soundbar TV meubel The Stage One

De Stage One van emondo zal de filmliefhebber aanspreken. Een soundbar van bijvoorbeeld SONOS, Bluesound of HEOS past perfect achter de bovenste klep met gasveren.
Ontwerp jouw eigen Stage One en laat deze helemaal  op jouw wensen en behoeften aanpassen. Eenvoudig en snel. Uiteraard kies je zelf de afmeting, kleur en indeling frame en de kleur. Maar dat is zeker niet alles! Je bepaalt ook met welke handige opties je dit stijlvolle soundbar TV meubel helemaal compleet maakt.

Je soundbar uit het zicht? Kies voor 'The Stage One'

Basis

Vanzelfsprekend kies je voor een stijlvol en functioneel soundbar TV meubel. Daarom bepaal je zelf je ideale afmeting, kleur en indeling van Stage One 

Essentials

Gemaakt om apparatuur in op te bergen. Daarom beschikt de Stage One over een ingebouwde technische ruimte met kabeldoorvoeren.

Opties

Maak de Stage One helemaal compleet met handige opties. Zoalsa bijvoorbeeld: een klep met luidsprekerdoek, soft-close laden, handgrepen of zelfs deuren aan de achterkant? 

specificaties The Stage One

Stage One Kies je design en kleur

Natuurlijk bepaal je bij emondo Stage zelf je ideale afmeting. Liever een ander kelurWil je soft-close laden toevoegen? Een extra klep,  deur of kabeldoorvoeren. Het kan allemaal. Geef je wensen door en wij maken een ontwerp op maat.

Stage One Het Kabelmanagement

Is het een ondragelijke kabel-spaghetti is als je in de buurt van je televisie en HiFi apparatuur komt?
Dat probleem kunnen we oplossen dachten we bij het Nederlandse emondo. Daarom wordt de Stage van emondo voorzien van een ingebouwde technische ruimte. Deze ‘backbone’ van je meubel biedt plaats aan je stekkerdoos, adapters en overtollige kabels

Je soundbar uit het zicht? Kies voor luidsprekerdoek

Kies voor de Stage One van emondo en integreer gemakkelijk je soundbar onzichtbaar in je interieur. Daarom wordt dit stijlvolle meubel  standaard voorzien van een klep met luidsprekerdoek. Voor welke kleur luidsprekerdoek kies jij?