Een heerlijk avondje muziek luisteren?

Integreer je installatie in een hifi meubel op maat

Je wilt heerlijk van  je favoriete muziek genieten? Dan ben je wellicht op zoek naar een compleet nieuwe installatie? Of  je wilt bepaalde componenten van je huidige apparatuur vervangen? Natuurlijk ben je dan volledig gericht op apparatuur, maar het blijkt dat het hifi meubel op maat waarin alle apparatuur wordt opgeborgen ook een belangrijke bijdrage levert aan de prestatie van je installatie. Denk daarbij aan een overzichtelijke indeling, een 'dedicated' plaats voor je stekkerdoos als onderdeel van een verantwoord kabelmanagement. 

Als het aankomt op de keuze van apparatuur heeft iedereen een persoonlijke voorkeur of laat zich adviseren door een deskundige winkelier. Het blijkt wat lastiger te worden als het aankomt op het overzichtelijk wegwerken van de hele hifi installatie in de woonomgeving. Want, waar laat je al die componenten die ervoor zorgen dat je midden in de muziek zit?
Een emondo hifi meubel op maat biedt een aantal handige opties:

  • Kies je eigen indeling, afmeting en kleur.
  • Kies voor deuren aan de achterkant.
  • Integreer een technische ruimte technische ruimte.

Het resultaat? De apparatuur is makkelijker te installeren en er ontstaat rust en ruimte in je meubel. Voeg daarbij de toegenomen veiligheid en betere prestatie en je hebt wellicht het hifi meubel op maat gevonden?

hifi meubel op maat