tv meubel op maat
ORGANISEER JE INSTALLATIE

Door de ontwikkelingen die ‘Smart industry’ ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor een optimale integratie van apparatuur in de woonomgeving. Met behulp van de modernste 3D software ontwerpt, fabriceert en levert emondo een TV meubel op maat.

tv meubel op maat

klep met luidsprekerdoek | technische ruimte | deuren aan de achterkant | kabelmanagement | soft-close laden | eigen kleur | eigen indeling | eigen maatvoering

Het opgeruimde gevoel
tv meubel op maat

Dit kun je allemaal met de achterkant

Kabel-spaghetti voorkomen?

Een perfect kabel management met een technische ruimte
Optimale bereikbaarheid met een deur aan de achterkant
tv meubel op maat

een emondo soundbar TV meubel wordt op maat gemaak voor o.a. Bluesound, SONOS, SAMSUNG of HEOS

TV geluid verbeteren?
previous arrow
next arrow
Slider

In 3 stappen naar je nieuwe meubel

1

KEUZEHULP

Door het beantwoorden van onderstaande vragen worden alle factoren die van invloed zijn op het uiteindelijke ontwerp overzichtelijk in kaart gebracht. Niets wordt over het hoofd gezien.
Op basis van de aangeleverde informatie ontvangt u binnen een aantal werkdagen een 3D ontwerp met vrijblijvende prijsopgave.

 

2

ONTWERP

U krijgt vanzelfsprekend netjes de tijd en gelegenheid om na te denken over het ontwerp als totaalproduct. Eventuele nadere aanpassingen worden in volgende ontwerpversie doorgevoerd en verwerkt in een aangepaste offerte. Deze aanbieding is inclusief 21% BTW.
Tenzij anders aangegeven zijn de bezorg-en montagekosten inbegrepen.

3

LEVERING

Nadat uw opdracht is ontvangen wordt uw nieuwe Hifi en TV meubel met de grootse zorg geproduceerd en binnen 4 tot 6 weken door deskundige meubelmonteurs geleverd en afgemonteerd.

Het genieten kan beginnen!

KEUZEHULP

Dit is het meubel dat het dichts bij je wensen aansluit. Dit meubel wordt tot op de millimeter aan je wensen aangepast.
Geef bijvoorbeeld aan waar u de laden wilt plaatsen of welke apparatuur u wilt integreren? Is het handig om de technische ruimte aan de achterkant te plaatsen of liever achter een klep aan de voorzijde? Wilt u een TV lift laten inbouwen, om welk type TV gaat het? Wat zijn uw eventuele toekomst plannen m.b.t. de aanschaf van apparatuur?
Kies uit klassieke of 'trendy' kleuren

Bij emondo combineren we graag hoogwaardige materialen met klassieke of 'trendy' kleuren op basis van melamine. Het voordeel van melamine? Dit unieke materiaal is duurzaam, krasvast, kleurvast en heeft een voelbaar reliëf waardoor het de 'look en feel' heeft van echt hout.

tv meubel op maat
Slider
Maak een keuze uit vele opties

Een soundbar die onzichtbaar wordt weggewerkt achter een klep met luidsprekerdoek. Deuren aan de achterkant zorgen voor optimale bereikbaarheid. Door de keuze uit ‘ trendy’ en klassieke kleuren zorg je voor een stijlvolle uitstraling. Extra kabeldoorvoeren voor een veilig en verantwoord kabelmanagement? Maak je meubel compleet en kies uit vele opties.

tv meubel op maat
Slider