Op maat gemaakt
Kies je eigen indeling, afmeting en kleur
The Boxx
Maatwerk tot op de millimeter!
Kies je eigen indeling, afmeting en kleur
Kabel-spaghetti voorkomen?
Integreer een technische ruimte aan de achterkant
previous arrow
next arrow
Slider

       The Boxx

Basis afmeting:
1.60 x 40 x 60 cm (bxhxd)

Kleuren:
Ombouw: Tabak eiken
Binnenkant: Licht grijs
Deuren: Licht grijs

Extra:
Technische ruimte: ja
Klep met luidsprekerdoek: optioneel
Deuren achterkant: 2
Koelopeningen achterkant: ja
Kabeldoorvoeren: 2
Gratis levering en montage: ja *

Prijsindicatie: € 1550,-

 

 OFFERTE OP MAAT  AANVRAGEN?

tv meubel op maat

The Boxx: ook voor vinyl liefhebbers ...

De veelzijdige The Boxx is ontwikkeld voor filmliefhebbers die een breed scala aan apparatuur willen integreren in hun interieur. Een 'dikke' versterker, een cd speler of draaitafel? Streaming apparatuur? Met het grootste gemak werk je ook andere apparatuur zoals een kabelontvanger en een mediaspeler uit het zicht weg.
Als onderdeel van een verantwoord kabelmanagement is dit mooie AV meubel natuurlijk voorzien van een technische ruimte dat plaats biedt aan je stekkerdoos, switch ....

Optimale bereikbaarheid?

Om optimale bereikbaarheid te waarborgen adviseert emondo om je tv meubel op maat uit te rusten met deuren aan de achterkant en voorzien van koel openingen. Met name interessant voor filmliefhebbers die een Hifi of Home Theatre set in hun meubel willen inbouwen.
Het TV geluid verbeteren? Integreer een soundbar of ‘center’ luidspreker tot op de millimeter in je meubel.

Ergonomie

We adviseren ook graag over de juiste hoogte van je televisie uit ergonomisch oogpunt. Om die reden winnen de zwevende emondo meubels aan populariteit.
Laat het tv meubel op maat van je keuze uitrusten met mooie soft-close laden of een klep(pen) met gasveren. Apparatuur bedienen met de deuren dicht? We integreren graag een infrarood ontvanger.

 

Maatwerk voor een serieprijs

Onder het motto: ‘iedere installatie is anders, dus elk meubel ook’ maakt emondo tijdens de ontwerpfase dankbaar gebruik van innovatieve 3D ontwerpsoftware.
Deze ontwerp omgeving is direct gekoppeld aan een moderne CNC productielijn. Met als resultaat dat je nieuwe audio video meubel op een efficiënte wijze tot op de millimeter wordt ontworpen en in NEDERLAND wordt gefabriceerd.
Nog een voordeel van deze slimme productie: emondo biedt maatwerk voor een serieprijs.

Naar offerte aanvragen ...