tv meubel op maat
emondo Style: geïnspireerd door apparatuur
bepaal zelf je ideale indeling, afmeting en kleur
Slider
       Style

Basis afmeting:
1.90 x 40 x 60 cm (bxhxd)

Kleuren:
Ombouw: Halifax eiken
Deuren: Staalgrijs en Halifax eiken
Binnenkant: Platina wit

Extra:
Technische ruimte: ja
'Centre' luidspreker integratie: ja
Klep met luidsprekerdoek: € 150,-
Kabeldoorvoeren: 2
Gratis levering en montage: ja *

Prijsindicatie: € 1800,-

 

 

tv meubel op maat
The Style; een veelzijdig Hifi en TV meubel

De emondo Style is speciaal ontwikkeld voor muziekliefhebbers die hun tradionele en 'HOME CINEMA' geluidsinstallatie perfect willen wegwerken in hun interieur. Een 'centre' luidspreker in het open vak? Deze past altijd, omdat de maatvoering van deze ruimte wordt aangepast aan de afmeting van deze dialoog luidspreker. Bovendien kan deze luidspreker 'onzichtbaar' worden gemaakt door montage van een klep voorzien van luidspreker doek.
Een wirwar aan kabels voorkomen? De style van emondo beschikt om die reden over een ingebouwde technische ruimte.
Met deur aan de achterkant wordt voor een optimale bereikbaarheid gezorgd, niet alleen handig tijdens de installatie van de apparatuur, maar ook bij wisseling van kabels en bij het stofvrij houden.

 

 OFFERTE OP MAAT  AANVRAGEN?

Optimale bereikbaarheid?

Om optimale bereikbaarheid te waarborgen adviseert emondo om je tv meubel op maat uit te rusten met deuren aan de achterkant en voorzien van koel openingen. Met name interessant voor filmliefhebbers die een Hifi of Home Theatre set in hun meubel willen inbouwen.
Het TV geluid verbeteren? Integreer een soundbar of ‘center’ luidspreker tot op de millimeter in je meubel.

Ergonomie

We adviseren ook graag over de juiste hoogte van je televisie uit ergonomisch oogpunt. Om die reden winnen de zwevende emondo meubels aan populariteit.
Laat het tv meubel op maat van je keuze uitrusten met mooie soft-close laden of een klep(pen) met gasveren. Apparatuur bedienen met de deuren dicht? We integreren graag een infrarood ontvanger.

 

Maatwerk voor een serieprijs

Onder het motto: ‘iedere installatie is anders, dus elk meubel ook’ maakt emondo tijdens de ontwerpfase dankbaar gebruik van innovatieve 3D ontwerpsoftware.
Deze ontwerp omgeving is direct gekoppeld aan een moderne CNC productielijn. Met als resultaat dat je nieuwe audio video meubel op een efficiënte wijze tot op de millimeter wordt ontworpen en in NEDERLAND wordt gefabriceerd.
Nog een voordeel van deze slimme productie: emondo biedt maatwerk voor een serieprijs.

Naar offerte aanvragen ...