emondo tv meubel op maat gemaakt

De ingebouwde technische ruimte in de Style serie zorgt voor een perfect kabelmanagement.

Style L

tv meubel op maat speciaal voor Hifi apparatuur

Een zorgvuldig samengesteld audio video meubel zorgt op zichzelf niet voor betere prestaties. Met de Style series levert emondo wel een bijdrage leveren aan een perfect indeling. Met als voordeel dat door een perfect kabelmanagement met korte verbindingen het signaal verlies in de bekabeling wordt beperkt.

Specificaties emondo Style L:

Style XL

Style xL-c

tv meubel op maat voor muziek- en film Liefhebber

Je wilt een breed scala aan apparatuur willen integreren in je interieur? Een ‘dikke’ versterker, een cd speler of draaitafel? Een complete thuis-bioscoop? Laat de Style aanpassen aan je wensen en je werkt met het grootste gemak alle apparatuur uit het zicht weg.

Specificaties emondo Style xL:

Deuren aan de achterkant zorgen voor optimale bereikbaarheid van je apparatuur.

emondo Style XL-c thuis bioscoop meubel

Een prachtige Home Cinema uitvoering van de Style. Basis afmeting 2.02 x 50 x 60 cm. UItgevoerd met een dubbel boven- en onderblad om ongewenste trillingen te voorkomen.

emondo Style Xl-C Speciaal voor de film Liefhebber

Waarom de veelzijdige Style xL-c is ontwikkeld voor film-liefhebbers? Omdat die een complete thuis-bioscoop onzichtbaar willen integreren in hun interieur. De ‘centre’ luidspreker verdwijnt natuurlijk achter een klep met luidsprekerdoek.

Specificaties emondo Style xL-c:

techniek uit het zicht kabelmanagement

Verhoog de veiligheid en prestatie. De ingebouwde technische ruimte in de Style serie zorgt voor een perfect kabelmanagement.
Optimale bereikbaarheid? Kies voor deuren aan de achterkant..

De achterkant van je meubel

Styling trend Colors

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtige styling. Een vleugje verval, een oud kozijn. Een industriele betonlook? Vintage? Een emondo Style met de ‘industrial’ kleur combinatie past perfect in dit sfeerbeeld.
Arizona eik bruin, truffel bruin en Came passen in opzicht perfect bij elkaar. Ruwe- naast zachte kleuren geven de juiste sfeer, zorgen voor een industriële ‘look’ en geven je apparatuur een stijlvolle meerwaarde.

emondo Style TrendColors

emondo Style L

Integreer een complete audio installatie onzichtbaar in je meubel. The Boxx wordt compleet geleverd met een technische ruimte en deuren aan de achterkant.
Basis afmeting emondo Style XL: 1.60 x 50 x 60 cm (bxhxd)

emondo Style xL en Style XL-c

Integreer een complete audio installatie onzichtbaar in je meubel. De Style wordt compleet geleverd met een technische ruimte en deuren aan de achterkant.
Basis afmeting emondo Style XL: 2.00 x 50 x 60 cm (bxhxd)

emondo Style XL in grijs

emondo Style xL-c Hoe verberg je luidsprekers?

Stel dat je de ‘centre’ luidspreker uit het zicht wilt laten verdwijnen? Dan voorzien we de Style van een klep of deur met akoestisch luidsprekerdoek.
Dit zorgt niet alleen voor een mooi strak resultaat, boven alles is het doek van een open geweven kwaliteit, daarom heeft het nauwelijks nadelige gevolgen voor de geluidskwaliteit.

achtergrond de xL-c en 'smart industry'

De ontwikkelingen die ‘Smart industry’ biedt geven nieuwe mogelijkheden voor een optimale
integratie van apparatuur in de woonomgeving.
Met behulp van de modernste 3D software en CNC zaagmachines ontwerpt, fabriceert en levert emondo HiFi en TV meubels die volledig aan je wensen worden aangepast. Maatwerk tot op de millimeter dus.
Profiteer ook van deze slimme productie, want hierdoor biedt emondo niet alleen unieke meubels, maar ook
maatwerk voor een serieprijs!

06-3197 3583