FeelWood Colors

Dankzij de perfecte afstemming van decor en structuur, zien de Feelwood decors er bijna uit zoals fineer of echt hout. Tegelijkertijd bieden ze ook de kwalitatieve voordelen van een gemelamineerd oppervlak.

Halifax tabak eiken

22. Halifax eik Tabak

Halifax eik natur wordt bij emondo vaak toegepast, waar het, met de opvallende scheuren en noesten, voldoet aan de hang naar de natuur en authenticiteit voor HiFi meubels in de woonkamer.

tv meubel op maat

23. Halifax eik wit

Halifax eik wit laat zien dat zelfs bij een opvallende eik met noesten en scheuren, dankzij zijn lichte kleur, een ietwat Scandinavisch karakter kan ontstaan. Het afwisselende kleurenspel tussen wit, beige en grijs maakt de weg vrij voor alle mogelijke combinaties met unikleuren. De donkere scheuren in het decorbeeld staan heel mooi in combinatie met zwart of “net-geen-zwart” tinten.

Bardolino Eik natuur

24. Bardolino Eik

Bardolino eik met de ruw gezaagde elementen, oogt natuurlijker en ambachtelijker dan klassieke soorten eiken. De naturel kleur staat mooi bij beige, grijs en bruin. Combinaties met wit passen goed bij witte poriën.

Egger Lariks wit

25. Lariks wit

Deze diepe en opvallend geborstelde lariks vertegenwoordigd de pure natuurlijkheid van zachthout. De synchrone oppervlaktestructuur Feelwood Pinegrain versterkt dit karakter en voorziet het decor, dankzij het matglanzende oppervlak, van een uitgebreid kleurenspel. Daar de witte kleurtint sterker op de voorgrond treedt dan de houtsoort zelf, is dit decor een klassiek voorbeeld van de trend ‘kleur ontmoet natuur.’

Thermo Lariks bruin

26. Thermo lariks bruin

Thermo lariks bruin vertegenwoordigt de pure natuurlijkheid van zachthout. Thermo lariks bruin werkt bijzonder goed in combinatie met zwarte accenten.

Sherman eik cognacbruin

26. Sherman eik cognac

Sherman eik is een extreem rustieke eiken tint met vintage effecten.  De cognacbruine kleurtint ondersteunt de rustieke natuurlijkheid van het decor.