TV meubel op maat

Waarom zou je kiezen voor een echt Audio Video meubel of een TV meubel op maat? 

Als je een nieuw meubel voor je apparatuur wilt kopen, is het aanbod groot. Stel jezelf dan ook eerst de vraag welke Audio Video apparatuur je wilt verbergen: traditionele stereo apparatuur, een meubel voor je soundbar of een meubel om je thuisbioscoop apparatuur op te bergen? Wil je luidsprekers verbergen achter luidsprekerdoek en wil je kabelwirwar voorkomen, dan biedt een meubel van emondo alles wat je zoekt. Waarom? Dat lichten we graag toe:

Eenvoudig je apparatuur opbergen

In een meubel dat je helemaal aan je wensen kunt aanpassen kun je over het algemeen alle apparatuur makkelijker opbergen. Hierdoor kun je ook de indeling optimaliseren, waardoor het bedieningscomfort stijgt.

Kies je favoriete kleur:

Maak een keuze uit prachtige kleuren en houtdecoren, zodat het meubel een aanwinst is voor je interieur.

Kabelwirwar voorkomen:

Een meubel van emondo wordt voorzien van een slim kabelmanagement systeem met een ingebouwde technische ruimte, zodat kabelwirwar wordt voorkomen

Rust in je interieur 

we voorzien onze meubels graag van een klep of deur met akoestisch luidsprekerdoek. Kies uit vele tinten en laat je luidsprekersstijlvol verdwijnen.

Echte Audio Video meubels bieden een nog flink aantal voordelen: 

Een perfect resultaat

Om heerlijk te genieten van muziek, film, TV serie of game wordt al je apparatuur perfect geïntegreerd in je meubel ongeacht voor welke apparatuur je kiest. Wij zorgen dat het altijd past.

Solide bouwkwaliteit:

Elk nieuw ontwerp begint met het openen van ontwerpsoftware. Deze moderne ‘ontwerptool’ is direct gekoppeld aan geavanceerde CNC zaagmachines, wat resulteert in een efficiënt productieproces. Het voordeel van dit Smart Industry ontwerp- en productieproces? Ieder meubel wordt op die manier niet alleen foutloos geproduceerd, maar we bieden ook maatwerk tegen een serie prijs!

Het stroompunt van je apparatuur:

De meubels van emondo zijn voorzien van een ingebouwde technische ruimte, speciaal ontworpen om gemakkelijk jouw favoriete (afgeschermde) stekkerdoos te kunnen opbergen. Hiermee geniet je niet alleen van een verbeterde geluidskwaliteit, maar behoud je ook een opgeruimde en stijlvolle uitstraling in je interieur.  

Betere prestaties:

Een doordachte indeling en voldoende kabeldoorvoeren, afgestemd op apparatuur en indeling van je meubel, dragen bij aan het minimaliseren van de kabelafstanden tussen je versterker en andere apparaten. Dat resulteert in een betere geluidskwaliteit door verminderd signaalverlies.

Je ziet: de Audio Video meubels van emondo zijn uitgerust met unieke opties. Zo is het opbergen van apparatuur geen enkel probleem meer.

Kom je er niet uit? Gebruik dan onze keuzehulp, zodat je we eenvoudig een ontwerp op maat kunnen aanbieden.

Het ideale TV meubel op maat om al je apparatuur op te bergen

Hulp nodig bij het opbergen van je apparatuur?

Soundbar meubels

Soundbar meubels

Soundbar meubels

TV meubel op maat

HiFi meubels

TV meubel op maat

Soundbar meubels

TV meubel op maat

Bioscoop meubels