The Stage L

The Stage xL

The Stage xxL

tv meubel op maat speciaal voor de film- en muziekliefhebber

De veelzijdige Stage serie is ontwikkeld voor filmliefhebbers die hun TV geluid willen verbeteren met een soundbar van bijvoorbeeld Sonos, Bluesound, Samsung of Heos.

Specificaties emondo Stage L:

Specificaties emondo Stage L:

De Stage xL zal de film liefhebber aanspreken. Een soundbar van bijvoorbeeld SONOS, Bluesound of HEOS past perfect achter de bovenste klep met luidsprekerdoek en gasveren. Achter extra klep daaronder is volop ruimte om aanvullende apparatuur op te bergen. De Stage xL is bovendien extra zwaar opgebouwd en dan ook een dubbellaags opbouw. Ongewenste trillingen worden op die manier zoveel mogelijk voorkomen. 

De prachtige Stage xxL is extra breed en heeft extra ruimte om naast een soundbar een complete HiFi installatie in op te bergen. Het beschikt niet alleen over een klep met luidsprekerdoek en gasveren. De Stage xxL is bovendien extra zwaar opgebouwd en heeft dan ook een dubbellaags opbouw. Ongewenste trillingen worden op die manier maximaal voorkomen. 

Styling Stage trend Colors

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtige styling. Een vleugje verval, een oud kozijn. Een industriele betonlook? Vintage? Een emondo Stage met de ‘industrial’ kleur combinatie past perfect in dit sfeerbeeld.
Arizona eik bruin, truffel bruin en Came passen in opzicht perfect bij elkaar. Ruwe- naast zachte kleuren geven de juiste sfeer, zorgen voor een industriële ‘look’ en geven je apparatuur een stijlvolle meerwaarde.

emondo Stage TrendColors

tv meubel op maat van emondo

interieur Hoe verberg je luidsprekers?

Stel dat je luidsprekers uit het zicht wilt laten verdwijnen? Dan voorzien we je Stage  graag van kleppen en deuren met akoestisch luidsprekerdoek.
Dit zorgt niet alleen voor een mooi strak resultaat, boven alles is het doek van een open geweven kwaliteit, daarom heeft het nauwelijks nadelige gevolgen voor de geluidskwaliteit.

premium Stage XXL maatvoering

Integreer een complete audio installatie onzichtbaar in je meubel. The Stage wordt compleet geleverd met een technische ruimte en deuren aan de achterkant.
Basis afmeting emondo The Boxx XL: 1.70 x 60 x 56 cm (bxhxd)

kabelmanagement De Stage voorkomt kabel problemen ....

In vele huishoudens is het een ondragelijke kabel-spaghetti als je in de buurt van de televisie en HiFi apparatuur komt. Dat kan anders dachten we bij het Nederlandse emondo.
Daarom wordt The Stage van  emondo voorzien van een ingebouwde technische ruimte. Deze handige ruimte biedt plaats aan je stekkerdoos, adapters en overtollige kabels. Kortom, opgeruimd staat netjes.

slimme productie Smart industry

Door de ontwikkelingen die ‘Smart industry’ biedt ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor een optimale integratie van apparatuur in de woonomgeving.
Met behulp van de modernste 3D software en CNC zaagmachines ontwerpt, fabriceert en levert emondo HiFi en TV meubels die volledig aan je wensen worden aangepast. Maatwerk tot op de millimeter dus.
Profiteer ook van deze slimme productie, want hierdoor biedt emondo niet alleen unieke meubels, maar ook maatwerk voor een serieprijs!

06-3197 3583