Keuzehulp

Door het beantwoorden van onderstaande vragen worden alle factoren die van invloed zijn op het ontwerp overzichtelijk in kaart gebracht. Niets wordt over het hoofd gezien. Op basis van de aangeleverde informatie ontvangt u binnen een aantal werkdagen een 3D ontwerp met vrijblijvende prijsopgave.

Ontwerp

U krijgt vanzelfsprekend netjes de tijd en gelegenheid om na te denken over je nieuwe Studio thuis-bioscoop meubel. Eventuele nadere aanpassingen worden in volgende ontwerpversie doorgevoerd en verwerkt in een aangepaste offerte. Deze aanbieding is inclusief 21% BTW. Tenzij anders aangegeven zijn de bezorg-en montagekosten inbegrepen.

Levering

Nadat uw opdracht is ontvangen wordt je Studio  met de grootse zorg geproduceerd en binnen 4 tot 6 weken door deskundige meubelmonteurs geleverd en afgemonteerd

emondo Studio thuis-bioscoop meubel; maatwerk tekening

emondo Studio

Integreer je ‘centre’¬† luidspreker onzichtbaar achter een klep met luidsprekerdoek. De emondo Studio wordt compleet geleverd met een technische ruimte en deuren aan de achterkant.
Basis afmeting emondo Studio XXL: 1.70 x 55 x 57 cm (bxhxd)

Je thuis-bioscoop uit het zicht?
Vul je onderstaand je gegevens in en ontvang een offerte op maat:

Geef bijvoorbeeld aan waar u bij de emondo Studio de soft-close laden wilt plaatsen of welke apparatuur u precies wilt integreren? Is het handig om de technische ruimte aan de achterkant te plaatsen of liever achter een klep aan de voorzijde?

06-3197 3583