluid?

Wat is het voordeel van een juiste verdeling van apparatuur over je HiFi meubel? Welnu, dan dan ben je in de gelegenheid om de kabels tussen de apparaten zo kort mogelijk te houden waardoor je een beter geluid krijgt. Immers, hoe korter de kabels, des te minder het verlies of invloed van magnetische velden van bijvoorbeeld stroomkabels.

emondo Stage Urban - thuisbioscoop meubel op maat

De verscheidenheid aan apparatuur is groot en de ontwikkelingen gaan snel. Liefhebbers van muziek, films,  series, en games beschikken over een grote diversiteit aan apparatuur, geen installatie is hetzelfde. Maar, hoe werk je al je apparatuur overzichtelijk weg in het interieur? 

We zien dat het met de standaard meubels sowieso niet werkt, daarom levert emondo Audio Video meubels die speciaal worden ontwikkeld voor apparatuur. Afhankelijk van je wensen biedt een emondo meubel de keuze uit handige opties, zodat je de al je apparatuur perfect en vooral veilig kunt wergwerken. 

Stijlvol in je interieur

Een industrial of Urban Style? Of toch liever een Retro Style? Welke combinatie van stijlvolle kleuren sluit het beste aan bij je interieur?

Luidsprekers verbergen?

De xL modellen worden voorzien van een dubbele bodemplaat en een dubbel bovenblad. Zo helpt een meubel om ongewenste trillingen te voorkomen.

Optimale bereikbaarheid

Bij emondo bieden we een handigheidje. Deuren aan de achterkant zorgen dat de apparatuur vanaf de achterkant makkelijk bereikbaar is.

Stekkerdoos verbergen?

Een plastic stekkerdoos van de bouwmarkt? Nee toch! Een ingebouwde technische ruimte biedt volop mogelijkheden voor een hoogwaardige stekkerdoos.

Kies je voor een plastic stekkerdoos van de bouwmarkt? Nee toch…? Gelukkig ontdekken veel muziek- en film liefhebbers de volledig afgeschermde stekkerblokken van bijvoorbeeld Supra, AudioQuest of Isotek.
Zo’n hoogwaardig stekkerblok houdt elektrische straling tegen door het gebruik van een aluminium chassis. Maar, waar laat je zo’n stekkerblok?

Het nut van voldoende blijkt vaak onderschat. Want, kabeldoorvoeren zorgen immers voor directe verbindingen tussen de compartimenten waar de apparatuur staat opgesteld. Het voordeel? Kortere kabels zijn goedkoper en bovendien is er minder verlies waardoor de geluidskwaliteit stijgt.

Staan de kastdeuren altijd open om je apparatuur te kunnen bedienen met je infrarood afstandsbediening? Kies dan voor een ingebouwde infrarood ontvanger.

Als het gaat om de keuze voor de soft-close laden dan voorzien we je meubel graag van het systeem van Hettich. Deze prachtige laden van verzinkt staal beschikken over beproefde kogelgeleiders en bieden de beste oplossing voor comfortabel en veilig openen en sluiten van schuifladen. Natuurlijk met geïntegreerd dempingssysteem Silent System.

De xL modellen worden voorzien van een dubbele bodemplaat en een dubbel bovenblad. Zo helpt een meubel om ongewenste trillingen te voorkomen.

De kleur van je meubel

Stijlvol in je interieur

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en kunnen zelfs worden benoemd als een TrendStyle. Welke combinatie van stijlvolle kleuren sluit het beste aan bij je interieur? Om de keuze makkelijk te maken hebben de mooiste kleurtinten alvast bij elkaar gebracht. Kies je voor een Industrial Style? Of toch liever een Urban Style of Retro kleurcombinatie?
kristine-weilert-316176-unsplash.jpg