tv meubel op maat
een klep met luidsprekerdoek
Verberg je ' centre' luidspreker achter
een complete thuis-bioscoop wegwerken?
tv meubel op maat
Wat kun je doen met de achterkant?
integreer een technische ruimte
tv meubel op maat
soft-close lade
Klep met luidsprekerdoek
klep met luidsprekerdoek
Verberg je soundbar achter een
Technische ruimte aan de achterkant
Hub
previous arrow
next arrow
Slider

OVERZICHT ALLE OPTIES:

Het 'customizen' van je favoriete HiFi en TV meubel is helemaal van deze tijd. Maak het meubel van je keuze helemaal af door een keuze uit onderstaande opties.

 

»    Op maat gemaakt
»    Eigen indeling
»    Eigen afmeting
»    Eigen kleur
»    Technische ruimte
»    Klep met gasveren
»    Kabeldoorvoeren
»    Deuren aan achterkant

»    Frame met luidsprekerdoek
»    Infrarood ontvanger
»    Soft-close laden
»    TV lift
»    Handgrepen of knoppen
»    Bovenblad in Beton Cire
»    Vloeropstelling of hangend
»    'Push to open' systeem


Afbeelding: Isotek Polaris € 495,-
Een stroompunt met 6 contactpunten, / RFI-reductie 30dB, 13.500A bescherming, max. doorgifte 2.300W

HOE INTEGREER JE
HET STROOMPUNT VAN JE MEUBEL?


"De EVO3 Polaris van Isotek is een compacte, elegante stroomverdeler met een lengte van 480mm, breedte van 80mm en een hoogte van slechts 45mm. Uitgerust met 6 onafhankelijke contactdozen die naar de centrale PCB verwijzen. De meeste power cleaners van dit type verbinden contactdozen, en elke contactdoos wordt in serie aangesloten. Dit is echter fout, aangezien door uw aangesloten elektronica gecreëerde Differential Mode-vervuiling de ene contactdoos na de andere zal besmetten. Het Polaris-schema voorkomt deze besmetting."

Of je nu een stroomvoorziening van AudioQuest, Supra of Isotek in je meubel wilt integreren, waar laat dit belangrijke onderdeel van je installatie?

 ... TECHNISCHE RUIMTE 

KIES ZELF JE EIGEN INDELING,
AFMETING EN KLEUR


Elke installatie is uniek, ieder HiFi en TV meubel ook. Kies daarom voor eigen indeling, afmeting en kleurstelling. Het voordeel? Meer overzicht, rust en ruimte in je meubel met bovendien de zekerheid dat je apparatuur altijd past. Door een betere opstelling samen met een verantwoord kabelmanagement wordt de prestatie van de installatie en ook het bedieningscomfort verhoogd.

Om een idee te geven van de mogelijkheden die maatwerk biedt hebben we alvast een aantal interessante ontwerpen gemaakt. Voor deze kant en klare meubelontwerpen kun je terecht op onze speciale ontwerp pagina, boordevol maatwerk opbergoplossingen.

NAAR ALLE MODELLEN ...

VERHOOG HET BEDIENINGSCOMFORT


REMOTE IR PACKAGE 


De kastdeuren staan altijd open om je apparatuur te kunnen bedienen?
Verhoog dan het bedieningscomfort door integratie van het Remote Package. Het resultaat van deze infraroodverlenger? Bedien je de apparatuur in de kast met je eigen infrarood afstandsbediening terwijl de kastdeuren dicht kunnen blijven.

LEES VERDER ...

EEN WIRWAR AAN 
KABELS VOORKOMEN?


INTEGREER EEN TECHNISCHE RUIMTE


Is het een warboel aan kabels in je meubel? Onoverzichtelijk en misschien zelfs een onveilige situatie?
Emondo heeft daarvoor een even simpele als doeltreffende oplossing. Door de geïntegreerde technische, een absolute 'must' in elk AV meubel, wordt een wirwar aan kabels wordt voorkomen. In dit speciale compartiment worden stekkerdozen, adapters, switch en overtollige kabels overzichtelijk en veilig opgeborgen.

LEES VERDER ...

KIES VOOR OPTIMALE BEREIKBAARHEID


Echte audio video meubels zorgen voor optimale bereikbaarheid.
Wissel je regelmatig van apparatuur of bekabeling en je zoekt optimale bereikbaarheid vanaf de achterkant? Of je wilt je apparatuur stofvrij houden? Kies dan voor optimale bereikbaarheid en laat je Emondo meubel voorzien van deur(en) aan de achterkant.

KABELMANAGEMENT


KABELDOORVOEREN

Als onderdeel van een verantwoord kabelmanagement plaats je kabel doorvoeren waar je maar wilt.

OPGERUIMD STAAT ....


INTEGREER SOFT-CLOSE LADEN

Als je op zoek bent naar extra opbergruimte in je nieuwe meubel dan kies je natuurlijk voor soft-close laden. Bij emondo hebben gekozen de betrouwbare kwaliteit van de Innotech serie van Hettich.
Op maat gemaakt zijn deze prachtige laden die bovendien heel soepel 'lopen' leverbaar met handgreep of als 'push to open' systeem.


tv meubel op maat

MEUBELBESLAG


Maak je meubel helemaal af door een keuze voor stijlvolle handgrepen en pootjes. Binnenkort wordt de collectie aangevuld met extra modellen.
Emondo biedt volop mogelijkheden, als je op zoek bent naar een bepaalde uitvoering dan horen wij dat graag?

KLEURENPALLET


Geef je nieuwe HiFi en TV meubel een stijlvolle en persoonlijke uitstraling door een keuze uit klassieke of 'trendy' kleuren.

NAAR ALLE KLEUREN ...

Luidsprekerdoeken

LUIDSPREKER UIT HET ZICHT?


KIES VOOR LUIDSPREKERDOEK


Je wilt een soundbar, centre luidspreker of compacte luidspreker uit het zicht laten verdwijnen? Laat je emondo meubel dan voorzien van een klep of deur met luidsprekerdoek. Natuurlijk maak je een keuze uit diverse kleuren om het doek aan te passen op de kleur van het meubel en interieur.

naar alle luidsprekerdoeken

DE UNIEKE 'LOOKS' VAN Beton Ciré


Geef je emondo HiFi en TV meubel een unieke persoonlijkheid door het bovenblad of gehele meubel te laten uitvoeren in Beton Ciré! In samenwerking met het Stuc Design Centre van Frits Kool in Veenendaal zijn vele uitvoeringen, structuren en kleuren mogelijk.

emondo klep wit

LAAT JE TV VERDWIJNEN


INTEGREER EEN TV LIFT


Hoe mooi het beeld van de TV ook is, diezelfde TV kan ook als een storend zwart vlak worden ervaren als hij uit staat. Je zou daarom graag willen dat je TV uit het zicht verdwijnt, rust in je interieur? Kies dan voor een Emondo tv lift meubel voorzien van een ingebouwde tv lift!

LEES VERDER ...

JE TV GELUID VERBETEREN?


INTEGREER EEN SOUNDBAR


Je wilt ook je TV geluid verbeteren? Integreer dan een soundbar of 'centre' luidspreker in je soundbar TV meubel. Natuurlijk wordt deze belangrijke luidspreker onzichtbaar (of zichtbaar?) achter een met stof bespannen frame of klep weggewerkt.

LEES VERDER ...

DE ESSENTIE VAN EEN AV MEUBEL ...


Al je apparatuur op een veilige en verantwoorde wijze integreren in je woonomgeving. Dat is de essentie van een emondo HiFi en TV meubel. Deze unieke opbergoplossingen zijn daarom niet alleen stijlvol om te zien, ieder meubel wordt bovendien met het oog op bedieningsgemak en functionaliteit voor je apparatuur ontworpen.