Keuzehulp

Door het beantwoorden van onderstaande vragen worden alle factoren die van invloed zijn op het uiteindelijke ontwerp van de Style overzichtelijk in kaart gebracht. Niets wordt over het hoofd gezien. Op basis van de aangeleverde informatie ontvangt u binnen een aantal werkdagen een 3D ontwerp met vrijblijvende prijsopgave.

Ontwerp

U krijgt vanzelfsprekend netjes de tijd en gelegenheid om na te denken over je nieuwe maatwerk HiFi en TV meubel. Eventuele nadere aanpassingen worden in volgende ontwerpversie doorgevoerd en verwerkt in een aangepaste offerte. Deze aanbieding is inclusief 21% BTW. Tenzij anders aangegeven zijn de bezorg-en montagekosten inbegrepen.

Levering

Nadat uw opdracht is ontvangen wordt uw nieuwe Style L, XL of XL-c met de grootse zorg geproduceerd en binnen 4 tot 6 weken door deskundige meubelmonteurs geleverd en afgemonteerd.

Geef bijvoorbeeld aan waar u bij de Style bijvoorbeeld de soft-close laden wilt plaatsen of welke apparatuur u precies wilt integreren? Is het handig om de technische ruimte aan de achterkant te plaatsen of liever achter een klep aan de voorzijde?

info@emondo.nl

06-3197 3583