Perfect Sense Matte - 2023

Het PerfectSense materiaal zorgt voor een bijzonder speciaal gevoel. Het wordt gekenmerkt door een trendy, supermat en fluweelzacht oppervlak met anti-fingerprinteigenschap. Met bovendien minder schoonmaakwerk. Voor wie een uitstekend alternatief zoekt voor het krasgevoelige glas of kwetsbare spuitwerk is dit het ideale materiaal.

Kies voor emondo thuisbuiscoop meubel
8. W980 Platina wit 600x600

Premium wit

Premium wit is een solid wit, waardoor het een hoge kwaliteit uitstraalt. Hier gecombineerd met het oppervlak PM PerfectSense Premium Matt waaraan de hoge kwaliteit voelbaar en af te zien is.

Kasjmiergrijs U702

Kasjmier grijs

Kasjmiergrijs is een enigszins warme grijstint waarmee met warme houtkleuren harmonieuze en tijdloze combinaties kunnen worden gecreëerd. Maar andere mogelijkheden zijn solid combinaties met andere grijstinten of wit. Het gevoel als van fluweel en het egale matte uiterlijk van het gelakte oppervlak PM (PerfectSense Matt) zorgen voor een stijlvol accent.

2. U727 Steen grijs 600x600

Steengrijs

Het warme steen grijs kan harmonieus worden gecombineerd met heel moderne houtnerfstructuren waarin wat grijs voorkomt. Het gevoel als van fluweel en het egale matte uiterlijk van het gelakte oppervlak van PM PerfectSense Matt zorgt voor een hoogwaardige, elegante sfeer.

9. U708 Licht grijs 600x600

Licht grijs

Het neutrale lichtgrijs is op veel verschillende manieren te combineren. Er kunnen kleur-in-kleur-combinaties met andere grijstinten worden gemaakt maar ook contrasten met natuurlijke houtsoorten. Deze grijstint is een allrounder voor neutrale oppervlakken.  Het fluweelachtige gevoel en het egale matte uiterlijk van het gelakte oppervlak van PM PerfectSense Matt zorgt voor een hoogwaardige, elegante sfeer.

10. U999 Rubby Matte zwart 600x600

Rubby Matte zwart

Perfect Sense Rubby Matte zwart wordt steeds vaker getoond met een verscheidenheid aan opvallende structuren waardoor de kleur niet meer zo zwart lijkt. In combinatie met de natuurlijke elegante houtnerfstructuren of lichtgrijs biedt het prachtige combinatie mogelijkheden.