MAAK JE MEUBEL COMPLEET
KIES UIT VERRASSENDE OPTIES

Het 'customizen' van je favoriete HiFi en TV meubel is helemaal van deze tijd. Maak het meubel van je keuze helemaal af door een keuze uit verrassende opties.

Alle opties  

»    Eigen indeling
»    Eigen afmeting
»    Eigen kleur
»    Technische ruimte
»    Klep met gasveren
»    Kabeldoorvoeren
»    Deuren aan achterkant

»    Frame met luidsprekerdoek
»    Infrarood ontvanger
»    Soft-close laden
»    TV lift
»    Handgrepen of knoppen
»    Bovenblad in Beton Cire
»    'Push to open' systeem

VERHOOG HET BEDIENINGSCOMFORT


REMOTE IR PACKAGE 


De kastdeuren staan altijd open om je apparatuur te kunnen bedienen?
Verhoog dan het bedieningscomfort door integratie van het Remote Package. Het resultaat van deze infraroodverlenger? Bedien je de apparatuur in de kast met je eigen infrarood afstandsbediening terwijl de kastdeuren dicht kunnen blijven.

LEES VERDER ...

DE KRACHT VAN JE MEUBEL IN DE TECHNISCHE RUIMTE!


VEILIG EN OVERZICHTELIJK


Of je nu een stroomvoorziening van AudioQuest, Supra of Isotek in je meubel wilt integreren, waar laat dit belangrijke onderdeel van je installatie? Natuurlijk in de onmisbare technische ruimte!

LEES VERDER ...


Afbeelding: Isotek Polaris € 495,-
Een stroompunt met 6 contactpunten, / RFI-reductie 30dB, 13.500A bescherming, max. doorgifte 2.300W

KIES ZELF JE EIGEN INDELING,
AFMETING EN KLEUR


Elke installatie is uniek, ieder HiFi en TV meubel ook. Kies daarom voor eigen indeling, afmeting en kleurstelling. Het voordeel? Meer overzicht, rust en ruimte in je meubel met bovendien de zekerheid dat je apparatuur altijd past. Door een betere opstelling samen met een verantwoord kabelmanagement wordt de prestatie van de installatie en ook het bedieningscomfort verhoogd.

Om een idee te geven van de mogelijkheden die maatwerk biedt hebben we alvast een aantal interessante ontwerpen gemaakt. Voor deze kant en klare meubelontwerpen kun je terecht op onze speciale ontwerp pagina, boordevol maatwerk opbergoplossingen.

NAAR ALLE MODELLEN ...

EEN WIRWAR AAN 
KABELS VOORKOMEN?


INTEGREER EEN TECHNISCHE RUIMTE


Is het een warboel aan kabels in je meubel? Onoverzichtelijk en misschien zelfs een onveilige situatie?
Emondo heeft daarvoor een even simpele als doeltreffende oplossing. Door de geïntegreerde technische, een absolute 'must' in elk AV meubel, wordt een wirwar aan kabels wordt voorkomen. In dit speciale compartiment worden stekkerdozen, adapters, switch en overtollige kabels overzichtelijk en veilig opgeborgen.

LEES VERDER ...

 

KIES VOOR OPTIMALE BEREIKBAARHEID


Echte audio video meubels zorgen voor optimale bereikbaarheid.
Wissel je regelmatig van apparatuur of bekabeling en je zoekt optimale bereikbaarheid vanaf de achterkant? Of je wilt je apparatuur stofvrij houden? Kies dan voor optimale bereikbaarheid en laat je Emondo meubel voorzien van deur(en) aan de achterkant.

 

KABEL-MANAGEMENT


KABELDOORVOEREN

Als onderdeel van een verantwoord kabelmanagement plaats je kabel doorvoeren waar je maar wilt.

 

OPGERUIMD STAAT ....


INTEGREER SOFT-CLOSE LADEN

Als je op zoek bent naar extra opbergruimte in je nieuwe meubel dan kies je natuurlijk voor soft-close laden. Bij emondo hebben gekozen de betrouwbare kwaliteit van de Innotech serie van Hettich.
Op maat gemaakt zijn deze prachtige laden die bovendien heel soepel 'lopen' leverbaar met handgreep of als 'push to open' systeem.


 

 
MEUBELBESLAG


Een standaard meubel is over het algemeen niet geschikt voor het overzichtelijk opbergen van apparatuur. Kies voor een HiFi en TV meubel op maat met voldoende kabeldoorvoeren samen met een geïntegreerde technische ruimte.

KLEURENPALLET


Geef je nieuwe HiFi en TV meubel een stijlvolle en persoonlijke uitstraling door een keuze uit klassieke of 'trendy' kleuren.

NAAR ALLE KLEUREN ...

 
DE UNIEKE 'LOOKS' VAN Beton Ciré


Geef je emondo HiFi en TV meubel een unieke persoonlijkheid door het bovenblad of gehele meubel te laten uitvoeren in Beton Ciré! In samenwerking met het Stuc Design Centre van Frits Kool in Veenendaal zijn vele uitvoeringen, structuren en kleuren mogelijk.

emondo klep wit

LAAT JE TV VERDWIJNEN


INTEGREER EEN TV LIFT


Hoe mooi het beeld van de TV ook is, diezelfde TV kan ook als een storend zwart vlak worden ervaren als hij uit staat. Je zou daarom graag willen dat je TV uit het zicht verdwijnt, rust in je interieur? Kies dan voor een Emondo tv lift meubel voorzien van een ingebouwde tv lift!

LEES VERDER ...

JE TV GELUID VERBETEREN?


INTEGREER EEN SOUNDBAR


Je wilt ook je TV geluid verbeteren? Integreer dan een soundbar of 'centre' luidspreker in je soundbar TV meubel. Natuurlijk wordt deze belangrijke luidspreker onzichtbaar (of zichtbaar?) achter een met stof bespannen frame of klep weggewerkt.

LEES VERDER ...

 

LUIDSPREKER UIT HET ZICHT?


KIES VOOR LUIDSPREKERDOEK


Audio Video meubels die ook een bijdrage leveren aan een betere akoestiek? De kleppen, deuren en soundbar frames van de emondo HiFi en TV meubels kunnen worden bekleed met een dempend materiaal en speciaal luidsprekerdoek. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar levert ook een bijdrage aan een beter geluid.

 

 

DE ESSENTIE VAN EEN AV MEUBEL ...


Al je apparatuur op een veilige en verantwoorde wijze integreren in je woonomgeving. Dat is de essentie van een emondo HiFi en TV meubel. Deze unieke opbergoplossingen zijn daarom niet alleen stijlvol om te zien, ieder meubel wordt bovendien met het oog op bedieningsgemak en functionaliteit voor je apparatuur ontworpen.