Slide Inspiratie nodig? Ter inspiratie hebben we alvast enige basisontwerpen voor je uitgedacht. Kies het basis model dat het beste aansluit bij je wensen en laat deze tot op de millimeter aanpassen. De variatie en ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos. op maat gemaakt
Kies je model … Ontdek emondo The Boxx tv meubel op maat
Slide Inspiratie nodig? op maat gemaakt
Kies je model … Ontdek emondo The Boxx tv meubel op maat ✓ Thuisbioscoop meubels ✓ Soundbar TV meubels ✓ HiFi meubels
emondo Studio thuisbioscoop meubel

Studio

Thuis-bioscoop meubel

Voor wie meer wil dan zomaar een meubel om een HOME CINEMA installatie in op te bergen wacht de Studio van emondo. Een audio video meubel dat speciaal voor de verwende film liefhebber wordt gemaakt. Dit meubel is uitstekend geschikt om je TV geluid te verbeteren naar bioscoop niveau. Waarom? De emondo Studio biedt plaats aan je ‘centre’ luidsprekers of soundbar. De ingebouwde technische ruimte is een welkome aanvulling voor degene die een hekel heeft aan een wirwar van kabels en stekkerdozen.
Dankzij de deuren aan de achterkant is je apparatuur ook nog eens eenvoudig te bereiken tijdens het installeren en stofvrij te houden.

Wat zijn je wensen?

Hoe ziet jou ideale TV meubel op maat eruit? Benieuwd? emondo vertaalt al je wensen naar een passend ontwerp.

The Stage

Soundbar TV meubel

Voor wie meer wil dan zomaar een meubel om apparatuur in op te bergen wacht de The Stage  van emondo. Een soundbar TV meubel dat speciaal voor de verwende film liefhebber wordt gemaakt. Dit meubel is uitstekend geschikt om je tv geluid te verbeteren naar bioscoop niveau. Waarom? De emondo Stage biedt plaats aan je ‘centre’ luidspreker of soundbar. Je wilt af van kabel-spaghetti? Natuurlijk heeft de Stage een ingebouwde technische ruimte.

emondo The Boxx tv meubel op maat

The Boxx

Hifi meubel

Als er iets past bij HiFi apparatuur dan is het wel de The Boxx van emondo. Dit mooie meubel komt ook nog eens van eigen bodem. Een klep met luidsprekerdoek, technische ruimte en deuren aan de achterkant, The Boxx heeft het allemaal.

Dankzij de deuren aan de achterkant is je apparatuur ook nog eens eenvoudig te bereiken tijdens het installeren en is bovendien makkelijk stofvrij te houden. Dit meubel is dubbellaags opgebouwd en biedt volop ruimte om al je audio apparatuur in op te bergen.  De ingebouwde technische ruimte is een welkome aanvulling voor degene die een hekel heeft aan een wirwar van kabels en stekkerdozen.

Style

HiFi & thuis-bioscoop meubel

Prachtig van buiten en slim van binnen. Dat lukt als je kiest voor de Style van emondo. Dit fraaie audio video meubel biedt alle opties al je zowel een Hifi als thuis-bioscoop installatie perfect wilt opbergen.

Dit meubel is uitstekend geschikt om je LED of QLED televisie geluid te verbeteren naar bioscoop niveau. Waarom? De emondo Style  biedt plaats aan je ‘centre’ luidspreker. Het meubel kan overigens ook uitsluitend als HiFi meubel worden functioneren. De ingebouwde technische ruimte is een welkome aanvulling voor degene die een hekel heeft aan een wirwar van kabels en stekkerdozen.
We vinden het belangrijk om je apparatuur vanaf de achterkant bereikbaar te houden. Daarom is de emondo Style uitgerust met de deuren aan de achterkant.

emondo Style XL-c thuis bioscoop meubel

Pulse sb

Soundbar TV meubel

Dit Pulse sb soundbar TV meubel is een van onze favorieten. Natuurlijk kun je ‘m in de UrbanColor style laten maken, maar ook in Perfect Imperfection is het een aanwinst voor je interieur.

Een meubel dat speciaal voor de film liefhebber die het geluid van zijn of haar TV wil verbeteren. Dit meubel is uitstekend geschikt om je tv geluid te verbeteren naar bioscoop niveau. Waarom? De emondo Pulse sb biedt plaats aan je soundbar. De ingebouwde technische ruimte is een welkome aanvulling voor degene die een hekel heeft aan een wirwar van kabels en stekkerdozen.

emondo tv meubel op maat met SONOS soundbar

Hub

HiFi & Soundbar TV meubel

Het ultieme compacte Hifi en TV meubel is de Hub van emondo. Een open vak, soft-close laden, klep met luidsprekerdoek. Samen met mogelijkheden voor een perfect kabelmanagement maken dat de emondo HUB het ideale audio video meubel voor de kleine ruimte is.

De ingebouwde technische ruimte is een welkome aanvulling voor degene die een hekel heeft aan een wirwar van kabels en stekkerdozen.

emondo TV meubel op maat