DEALERS 


De betere audio video winkeliers laten tegenwoordig hun oog vallen op maatwerk meubels om apparatuur in op te bergen. 'Casual' meubels hebben dan ook de toekomst,' aldus Martin Struijk van emondo. Hij startte een aantal jaar geleden met het ontwerpen en leveren van maatwerk meubels om apparatuur in op te bergen. 'Wij signaleerden steeds vaker dat de mooiste apparatuur in een servieskast of standaard meubel van een meubelboulevard werd opgeborgen, en dat willen we natuurlijk niet’.

DE ZEKERHEID
VAN DESKUNDIGHEID

Door te kiezen voor een ervaren emondo dealer met uitgebreid assortiment audio video apparatuur kun je alles in de voorbereidingsfase perfect op elkaar afstemmen.
Hier kan je in 1 keer slagen voor zowel nieuwe apparatuur, als voor een ontwerp van je HiFi en TV meubel. 
Dat de Audio Video apparatuur en Hifi en TV meubel vakkundig worden geïnstalleerd is een vanzelfsprekendheid.

NAAR MODELLEN ...
 

010HIFI Rotterdam


Het leven met goed geluid is leuker. Het team van 010HIFI heeft ruim 30 jaar ervaring in de wereld van beeld en geluid. Zowel de pure audiofielen als de muziekverzamelaars en de gewone muziekliefhebbers zijn daarom bij ons aan het goede adres. In onze winkel vindt u een uitgebreid aanbod in klassieke hifi sets, maar zeker ook de nieuwste audio apparatuur, draaitafels, hoofdtelefoons en accessoires. Wij bieden u ook een mogelijkheid tot inruil. Ervaar zelf in de moderne luisterruimte welke audio het beste klinkt en bij u past. Wij adviseren u graag en heten u van harte welkom op de Pleinweg!

 

Afbeeldingsresultaat voor 010hifi

 • Dealer van gerenommeerde merken   
 • Ook met andere merken proberen wij u te helpen.     
 • Reparatie en garantie afhandeling, ook als het niet bij ons gekocht is
 • Vakkundig advies           
 • Altijd aanbiedingen en anders maken we een aanbieding voor u           
 • Inruilen mogelijk
 • Problemen met akoestiek wij helpen u verder
 • Binnenkort ook inbouw assortiment    
 • Installatie van apparatuur bij u thuis

The HiFi Studio Number One in Leiden


Tijdens openingstijden ook bereikbaar via WhatsApp:

+31(0)6-21711186

Als familie bedrijf stellen wij al sinds 1982 met heel veel passie en plezier een Hifi-set voor u op maat samen. We gaan alle grote beurzen af, bezoeken de fabrieken en spreken met de ontwerpers in binnen- en buitenland. Zo volgen wij de nieuwste ontwikkelingen en halen alleen de best klinkende producten in huis.

Niet alleen voor Hifi-apparatuur, streaming audio, platenspelers en luidsprekers kunt u bij Number One terecht maar ook voor Multiroom oplossingen, Home Cinema en domotica. Wij kunnen uw huis, restaurant of onderneming volledig voorzien van goede geluidsapparatuur. Van inbouwspeakers in uw plafonds of muren tot aan rotsluidsprekers in uw tuin. Voor meer informatie bent u van harte welkom aan onze recentelijk verbouwde winkel.

 

 DSC6815 klaar drie

 

Enkele uitspraken van onze klanten bij de verkiezing van Hifi winkel van het jaar:

"Advies op maat is geen loze kreet"

"Super deskundig en zeer service-minded"

"Bijzonder hoe de mensen van Number One met je meedenken”

"Bedankt Number One. Ik geniet weer van muziek”

"Zij hebben een top assortiment voor elk budget

Botman Sound & Vision


Botman Sound & Vision is een bijzonder bedrijf, dat zich al meer dan 20 jaar duidelijk onderscheidt van andere aanbieders. Onze adviseurs hebben een grote passie voor beeld en geluid en volgen dagelijks de nieuwste ontwikkelingen en trends. De nieuwste producten worden altijd zorgvuldig beoordeelt voordat wij besluiten deze in ons assortiment op te nemen. Door trainingen en werkbezoeken van onze vooraanstaande merken houden wij onze kennis “update” en daar profiteert u weer van. Het is ons vak, om samen met u, het juiste product te zoeken uit ons enorme aanbod, waar u nog jaren van kunt genieten. Daar streven wij voortdurend naar!

 

Afbeeldingsresultaat voor botman hoorn

Wat kan Botman Sound & Vision voor u doen?

 • Oriënterend gesprek waarin u uw wensen kenbaar kunt maken.
 • Bezoek van een adviseur aan uw woning of bedrijf.
 • Uitwerken van tekeningen.
 • U ontvangt een vrijblijvende offerte.
 • Tijdens de werkzaamheden onderhoudt uw adviseur contacten met uw architect, aannemer en elektricien.
 • De bekabeling wordt vakkundig weggewerkt.
 • De apparatuur wordt geïnstalleerd.
 • Uitleg en demonstratie door uw adviseur.

iEAR


 • St. Ceciliastraat 28
 • 5038 HA Tilburg
 • 013-5443510
 • www.iear.nl
 • iear@iear.nl

Voor het demonstreren van luidsprekers, versterkers, audio streamers, cd spelers, DAC’s en platenspelers hebben een viertal hifi luisterruimtes ingericht.

 • High-End luisterruimte
  In deze ruimte die akoestisch volledig is geoptimaliseerd demonstreren we de beste audio systemen die we in huis hebben, zoals McIntosh, KEF Reference, Focal Utopia III, Naim Audio, Bowers&Wilkins 800 series, Transrotor, Trinnov, Marantz Premium, Dynaudio Confidence en Hegel.
 • Studio 1
  Mooie producten uit de Hifi middenklasse staan opgesteld in Studio 1. In deze Studio zijn al vele audiosets samengesteld en voor elke muziekliefhebber die een hele goede set wil binnen een aanvaardbaar budget slaagt in deze luisterruimte. Al onze hifi merken zijn in deze ruimte vertegenwoordigd, zoals Bowers&Wilkins, KEF, Focal, Marantz, Denon, Rotel, Cambridge Audio, Arcam, NAD, Bluesound, Tannoy, Dynaudio, Monitor Audio, Dali en Sonus Faber. En met ons unieke touchscreen selectiesysteem kun je vanuit de comfortabel zittende bank alle combinaties met één druk op het scherm beluisteren. Daar serveren dan uiteraard nog een heerlijk kopje koffie bij.
 • Studio 2
  Liggen de prestatiewensen van de nieuwe installatie of een onderdeel daarvan boven het niveau van de producten in Studio 1 en gaat je onze high-end collectie je net iets te ver, dan vind je in Studio 2 zeker waar je naar op zoek bent. Hier vind je eigenlijk allemaal hifi producten uit de hoge Hifi middenklasse. Ook weer van de bekende merken.
 • Hifi 1e verdieping
  Op onze etage hebben we ook nog een grote ruimte ingericht met instapproducten van merken zoals Marantz, Yamaha, Denon, Q Acoustics, Dali, Monitor Audio, KEF, Focal en Tannoy. Ook met een bescheiden budget biedt iEar’ de mooiste audio installatie van een prima kwaliteit.

Streaming audio, multiroom en domotica Area
Gemakkelijk kunnen bedienen van je geluidsinstallatie. Gemakkelijk kunnen installeren van je geluidsinstallatie in één of meerdere ruimtes. Gemakkelijk kunnen bedienen van verlichting, zonwering, gordijnen, alarmsysteem, klimaatinstallatie en alle andere installaties in en om je woning. iEar’ biedt de oplossing voor al deze zaken en we demonstreren deze graag van merken zoals Sonos, Heos by Denon, Bluesound, Yamaha MusicCast, Crestron, Somfy en Logitech.

 • Sonos Experience Room
  Onderdeel van de Streaming audio, multiroom en domotica Area is een aparte Sonos Experience room. In deze luisterruimte demonstreren we alle alle producten van Sonos maar vooral ook alle oplossingen die er met het Sonos systeem mogelijk zijn. Neem hier dus eens plaats en laat je eens echt goed informeren over alles wat Sonos in huis heeft.
 

Afbeeldingsresultaat voor iear

Home Cinema
Voor filmliefhebbers en voor iedereen die graag televisie kijkt, demonstreren we Home Cinema en beeldproducten in een tweetal bioscoopruimtes en een TV Experience room.

 • Grand Home Cinema
  In de grote bioscoopruimte staan altijd een 20-tal AV receivers opgesteld en een 15-tal meerkanaals speakersystemen met subwoofers, in 5.1 opstelling, of 7.1 of Dolby Atmos. Vergezeld met de beste blu ray spelers en media spelers draaien we je favoriete film op het aanwezige levensgrote projectiescherm door een beamer naar keuze. Ook deze ruimte is uitgerust met een touchscreen selectiesysteem om de verschillende opstellingen gemakkelijk te vergelijken. Hoe dan ook, deze ruimte is tijdens een bezoek altijd een belevenis op zich. In deze ruimte vind je thuisbioscoopsystemen in alle prijsklassen.
 • Small Home Cinema
  Voor de filmliefhebber met een kleiner budget hebben we ook geweldige thuisbioscopen. Deze demonstreren we je graag in de kleine Home Cinema ruimte.
 • TV Experience area
  Wil je het beste beeld voor je thuisbioscoop of gewoon de allerbeste televisie die er is. Kom dan eens kijken in de TV Experience Area van iEar’. Je vind er alle TV technieken zoals OLED, LED, 4K, Smart TV en Curved TV. In alle gangbare en grote formaten, zoals 43, 48, 55, 65 en 75 inch. Natuurlijk vergezeld van alle denkbare TV accessoires. Bij iEar’ hebben we televisies van Samsung, LG, Sony en Loewe.

 

HIFI SOLUTIONS AMSTERDAM


Wij zijn Rick, Ton, Michel, Mandy en Rob: drie ervaren hifi-adviseurs en muziekliefhebbers, Mandy in de administratie en Rob in de buitendienst. We nemen ons vak heel serieus en hebben veel plezier in de uitoefening daarvan. Als hifi-hobbyisten zijn we voor u en voor onszelf altijd op zoek naar de allerbeste geluidsweergave, waarbij we de beste prijs-/kwaliteitsverhouding nooit uit het oog verliezen.
Door ons blijvend in ons vak te verdiepen en door onze klant- en servicegerichte instelling kunnen we u als geen ander maatwerk in hifi bieden – wat uw budget ook is. Zojuist is onze winkel uitgebreid met een extra luisterruimte, waardoor we ook in het hogere segment van de markt ‘op niveau’ kunnen demonstreren.
 
Hifi Solutions is in 2014, evenals in 2008, 2012, én 2013  voor de vierde keer verkozen tot  ‘hifi winkel van het jaar afdeling Noord Holland’.
 

Winkelier

 
In 2014 zijn we zelfs verkozen tot hifi winkel van het jaar van Nederland. Uit het jury rapport: “Bij de motivatie voor de kiezers van Hifi Solutions komen de volgende begrippen vaak terug:

 • Een prachtwinkel van bijzondere mensen met een hoge gunfactor”
 • Zeer prettige winkel met passie en vakmanschap.
 • Maatoplossingen uit goede producten van topmerken.
 • Hele deskundige en vriendelijke mensen met aandacht.

 


 

 

Staat er in het overzicht geen Emondo dealer in de buurt van je woonplaats? Neem dan contact op via 06-3197 3583 of stuur een bericht naar info@emondo.nl
Wij beschikken over een actueel netwerk van audio video specialisten waaraan wij u graag koppelen.