Een aanwinst voor je interieur

De onderstaande kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd uit een groot aanbod. Natuurlijk passen ze in de helemaal interieur stijl van anno 2022. Kies de favoriete kleur van de buitenkant, binnenkant en deuren..

01/ Lava

Het natuurlijke lavagrijs is populair om mee te combineren, omdat de kleurtint ook in vele natuurlijke, moderne houtnerfstructuren voorkomt. Lava combineert bijvoorbeeld uitstekend met Feelwood Colors zoals Halifax Tabak eiken.

02/ Steengrijs

Het warme steen grijs kan harmonieus worden gecombineerd met moderne houtsoorten waarin iets aan grijs voorkomt.

03/ Curry geel

Currygeel is een heel trendy kleurtintcombinatie in geel-groen op een donkere houtnerf zoals Notelaar of Thermo eik.

04/ Stof grijs

Stofgrijs is een koele, middentint grijs. Dankzij het neutrale karakter kunnen vele combinaties worden gecreëerd en zo is de kleur dus in vele emondo meubels terug te vinden.

05/ Zwart hout

Niet voor het laatst viert de unikleur zwart een comeback. Het wordt veelvuldig toegepast in gangbare Scandinavisch designs met zwart-wit contrasten, maar ook als een scherp contrast met decors met een lichtgekleurde of zelfs witte houtnerf.

06/ Diamant grijs

Diamantgrijs is een neutraal grijs dat bij de koele grijzen qua donkerheid tussen zwart en grafietzwart kan worden geclassificeerd. Deze unikleur maakt deel uit van de “net-geen-zwart” kleurtinten die als een wat zachter alternatief worden toegepast, wanneer met zwart een te scherp contrast zou ontstaan. Het kan ook in contrast met natuurlijke houtnerfdecoren worden gebruikt.

07/ Zand

Zandbeige heeft een roodachtige beige kleur die in vele verschillende combinaties voor een geslaagd effect zorgt. Deze kleurtint staat voor een harmonieuze combinatie die op bijna iedere houtsoort warm en neutraal oogt.

08/ Platina wit

Platina wit is het allround wit voor iedere toepassing en iedere combinatie en wordt vaak gebruikt

09/ Licht grijs

Het neutrale lichtgrijs is op veel verschillende manieren te combineren. Er kunnen ‘kleur-in-kleur-combinaties’ met andere grijstinten worden gemaakt maar ook contrasten met een natuurlijke houtnerf.

10/ Rubby matte zwart

Perfect Sense Rubby Matte zwart wordt steeds vaker getoond met een verscheidenheid aan opvallende structuren waardoor de kleur niet meer zo zwart lijkt. In combinatie met de natuurlijke elegante houtnerfstructuren of lichtgrijs biedt het prachtige combinatie mogelijkheden.

11/Hoogglans wit

Premium wit is een robuust, solid wit van hoge kwaliteit dat met een hoogwaardige oppervlak HG HighGloss is gecombineerd.

12/ Truffel

Truffelbruin is een gedempte unikleur bruin die een warm contrast vormt, met name met een lichtgekleurde houtnerf. Ontwerpen voor Thuis bioscoop en soundbar meubels komen in de neutrale warme uitstraling beter uit. Met het oppervlak ST9 Smoothtouch Matt wordt het neutrale karakter met een fluweelachtige toets versterkt.

13/ Porcelijn wit

Porseleinwit is het warmste wit van de hele EGGER Decorative collectie. De naam brengt het in verband met porselein en dit wordt nog versterkt door het matte oppervlak ST9 Smoothtouch Matt. Porseleinwit gaat goed samen met een warme houtnerf en unikleuren met een warme uitstraling.

14/ Zijde grijs

Zijdegrijs is het lichtste grijs in de collectie en vormt de overgang naar de wittinten. De neutrale, koele uitstraling is heel geschikt voor neutrale oppervlakken. Met deze kleur zijn vele uiteenlopende combinaties mogelijk, zowel met hout als met ander materiaal en met kleurige accenten. 

15/ Kasjmier grijs

Kasjmiergrijs is een enigszins warme grijstint waarmee met warme houtkleuren harmonieuze en tijdloze combinaties kunnen worden gecreëerd. Maar andere mogelijkheden zijn solid combinaties met andere grijstinten of wit.

16/ Came beige

Came Beige is een vergrijsde lichtbeige dec die flexibel in gebruik is. In combinatie met donker hout geeft het een warm contrast.

17/ Wit grijs

Witgrijs is het lichtste koele grijs in het pallet met unikleuren. Het oogt bijna wit en is geschikt om er grote oppervlakken in uit te voeren die toch neutraal blijven

18/ Arctisch grijs

Arctisch grijs is een middengrijs waarin blauw voorkomt. Het vormt een krachtig koel contrast met houtnerfstructuren en een “ton sur ton” -ontwerp op bepaalde soorten materiaal zoals beton

19/Lakeland

Lakeland acacia licht is een natuurlijk maar desondanks neutraal decor, dat er op vele grote oppervlakken tijdloos uitziet. Met de lichte kleur met een gering grijsgehalte krijgt het een lichte en trendy uitstraling en kan het op uiteenlopende manieren worden gecombineerd van wit via neutrale kleuren en accentkleuren tot aan zwart aan toe.

20/ Halifax eik natur

Halifax eik natuur levert een prachtig AV meubel op waar het, met de opvallende scheuren en noesten, voldoet aan de hang naar de natuur en authenticiteit in de woonkamer. Het levert geslaagde combinaties op met modern materiaal zoals metaal, glas of steen

21/ Vicenza eik grijs

Vicenza eik grijs is een eik met kleurtinten die heel goed kan worden gecombineerd met een breed scala aan unidecors voor moderne ontwerpen.

22/Halifax eik tabak

Halifax eiken tabak is de donkerste kleurvariant in deze serie en past met zijn opvallende noesten en scheuren ook in de stijl Natuurlijk karakter. De donkere kleur wordt meer en meer als combinatiekleur gebruikt bij wit of lichte grijs- en beigetinten.

23/ Halifax eik wit

Halifax eik wit laat zien dat zelfs bij een opvallende eik met noesten en scheuren, dankzij zijn lichte kleur, een ietwat Scandinavisch karakter kan ontstaan. Het afwisselende kleurenspel tussen wit, beige en grijs maakt de weg vrij voor alle mogelijke combinaties met unikleuren.

24/ Bardalino eik

De serie met de decors in Bardolino eik met de ruw gezaagde elementen, oogt natuurlijker en ambachtelijker dan klassieke soorten eiken,

25/Lariks wit

Deze diepe en opvallend geborstelde lariks vertegenwoordigd de pure natuurlijkheid van zachthout. 

26/ Sherman eik cognac

Sherman eik is een extreem rustieke eiken reproductie met vintage effecten. De cognacbruine kleurtint ondersteunt de rustieke natuurlijkheid van het decor.

Thermo Lariks bruin

27/Thermo lariks bruin

Deze diepe en opvallend geborstelde lariks vertegenwoordigt de pure natuurlijkheid van zachthout. Thermo lariks bruin  werkt bijzonder goed in combinatie met zwarte accenten.

Kies je kleur

Perfect Sense matte

Het PerfectSense materiaal zorgt voor een bijzonder speciaal gevoel. Het wordt gekenmerkt door een trendy, supermat en fluweelzacht oppervlak met anti-fingerprinteigenschap. Met bovendien minder schoonmaakwerk. Voor wie een uitstekend alternatief zoekt voor immer kwetsbare spuitwerk is dit het ideale materiaal.