Waarom de veelzijdige The Boxx is ontwikkeld voor muziekliefhebbers? Omdat die een breed scala aan apparatuur willen integreren in hun interieur. Een ‘dikke’ versterker, een cd speler of draaitafel? Streaming apparatuur? Met het grootste gemak werk je ook andere apparatuur zoals een kabelontvanger en een mediaspeler uit het zicht weg.

Specificaties:

The Boxx L

De xL versie, een prachtige uitvoering van emondo ‘The Boxx.’
Voorzien van een dubbel boven- en onderblad, waardoor ongewenste trilliingen zoveel mogelijk worden voorkomen.

The Boxx xL

Een prachtige 4 deurs xxL uitvoering van The Boxx. Basis afmeting 2.02 x 50 x 60 cm. UItgevoerd met een dubbel boven- en onderblad om ongewenste trillingen te voorkomen.

Een prachtige 4 deurs xxL uitvoering van The Boxx.
Basis afmeting 2.02 x 50 x 60 cm. UItgevoerd met een dubbel boven- en onderblad om ongewenste trillingen te voorkomen.

The Boxx xxL

Styling trend Colors

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtige styling. Een vleugje verval, een oud kozijn. Een industriele betonlook? Vintage? Een emondo The Boxx met de ‘industrial’ kleur combinatie past perfect in dit sfeerbeeld.
Arizona eik bruin, truffel bruin en Came passen in opzicht perfect bij elkaar. Ruwe- naast zachte kleuren geven de juiste sfeer, zorgen voor een industriële ‘look’ en geven je apparatuur een stijlvolle meerwaarde.

emondo Style TrendColors

kabelmanagement Het kabelprobleem oplossen?

In vele huishoudens is het een ondragelijke kabel-spaghetti als je in de buurt van de televisie en HiFi apparatuur komt. Dat kan anders dachten we bij het Nederlandse emondo.
Daarom wordt The Boxx van emondo voorzien van een ingebouwde technische ruimte. Deze handige ruimte biedt plaats aan je stekkerdoos, adapters en overtollige kabels. Kortom, opgeruimd staat netjes.

kabel spaghetti voorkomen? Kies voor de emondo Style L met een technische ruimte aan de achterkant

Verhoog de veiligheid en prestatie. De ingebouwde technische ruimte zorgt voor een perfect kabelmanagement. Optimale bereikbaarheid? Kies voor deuren aan de achterkant..

emondo The Boxx

Integreer een complete audio installatie onzichtbaar in je meubel. The Boxx wordt compleet geleverd met een technische ruimte en deuren aan de achterkant.
Basis afmeting emondo The Boxx XL: 1.50 x 50 x 60 cm (bxhxd)

achtergrond Smart industry

Door de ontwikkelingen die ‘Smart industry’ biedt ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor een optimale integratie van apparatuur in de woonomgeving.
Met behulp van de modernste 3D software en CNC zaagmachines ontwerpt, fabriceert en levert emondo HiFi en TV meubels die volledig aan je wensen worden aangepast. Maatwerk tot op de millimeter dus.
Profiteer ook van deze slimme productie, want hierdoor biedt emondo niet alleen unieke meubels, maar ook maatwerk voor een serieprijs!

Verhoog de veiligheid en prestatie. De ingebouwde technische ruimte zorgt voor een perfect kabelmanagement. Optimale bereikbaarheid? Kies voor deuren aan de achterkant..