In 3 simpele stappen naar je ideale Audio Video meubel

Vul onderstaand formuliet in en je ontvangt een offerte op maat

1. Keuzehulp

Door het beantwoorden van onderstaande vragen worden alle factoren die van invloed zijn op het uiteindelijke ontwerp overzichtelijk in kaart gebracht. Niets wordt over het hoofd gezien. Op basis van de aangeleverde informatie ontvangt u binnen een aantal werkdagen een 3D ontwerp met vrijblijvende prijsopgave.

2. Ontwerp

U krijgt vanzelfsprekend netjes de tijd en gelegenheid om na te denken over je nieuwe maatwerk HiFi en TV meubel. Eventuele nadere aanpassingen worden in volgende ontwerpversie doorgevoerd en verwerkt in een aangepaste offerte. Deze aanbieding is inclusief 21% BTW. Tenzij anders aangegeven zijn de bezorg-en montagekosten inbegrepen.

3. Levering

Nadat uw opdracht is ontvangen wordt uw nieuwe Hifi en TV meubel met de grootse zorg geproduceerd en binnen 4 tot 6 weken door deskundige meubelmonteurs geleverd en afgemonteerd.

Dit is het meubel dat het dichts bij je wensen aansluit. Dit meubel wordt tot op de millimeter aan je wensen aangepast.
Geef bijvoorbeeld aan waar u de laden wilt plaatsen of welke apparatuur u wilt integreren? Is het handig om de technische ruimte aan de achterkant te plaatsen of liever achter een klep aan de voorzijde? Wilt u een TV lift laten inbouwen, om welk type TV gaat het? Wat zijn uw eventuele toekomst plannen m.b.t. de aanschaf van apparatuur?