TV meubels customizen bij Electronic Partner?

Veel branches maken gebruik van ‘customized’ producten, maar in de wereld van AV apparatuur is dit begrip nog niet echt door gedrongen. Om wel in te kunnen spelen op trends en ontwikkelingen (beleving) op het gebied van 'customized oplossingen' biedt emondo een handige configurator app.

Hoe werkt het?

Een handige ontwerptool biedt de consument of verkoper in de winkel de mogelijkheid om heel eenvoudig de kleur en maatvoering van het meubelontwerp aan te passen. Deze ‘online configurator app’ wordt in de 'look and feel"van Electronic Partner ingesteld.
De EP verkoper kan middels de app direct starten met de verkoop. Bovendien kan de consument thuis op de bank met de 'designer' spelen en daarmee zijn eigen meubel ontwerpen om deze via EP te bestellen.

Klik, draai en pas het AV meubel verder aan je wensen aan!

  • Interactief meubeldesign vanaf thuis vanaf de bank (en in de winkel)
  • Marketing via Facebook, EP.nl, Virtual Shelf en winkelvloer.

emondo Pulse sb soundbar TV meubel op maat

AV meubels: impuls voor omzet en marge

De geluidskwaliteit van de platte televisie is beperkt en blijkt een impuls voor meubelomzet. Waarom? Ter verbetering van het geluid kan de consument kiezen voor een surround systeem, een verzameling speakers verdeeld over de kamer.
Een soundbar, die het liefst onder televisie wordt geplaatst is voor veel filmliefhebbers ook een aantrekkelijk alternatief om het tv geluid te verbeteren. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat bij de consument het probleem ontstaat hoe dit alles overzichtelijk in te passen in het interieur.

Winkel beleving; helemaal van deze tijd

Onder het motto ‘Iedere installatie is anders, dus elk meubel ook’ biedt emondo meubels die aan te passen zijn aan de behoefte van de individuele consument.
Hoe? Heel simpel, thuis vanaf de bank of bij EP via Virtual Shelf. In de winkel helpt de verkoper de klant aan de ideale afmeting, indeling en kleur. Opties kunnen worden toegevoegd. Een optimaal kabelmanagement is standaard geïntegreerd. Het uitgangspunt vormt de aangekochte apparatuur, het past dus altijd in het meubel.
De eindprijs is direct zichtbaar en via de bestelknop wordt het meubel via moderne CNC zaagmachines door een fabriek in Nederland gefabriceerd. Bij het afleverproces wordt de winkelier ontzorgd, want een erkend meubeltransport bedrijf levert het meubel bij de consument aan huis af.

Een grotere TV biedt kansen

De onderstaande ontwerp apps zijn beschikbaar voor computer, tablet, smart-phone en 'Virtual Shelf'. Hierdoor kan de verkoper in de winkel of de consument thuis vanaf de bank (via facebook) zijn of haar ideale audio video meubel ontwerpen.
Deze apps zijn nu nog niet aanpast aan de 'look and feel' van Electronic Partner, maar daarvoor zijn er legio mogelijkheden die we graag met EP verder uitwerken.

Een meubel ontwerpen? Klik op een afbeelding en pas aan ...

(apps aanpassen aan de 'look and feel' van EP)

Samenvattend

De meerwaarde voor Electronic Partner:
- Customizing is helemaal van deze tijd, de consument ontwerp zijn eigen audio video meubel. (IOT, kopersmarkt)
- Draagt direct bij aan omzet en marge
- Sluit aan bij volume van TV markt
- Een stijlvol audio video meubel draagt bij aan de winkelbeleving (customer experience)
- Mogelijkheid voor eigen EP meubellijn
- De ontwerp apps geïntegreerd in Virtual Shelf
- Promotie o.a via ontwerp app op Facebook (zie voorbeeld onder) of via QR code in EP folder

Meerwaarde voor consument:
- Een stijlvolle oplossing voor de integratie van soundbars en digitale media (mediaboxen, streaming)
- Passende opbergoplossing voor de grotere TV.
- Door een geïntegreerde technische ruimte met kabeldoorvoeren biedt een emondo meubel een oplossing voor het beruchte ‘kabel-spaghetti’ probleem.
- One stop shopping. Deskundig advies op het gebied van integratie van apparatuur in de woonomgeving. (klant hoeft niet naar de meubel boulevard)

Emondo biedt:
- Samenwerking met een meubel fabrikant die beschikt over moderne CNC machines in Nederland (korte lijnen, kwaliteit, service en nazorg)
- Beperkte ‘handling’ voor de winkelier. (ontzorgen) Een meubel wordt af fabriek direct bij consument bezorgd
- Gemonteerde levering en afstelling door erkende meubeltransporteur bij consument thuis (ontzorgen)
- Winkelier krijgt nettoprijs (inclusief vervoer) en bepaald zijn eigen marge

Voorbeeld promotie mogelijkheden via Facebook:

Voorbeeld integratie op EP.nl: