Basix

Een volledig open meubel met een technische ruimte met deuren aan de achterkant? Geen alledaagse maatregelen die je normaal gesproken in een meubel aantreft. Zelfs niet in menig 'pseudo' audio video meubel.
De Basix L, XL en XXL modellen zijn daarom speciaal ontwikkeld voor muziekliefhebbers die hun installatie optimaal willen wegwerken, maar ook graag in het zicht willen houden. Natuurlijk kan elk model uit de Basix serie volledig aan je wensen worden aangepast.
Kies je ideale hoogte, breedte en diepte. Maak bovendien een keuze uit verrassende opties.

Basix PDF


       BASIX L

Afmeting:
1.50 x 40 x 55 cm (bxhxd)

Kleuren:
ombouw: Premium wit
binnenkant: Wit

Extra:
technische ruimte: ja
soundbar integratie: Optioneel
kabeldoorvoeren: 2
gratis levering en montage: ja *

€ 790,-

 MEER INFORMATIE ...
       Basix XL

De paneel dikte is gegroeid van 18.2 mm naar 28 mm t.o.v. de Basik L. Het goede nieuws voor audio liefhebbers dit zorgt voor
meer gewicht en een robuuste uitstraling. De XL is uitvoering is ook 10 cm breder dan de Basix L, aangevuld met twee deuren aan
de achterkant voorzien van koel openingen. 

€ 990,-       Basix XXL

Om ter verbetering van het TV geluid de integratie van een soundbar mogelijk te maken is de XXL 2.00 meter breed. Bovendien is het aantal kabeldoorvoeren is gestegen naar 4 stuks.

•   Inclusief levering en montage: ja *
•   € 1290,-

 

      AANVULLENDE OPTIES:

•    Remote IR Package € 189,-
•    Hettich soft-close lade (2x) € 190,-
•    Kabeldoorvoer € 39,-
•    Frame met luidsprekerdoek: € 145,-
•    Naar alle kleuren
•    Naar alle opties

 

Een XL met geïntegreerde technische ruimte en
deuren aan de achterkant


EEN WIRWAR AAN KABELS VOORKOMEN?

Met de geïntegreerde technische ruimte en twee kabeldoorvoeren levert de Basix van emondo een belangrijke bijdrage aan een verantwoord kabelmanagement met als resultaat een toegenomen veiligheid. Deze handige opbergruimte biedt plaats aan je stekkerdozen, netadapters en overtollige bekabeling.


Basix PDF

Basix:

Klik hier om de Basix L, XL of XXL te bestellen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de dit ideale HiFi meubel volledig aan je wensen aan te laten passen. Vul dan de handige keuzehulp CHECKLIST zo volledig mogelijk in.
Alle factoren die van invloed zijn op het uiteindelijke ontwerp worden overzichtelijk in kaart gebracht. Op basis van deze gegevens ontvang je een 3D ontwerp met de Basix als uitgangspunt. 

emondo Basix XL maatvoering