Egger kleuren app

Kies je favoriete kleur met gratis app

Met de speciale app van Egger kies je heel eenvoudig je favoriete kleuren.  Ontdek talloze decorcombinaties en bekijk decors in 2D of 3D om decordetails en patroonherhaling te onthullen.

Gratis kleurstalen aanvragen

Is het lastig is om de juiste kleur van de buitenkant, binnenkant en deuren te kiezen? Niet met de kleurstalen van emondo. Bestel je kleurstalen vandaag en wij zorgen dat ze binenkort gratis bij jou thuis bezorgd worden.

Gratis luidsprekerdoek sample

Wil je een luidspreker verbergen? Voor welke kleur luidsprekerdoek kies je dan? Vraag daarom een gratis sample van je doek aan om de stof  eerst zien en voelen. 

TrendColors kleur recept

TrendColors zijn unieke kleurcombinatie die passen in de interieur stijl van anno 2021.  Kleuren die met elkaar in harmonie zijn. Kies je bijvoorbeeld voor een Urban, industrial of matte stijl? bij je woonwensen en stijl? Bij emondo kies je afzonderlijke voor de kleuren van de: 

Kies eenvoudig de juiste combinatie van kleuren! Daarom hebben we vijf verschillende TrendColor kleur combinaties samengesteld. waardoor je eenvoudig erachter komt wat past bij jouw apparatuur en interieur.

Perfect Sense Matte designs

Kies voor het rijke, subtiel, gevoel door het gebruik de matte oppervlakken.
Perfect Sense mat biedt een bepaalde natuurlijkheid is nu dus ook mogelijk voor unikleuren.

TrendColors

Kies je perfecte kleur combinatie

1. Curry geel

Currygeel is een 'trendy' uitstekend geschikt als decor voor zowel ombouw als deur.

2. Steengrijs

Het warme steen grijs kan harmonieus worden gecombineerd met moderne houtsoorten waarin iets aan grijs voorkomt.

3. Lava

Het natuurlijke lavagrijs is populair om mee te combineren, omdat de kleurtint ook in vele natuurlijke, moderne houtnerfstructuren voorkomt. Met Lava kan een mooie 'kleur-in-kleur-combinatie' met natuurlijk grijs worden gemaakt.

4. Stof grijs

Stofgrijs is een koele, middentint grijs. Dankzij het neutrale karakter kunnen vele combinaties worden gecreëerd en zo is de kleur dus in vele emondo meubels terug te vinden.

5. Zwart hout

Niet voor het laatst viert de unikleur zwart een comeback. Het wordt veelvuldig toegepast in gangbare Scandinavisch designs met zwart-wit contrasten, maar ook als een scherp contrast met decoren met een lichtgekleurde of zelfs witte houtnerf.

6. Diamant grijs

Diamantgrijs is een neutraal grijs dat bij de koele grijzen qua donkerheid tussen zwart en grafietzwart kan worden geclassificeerd. Deze unikleur maakt deel uit van de “net-geen-zwart” kleurtinten die als een wat zachter alternatief worden toegepast, wanneer met zwart een te scherp contrast zou ontstaan. Het kan ook in contrast met natuurlijke houtnerfdecoren worden gebruikt.

7. Zand

Zandbeige heeft een roodachtige beige kleur die in vele verschillende combinaties voor een geslaagd effect zorgt. Deze kleurtint staat voor een harmonieuze combinatie die op bijna iedere houtsoort warm en neutraal oogt.

8. Platina wit

Platina wit is het allround wit voor iedere toepassing en iedere combinatie en wordt vaak gebruikt

9. Licht grijs

Het neutrale lichtgrijs is op veel verschillende manieren te combineren. Er kunnen 'kleur-in-kleur-combinaties' met andere grijstinten worden gemaakt maar ook contrasten met een natuurlijke houtnerf.

10. Rubby matte zwart

PerfectSense matte wordt gekenmerkt door zijn hoge krasbestendigheid met een gevoel van luxe. Met anti-fingerprint eigenschap is Rubby matte zwart een prachtig materiaal van spuitwerk kwaliteit.

11. Hoogglans wit

Premium wit is een robuust, solid wit van hoge kwaliteit dat met een hoogwaardige oppervlak HG HighGloss is gecombineerd.

12. Halifax eik natur

Halifax eik natur wordt bij emondo vaak toegepast, waar het, met de opvallende scheuren en noesten, voldoet aan de hang naar de natuur en authenticiteit voor HiFi meubels in de woonkamer.

13. Lakeland Acacia

Lakeland acacia licht is een natuurlijk maar desondanks neutraal decor, dat er op vele grote oppervlakken tijdloos uitziet. Met de lichte kleur met een gering grijsgehalte krijgt het een lichte en trendy uitstraling en kan het op uiteenlopende manieren worden gecombineerd van wit via neutrale kleuren en accentkleuren tot aan zwart aan toe.

tv meubel op maat

14. Halifax eik wit

Halifax eik wit laat zien dat zelfs bij een opvallende eik met noesten en scheuren, dankzij zijn lichte kleur, een ietwat Scandinavisch karakter kan ontstaan. Het afwisselende kleurenspel tussen wit, beige en grijs maakt de weg vrij voor alle mogelijke combinaties met unikleuren. De donkere scheuren in het decorbeeld staan heel mooi in combinatie met zwart of “net-geen-zwart” tinten.

15. Halifax eiken tabak

Halifax eiken tabak is de donkerste kleurvariant in deze serie en past met zijn opvallende noesten en scheuren ook in de stijl Natuurlijk karakter. De donkere kleur wordt meer en meer als combinatiekleur gebruikt bij wit of lichte grijs- en beigetinten.

16. Amerikaanse esdoorn

Het decor Amerikaanse esdoorn is een Canadese esdoorn als reproductie van vloerdelen met een aantal natuurlijke elementen en een uitgebreid kleurenspel. Dit kleurenspel zorgt ervoor dat zelfs een dergelijke lichte houtsoort met een verscheidenheid aan solid kleuren kan worden gecombineerd

17. Zijde grijs

Zijdegrijs is het lichtste grijs in de collectie en vormt de overgang naar de wittinten. De neutrale, koele uitstraling is heel geschikt voor neutrale oppervlakken. Met deze kleur zijn vele uiteenlopende combinaties mogelijk, zowel met hout als met ander materiaal en met kleurige accenten. Met het oppervlak ST9 (Smoothtouch Matt) wordt het neutrale karakter met een fluweelachtige toets versterkt

18. Vicenza eik grijs

Vicenza eik grijs is een eik met kleurtinten die heel goed kan worden gecombineerd met een breed scala aan unidecors voor moderne Future Retro ontwerpen. De structuur ST19 Deepskin Excellent voegt ook een zekere natuurlijkheid aan het decor toe.

19. Truffel bruin

Truffelbruin is een gedempte unikleur bruin die een warm contrast vormt, met name met een lichtgekleurde houtnerf. Ontwerpen voor Thuis bioscoop en soundbar meubels komen in de neutrale warme uitstraling beter uit. Met het oppervlak ST9 Smoothtouch Matt wordt het neutrale karakter met een fluweelachtige toets versterkt.

20. Porcelein wit

Porseleinwit is het warmste wit van de hele collectie. De naam brengt het in verband met porselein en dit wordt nog versterkt door het matte oppervlak ST9 Smoothtouch Matt. Porseleinwit gaat goed samen met een warme houtnerf en unikleuren met een warme uitstraling.

21. Kasjmiergrijs

Kasjmiergrijs is een enigszins warme grijstint waarmee met warme houtkleuren harmonieuze en tijdloze combinaties kunnen worden gecreëerd. Maar andere mogelijkheden zijn solid combinaties met andere grijstinten of wit.

22. Wit grijs

Witgrijs is het lichtste koele grijs met unikleuren. Het oogt bijna wit en is geschikt om er grote oppervlakken in uit te voeren die toch neutraal blijven.

23. Lariks wit

Deze diepe en opvallend geborstelde lariks vertegenwoordigd de pure natuurlijkheid van zachthout. De synchrone oppervlaktestructuur Feelwood Pinegrain versterkt dit karakter en voorziet het decor, dankzij het matglanzende oppervlak, van een uitgebreid kleurenspel. Daar de witte kleurtint sterker op de voorgrond treedt dan de houtsoort zelf, is dit decor een klassiek voorbeeld van de trend 'kleur ontmoet natuur.'

24. Came beige

Came Beige is een licht vergrijsde lichtbeige tint die zeer flexibel in gebruik is. Het ST9-oppervlak (Smoothtouch Matt) zorgt voor een natuurlijk mat gevoel dat vergelijkbaar is met een gelakt oppervlak.

25. Arizona eik bruin

De serie met decors in Arizona eik ziet er, dankzij de used look, de ruw gezaagde elementen en het decorbeeld van een plankenvloer, heel oorspronkelijk uit. De kleur bruin is een originele mix van roodbruine- en grijstinten en kan heel goed worden gecombineerd met unikleuren uit dit segment. Dit eiken vormt een spannend geheel bij metallic materiaal of beton. Met het oppervlak ST10 Deepskin Rough wordt het ruwe karakter van dit eiken ook tastbaar.

24. Arctisch grijs

Arctisch grijs is een middengrijs waarin blauw voorkomt. Het vormt een krachtig koel contrast met houtnerfstructuren en een "ton sur ton" -ontwerp op bepaalde soorten materiaal zoals beton. Met het oppervlak ST9 Smoothtouch Matt wordt het neutrale karakter met een fluweelachtige toets versterkt.

Hoe ziet je ideale soundbar TV meubel eruit?

Offerte aanvragen

06-3197 3583