Maak een keuze uit stijlvolle en trendy kleuren

emondo levert niet zomaar meubels voor het slim opbergen van apparatuur. Het meubel behoort ook een aanwinst voor je interieur te zijn. Daarom bieden we stijlvolle en trendy kleurcombinaties. De onderstaande kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd uit een groot aanbod.
Natuurlijk passen ze in de helemaal interieur stijl van anno 2021. Kies de favoriete kleur van de buitenkant, binnenkant en deuren.

3. U741 Lava 600x600

1. Lava

Het natuurlijke lavagrijs is populair om mee te combineren, omdat de kleurtint ook in vele natuurlijke, moderne houtnerfstructuren voorkomt. Met Lava kan een mooie ‘kleur-in-kleur-combinatie’ met natuurlijk grijs worden gemaakt.

2. U727 Steen grijs 600x600

2. Steen grijs

Het warme steen grijs kan harmonieus worden gecombineerd met moderne houtsoorten waarin iets aan grijs voorkomt.

1. U163 Curry geel 600x600

3. Curry geel

Kleur en karakter. Currygeel is een heel trendy kleurtintcombinatie. Op zoek naar een TV meubel met een moderne uitstraling?

4. U732 Stof grijs 600x600

4. Stof grijs

Stofgrijs is een koele, middentint grijs. Dankzij het neutrale karakter kunnen vele combinaties worden gecreëerd en zo is de kleur dus in vele emondo meubels terug te vinden.

5. U999 Rubby Zwart hout 600x600

5. Zwart hout

Niet voor het laatst viert de unikleur zwart een comeback. Het wordt veelvuldig toegepast in gangbare Scandinavisch designs met zwart-wit contrasten, maar ook als een scherp contrast met decoren met een lichtgekleurde of zelfs witte houtnerf.

6. u963 Diamant grijs 600x600

6. Diamant grijs

Diamantgrijs is een neutraal grijs dat bij de koele grijzen qua donkerheid tussen zwart en grafietzwart kan worden geclassificeerd. Deze unikleur maakt deel uit van de “net-geen-zwart” kleurtinten die als een wat zachter alternatief worden toegepast, wanneer met zwart een te scherp contrast zou ontstaan. Het kan ook in contrast met natuurlijke houtnerfdecoren worden gebruikt.

7. U156 Zand 600x600

7. Zand

Zandbeige heeft een roodachtige beige kleur die in vele verschillende combinaties voor een geslaagd effect zorgt. Deze kleurtint staat voor een harmonieuze combinatie die op bijna iedere houtsoort warm en neutraal oogt.

8. W980 Platina wit 600x600

8. Platina wit

Platina wit is het allround wit voor iedere toepassing en iedere combinatie en wordt vaak gebruikt

9. U708 Licht grijs 600x600

9. Licht grijs

Het neutrale lichtgrijs is op veel verschillende manieren te combineren. Er kunnen ‘kleur-in-kleur-combinaties’ met andere grijstinten worden gemaakt maar ook contrasten met een natuurlijke houtnerf.

5. U999 Rubby Zwart hout 600x600

10. Rubby matte zwart

PerfectSense matte wordt gekenmerkt door zijn hoge krasbestendigheid met een gevoel van luxe. Met anti-fingerprint eigenschap is Rubby matte zwart een prachtig materiaal van spuitwerk kwaliteit.

11. W1000 hoogglans wit 600x600

11. Hoogglans wit

Premium wit is een robuust, solid wit van hoge kwaliteit dat met een hoogwaardige oppervlak HG HighGloss is gecombineerd.

Truffel bruin U748

12.Truffelbruin

Truffelbruin is een gedempte unikleur bruin die een warm contrast vormt, met name met een lichtgekleurde houtnerf. Ontwerpen voor Thuis bioscoop en soundbar meubels komen in de neutrale warme uitstraling beter uit. Met het oppervlak ST9 Smoothtouch Matt wordt het neutrale karakter met een fluweelachtige toets versterkt.

Porcelein wit W1200

13. Porseleinwit

Porseleinwit is het warmste wit van de hele collectie. De naam brengt het in verband met porselein en dit wordt nog versterkt door het matte oppervlak ST9 Smoothtouch Matt. Porseleinwit gaat goed samen met een warme houtnerf en unikleuren met een warme uitstraling.

Zijdegrijs U707

14. Zijdegrijs

Zijdegrijs is het lichtste grijs in de collectie en vormt de overgang naar de wittinten. De neutrale, koele uitstraling is heel geschikt voor neutrale oppervlakken. Met deze kleur zijn vele uiteenlopende combinaties mogelijk, zowel met hout als met ander materiaal en met kleurige accenten. Met het oppervlak ST9 (Smoothtouch Matt) wordt het neutrale karakter met een fluweelachtige toets versterkt

Kasjmiergrijs U702

15 .Kasjmiergrijs

Kasjmiergrijs is een enigszins warme grijstint waarmee met warme houtkleuren harmonieuze en tijdloze combinaties kunnen worden gecreëerd. Maar andere mogelijkheden zijn solid combinaties met andere grijstinten of wit.

Egger Came beige U216

16. Came beige

Came Beige is een licht vergrijsde lichtbeige tint die zeer flexibel in gebruik is. Het ST9-oppervlak (Smoothtouch Matt) zorgt voor een natuurlijk mat gevoel dat vergelijkbaar is met een gelakt oppervlak.

egger witgrijs U775

17. Wit grijs

Witgrijs is het lichtste koele grijs met unikleuren. Het oogt bijna wit en is geschikt om er grote oppervlakken in uit te voeren die toch neutraal blijven.

Arctisch grijs U778

18.Arctisch grijs

Arctisch grijs is een middengrijs waarin blauw voorkomt. Het vormt een krachtig koel contrast met houtnerfstructuren en een “ton sur ton” -ontwerp op bepaalde soorten materiaal zoals beton. Met het oppervlak ST9 Smoothtouch Matt wordt het neutrale karakter met een fluweelachtige toets versterkt.

Egger Lakeland Acacia

19. Lakeland Acacia

Lakeland acacia licht is een natuurlijk maar desondanks neutraal decor, dat er op vele grote oppervlakken tijdloos uitziet. Met de lichte kleur met een gering grijsgehalte krijgt het een lichte en trendy uitstraling en kan het op uiteenlopende manieren worden gecombineerd van wit via neutrale kleuren en accentkleuren tot aan zwart aan toe.

H1180 Krachtig eik natur

20. Halifax eik natur

Halifax eik natur wordt bij emondo vaak toegepast, waar het, met de opvallende scheuren en noesten, voldoet aan de hang naar de natuur en authenticiteit voor HiFi meubels in de woonkamer.

Vicenza eik grijs H3158

21. Vicenza eik grijs

Vicenza eik grijs is een eik met kleurtinten die heel goed kan worden gecombineerd met een breed scala aan unidecors voor moderne Future Retro ontwerpen. De structuur ST19 Deepskin Excellent voegt ook een zekere natuurlijkheid aan het decor toe.

Halifax tabak eiken

22. Halifax eik Tabak

Halifax eik natur wordt bij emondo vaak toegepast, waar het, met de opvallende scheuren en noesten, voldoet aan de hang naar de natuur en authenticiteit voor HiFi meubels in de woonkamer.

tv meubel op maat

23. Halifax eik wit

Halifax eik wit laat zien dat zelfs bij een opvallende eik met noesten en scheuren, dankzij zijn lichte kleur, een ietwat Scandinavisch karakter kan ontstaan. Het afwisselende kleurenspel tussen wit, beige en grijs maakt de weg vrij voor alle mogelijke combinaties met unikleuren. De donkere scheuren in het decorbeeld staan heel mooi in combinatie met zwart of “net-geen-zwart” tinten.

Bardolino Eik natuur

24. Bardolino Eik

Bardolino eik met de ruw gezaagde elementen, oogt natuurlijker en ambachtelijker dan klassieke soorten eiken. De naturel kleur staat mooi bij beige, grijs en bruin. Combinaties met wit passen goed bij witte poriën.

Egger Lariks wit

25. Lariks wit

Deze diepe en opvallend geborstelde lariks vertegenwoordigd de pure natuurlijkheid van zachthout. De synchrone oppervlaktestructuur Feelwood Pinegrain versterkt dit karakter en voorziet het decor, dankzij het matglanzende oppervlak, van een uitgebreid kleurenspel. Daar de witte kleurtint sterker op de voorgrond treedt dan de houtsoort zelf, is dit decor een klassiek voorbeeld van de trend ‘kleur ontmoet natuur.’

Thermo Lariks bruin

26. Thermo lariks bruin

Thermo lariks bruin vertegenwoordigt de pure natuurlijkheid van zachthout. Thermo lariks bruin werkt bijzonder goed in combinatie met zwarte accenten.

Sherman eik cognacbruin

26. Sherman eik cognac

Sherman eik is een extreem rustieke eiken tint met vintage effecten.  De cognacbruine kleurtint ondersteunt de rustieke natuurlijkheid van het decor.