Volop genieten van je favoriete muziek

Wat doet een echt Hifi meubel voor mij?

Trillingen voorkomen en
betere prestaties ...?

Een Hifi meubel is geen gewoon meubel. Het is een verlengstuk van je HiFi installatie. Met een prachtig design en voorzien van essentiële opties dat bovendien zorgt voor een beter geluid. Een meubel waarin je met gemak al je apparatuur, zoals een versterker, kabels, switch en stekkerdoos kunt opbergen, waardoor je heerlijk kunt genieten van je favoriete muziek. Hoe ziet jou ideale HiFi meubel eruit?

4+

Inspiratie nodig?

Je wilt een meubel met een perfecte indeling en geen kabelspaghetti? Kijk dan op onze speciale modellen pagina.

#3D

Gratis 3D afbeelding

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Ontvang bovendien een gratis 3D afbeelding van je nieuwe HiFi meubel.

Essential

HiFi meubel opties

Standaard meubels missen belangrijke eigenschappen om zich HiFi meubel te mogen noemen. We willen daarom voorkomen dat de mooiste apparatuur verdwijnt in een kast die eigelijk voor servies of handdoeken is gemaakt. Daarom bieden we unieke features. Ten eerste wordt kabel-spaghetti voorkomen door de ingebouwde technische ruimte. Deze handige ruimte biedt bovendien volop ruimte aan een betere stekkerdoos. Want je kiest natuurlijk niet voor een plastic exemplaar van de bouwmarkt. 
Ten tweede bieden deuren aan de achterkant van het meubel optimale bereikbaarheid. Ten derde, een dubbele bodemplaat en bovenblad voorkomen ongewenste trillingen. Tot slot zorgen kabeldoorvoeren en een perfect kabelmanagement.

Modellen

Ontdek onze basis HiFi meubels en laat deze volledig aan je wensen aanpassen.

Compact L - Urban

Compact xL - Industrial

The Boxx L