Hub L

Hub xL

Als je het geluid van je televisie wil verbeteren dan is een soundbar een logische keuze. Maar, waar laat je zo’n luidspreker? Gaat het om een SONOS Playbar of om een soundbar van Samsung, HEOS of Bluesound?
Dan hebben we goed nieuws. Kies voor de HUB van emondo en je hebt dit opbergprobleem opgelost. Hoe dan? Door inzet van klep met luidprekerdoek wordt je soundbar uit het zicht weggewerkt.
Ben je ook muziekliefhebber? Dan biedt dit fraaie compacte tv meubel ook plaats aan een HiFi installatie!

Specificaties emondo Hub L:

Hub:

Trend Colors

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtige styling vande emondo HUBl. Ze kunnen zelfs worden benoemd als een TrendStyle.
Voorzie je emondo Hub van een unieke uitstraling. Kies je favoriete kleurcombinatie voor de buitenkant, binnenkant en deuren.
Welke kleuren combinatie past bij jouw woonstijl?

emondo TV meubel op maat

Specificaties emondo Hub xL:

Als HUB L, extra = ombouw in Matte  Design en deuren in hoogglans wit.

ontwerp software maatwerk

Integreer je soundbar luidspreker onzichtbaar achter een klep met luidsprekerdoek. De emondo HUB wordt compleet geleverd met een technische ruimte en deuren aan de achterkant.
Basis afmeting emondo HUB: 1.30 x 67 x 60 cm (bxhxd)

ontwerp software smart industry

Door de ontwikkelingen die ‘Smart industry’ biedt ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor een optimale integratie van apparatuur in de woonomgeving.
Met behulp van de modernste 3D software en CNC zaagmachines ontwerpt, fabriceert en levert emondo HiFi en TV meubels die volledig aan je wensen worden aangepast. Maatwerk tot op de millimeter dus.
Profiteer ook van deze slimme productie, want hierdoor biedt emondo niet alleen unieke meubels, maar ook maatwerk voor een serieprijs!

emondo transparant

06-3197 3583