Eenvoudig gratis kleurstalen
aanvragen

Benieuwd hoe je favoriete kleur er in het echt uitziet? Om de keuze van je favoriete kleur nog makkelijker te maken kun je onderstaand gratis kleurstalen aanvragen. Een Urban of Industrial stijl, luidsprekerdoek of Perfect Sense? We horen graag welke kleurstalen je wilt ontvangen.

TrendColor kleurstalen

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en noemen we daardoor TrendColors. Hierdoor bepaal je heel eenvoudig de kleur van de buitenkant, binnenkant en deuren.  Welke combinatie van stijlvolle kleuren sluit het beste aan bij jou interieur? 

Vind het TV meubel op maat dat bij je stijl past en maak een keuze uit prachtige Uni-kleuren. Ieder meubel is volledig naar je eigen wensen aan te passen. 

Kies voor het rijke, subtiel, gevoel door het gebruik de matte oppervlakken. Perfect Sense matte biedt een bepaalde natuurlijkheid is nu dus ook mogelijk voor unikleuren.

verberg een Dali Vokal centre luidspreker
Luidspreker verbergen

Eenvoudig kleur luidsprekerdoek kiezen

Wil je een luidspreker verbergen? Voor welke kleur luidsprekerdoek kies je dan? Natuurlijk wil je de kleur van het doek afstemmen op de kleur van je meubel. Vraag dan een gratis sample van je doek aan.

Egger kleuren app

Gratis kleuren app downloaden

Maak een keuze uit de mooiste kleuren voor je nieuwe Audio Video meubel.

Download de kleuren app. Gratis beschikbaar voor iOS en Android.