In 3 stappen naar je emondo Studio

emondo meubel design

1

KEUZEHULP

Door het beantwoorden van onderstaande vragen worden alle factoren die van invloed zijn op het uiteindelijke ontwerp van de emondo Studio overzichtelijk in kaart gebracht. Niets wordt over het hoofd gezien.
Op basis van de aangeleverde informatie ontvangt u binnen een aantal werkdagen een 3D ontwerp met vrijblijvende prijsopgave.

 

2

ONTWERP

U krijgt vanzelfsprekend netjes de tijd en gelegenheid om na te denken over je nieuwe Studio. Eventuele nadere aanpassingen worden in volgende ontwerpversie doorgevoerd en verwerkt in een aangepaste offerte. Deze aanbieding is inclusief 21% BTW. Tenzij anders aangegeven zijn de bezorg-en montagekosten inbegrepen.

3

LEVERING

Nadat uw opdracht is ontvangen wordt uw nieuwe Hifi en TV meubel met de grootse zorg geproduceerd en binnen 4 tot 6 weken door deskundige meubelmonteurs geleverd en afgemonteerd.

Het genieten kan beginnen!

Offerte aanvraag emondo Studio:

Geef bijvoorbeeld aan waar u bij de emondo Studio de soft-close laden wilt plaatsen of welke apparatuur u precies wilt integreren? Is het handig om de technische ruimte aan de achterkant te plaatsen of liever achter een klep aan de voorzijde?