Inspiratie nodig?

kies je basis model als uitgangspunt

 

Een uniek TV meubel op maat van emondo staat garant voor een optimale integratie van audio video apparatuur in je woonomgeving.
Ter inspiratie hebben alvast enige basisontwerpen voor je uitgedacht. Deze modellen die op maat worden gemaakt vormen een mooi vertrekpunt voor je persoonlijk ideale TV meubel op maat dat wordt aangepast aan je apparatuur, wensen en interieur.

De 5 belangrijke redenen voor een emondo meubel op maat:

  • De perfecte basis voor al je apparatuur
  • Voorkom een wirwar aan kabels,
  • Verhoog het bedieningscomfort
  • Verbeter de prestatie van je apparatuur
  • Stijlvol in ieder interieur

emondo Studio

De film- en muziekliefhebber kan zich met de emondo Studio concentreren op het samenstellen van de ideale installatie, zonder oog te hoeven hebben voor de vraag of de apparatuur wel in het meubel past. Dat wordt immers op maat voor apparatuur gemaakt.

Een compact Hifi en TV meubel met veel opbergruimte om al je apparatuur overzichtelijk weg te werken. Het open vak biedt ruimte om een versterker of mediaspeler in het zicht te plaatsen. Natuurlijk beschikt de emondo Compact ook over een technische ruimte met kabeldoorvoeren.

Hangend TV meubel op maattv

Het geluid van je TV verbeteren? Een soundbar of 'centre' luidspreker wegwerken achter een klep met luidsprekerdoek? Geen probleem met de emondo Vision. De emondo Vision wordt strak opgehangen aan de muur en kan worden aangepast aan de afmeting van je luidspreker(s)

TV meubel op maat

Het geluid van je TV verbeteren? Je wilt niet alleen een soundbar of 'centre' luidspreker wegwerken achter een enkele klep met luidsprekerdoek? De emondo Matrix beschikt zelfs over een dubbele klep met doek. Ideaal voor de filmliefhebber die zijn AV receiver in het onderste vak van extra koeling wil voorzien.
Het open vak met kabeldoorvoeren is ideaal voor het plaatsen van een digitale mediaspeler van bijvoorbeeld Bluesound of Sonos.

Bluesound Pulse soundbar TV meubel

De emondo Pulse sb wordt speciaal gemaakt voor film- en muziekliefhebbers hun TV geluid willen verbeteren met de Bluesound Pulse soundbar. Liever de Pulse soundbar uit het zicht? Geen probleem, dan voorzien we dit fraaie meubel van een klep met luidsprekerdoek.

emondo Style met Opticon vokal

De emondo Style is een zeer veelzijdig meubel. Een open vak om je versterker in het zicht te plaatsen? Of wil je liever een 'centre' luidspreker op de plaats wegewerken? Desnoods achter luidsprekerdoek? Het kan allemaal, want emond Syle kan helemaal aan je wensen worden aangepast. De Style wordt dubbellaags opgebouwd. Het resultaat is dat ongewenste trillingen zoveel mogelijk worden voorkomen.

emondo Hub

Een soft-close lade, een klep met luidsprekerdoek en een open vak om je favoriete apparaat in het zicht te plaatsen. De emondo HUB biedt het allemaal. Om kabel-spaghetti te voorkomen beschikt de Hub natuulijk ook over een ingebouwde technische ruimte.

emondo HiFi en TV meubel

Voor een goede prestatie van je apparatuur is een verantwoord kabel-management essentiel. Volgens de filosofie vormt de technische ruimte een daarom een belangrijke bijdrage aan de prestatie van de hele audio keten. In The Boxx wordt deze handige ruimte centraal en onmisbaar aan de achterzijde geplaatst.