The Stage op maat

Je wilt graag dat de Stage wordt aangepast aan je wensen? Dat kan heel eenvoudig. Door het beantwoorden van onderstaande vragen worden alle factoren die van invloed zijn op het uiteindelijke ontwerp van The Stage overzichtelijk in kaart gebracht. Op basis van de aangeleverde informatie ontvang je binnen een aantal werkdagen een 3D ontwerp met vrijblijvende prijsopgave.

Geef bijvoorbeeld aan waar u bij de The Stage bijvoorbeeld de soft-close laden wilt plaatsen of welke apparatuur u precies wilt integreren? Is het handig om de technische ruimte aan de achterkant te plaatsen of liever achter een klep aan de voorzijde?

Hoe verder?

Op basis van de bovenstaande informatie maken we een prachtig 3D ontwerp dat we per email aan je toesturen. Vanzelfsprekend horen we graag de eventuele aanpassingen. Deze worden in een volgende ontwerpversie doorgevoerd en verwerkt in een aangepaste offerte.
Deze vrijblijvende aanbieding is inclusief 21% BTW. Ook zijn de bezorg-en montagekosten inbegrepen in de prijs.

Nadat uw opdracht is ontvangen wordt de Stage met de grootse zorg geproduceerd en binnen 4 tot 6 weken door deskundige meubelmonteurs geleverd en afgemonteerd.