voor muziek en filmliefhebbers

Verbeter jouw meubel met unieke functies

Ontdek het perfecte Audio Video meubel van emondo dat aan al jouw eisen voldoet. Met aandacht voor kwaliteit, design en gebruiksgemak bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Voeg unieke functies toe om jouw apparatuur veilig en overzichtelijk op te bergen. 

Eenvoudig kleurstalen
aanvragen

Hoe verberg ik
mijn stekkerdoos?

Gratis 3D
meubel ontwerp ontvangen?

Onze op maat gemaakte meubels bieden voldoende ruimte voor al je audio video apparatuur en accessoires. Bepaal zelf de ideale afmetingen en indeling van je meubel voor een optimale opbergoplossing. Kies uit diverse opties zoals planken, lades en compartimenten die geschikt zijn voor verschillende apparaten en pas eenvoudig de hoogte van de planken aan dankzij rijboring.

Ons meubel combineert perfecte organisatie met stevigheid en stabiliteit, waardoor het moeiteloos jouw audioapparatuur kan dragen. We gebruiken duurzame en hoogwaardige plaatmaterialen voor een premium kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor een solide bouwkwaliteit om trillingen en resonanties te minimaliseren. Dit resulteert in een verbeterde audiokwaliteit dankzij het extra gewicht dat ons meubel biedt.

Ons Audio Video meubel biedt niet alleen effectief kabelbeheer, maar gaat nog een stap verder. Met een ingebouwde technische ruimte kun je veilig een hoogwaardige stekkerdoos opbergen, samen met het organiseren en verbergen van kabels en netadapters. Dit voorkomt kabelwirwar en verbetert de prestaties van je installatie.

Ontdek in de uitgebreide shop van emondo diverse meubelontwerpen en modellen verkrijgbaar in een prachtige variëteit aan kleuren, waaronder Feelwood en Perfect Sense matte afwerkingen. Of je nu een eigentijdse Urban stijl, stoere Industrial look of nostalgische retro vibe zoekt, emondo biedt een passende optie voor elk interieur en persoonlijke smaak. Kies een kleurstijl die perfect past bij je voorkeur en bestaande inrichting, zodat je naadloos kunt integreren en genieten van een harmonieuze en stijlvolle uitstraling.

We bieden meubels die bijdragen aan de Het gebruiksvriendelijkheid en bieden gemak bieden bij het aansluiten, bedienen en onderhouden van Audio Video apparatuur. Laat je meubel bijvoorbeeld voorzien van deuren aan de achterkant, waardoor het gemakkelijke toegang biedt tot de aansluitingen en bedieningselementen van de apparaten, en ruimte bieden voor het plaatsen van afstandsbedieningen of andere accessoires.

Integreer en
technische ruimte

Zo verberg je
luidsprekers?

Bedieningscomfort
verhogen?

De meerwaarde van een Audio video meubel

Het grote nut van kabeldoorvoeren

Een doordachte indeling en voldoende kabeldoorvoeren dragen bij aan het minimaliseren van de kabelafstanden tussen je versterker en andere apparaten, wat resulteert in een betere geluidskwaliteit door verminderd signaalverlies. Daarnaast biedt deze aanpak ook financiële voordelen, aangezien kortere kabels vaak voordeliger zijn. Bovendien zijn we door deze aanpak in staat om stroom- en signaalkabels van elkaar te scheiden, wat niet alleen bijdraagt aan een beter geluid, maar ook kabelwirwar voorkomt.

Elk meubel van emondo bevat een ingebouwde technische ruimte in het hart van het meubel, speciaal ontworpen om een hoogwaardige stekkerdoos veilig op te bergen. Deze ruimte is voorzien van diverse kabeldoorvoeren die verbinding maken met elk compartiment waarin apparatuur is opgesteld. Dit zorgt ervoor dat je alle kabels zo kort mogelijk kunt houden en netadapters netjes kunt organiseren en verbergen, wat leidt tot een geordende en efficiënte installatie. Door een wirwar aan kabels te voorkomen, optimaliseer je de prestaties van je audiovisuele systeem. Ontdek nu de meubels van emondo en geniet van een geavanceerde en gestroomlijnde audiovisuele ervaring.

Dankzij de deuren aan de achterkant  is je apparatuur gemakkelijk toegankelijk tijdens de installatie en bieden ze tevens een handige manier om je apparatuur stofvrij te houden. Met deze achterdeuren kun je eenvoudig bij je apparatuur en zorgen voor een optimale gebruikservaring en onderhoudsgemak.

Ontdek het ideale meubel
voor je soundbar

Welke 'centre' luidspreker
wil jij verbergen?

De meerwaarde van een Audio video meubel

Een plastic stekkerdoos van de bouwmarkt?
nee toch

Afgeschermde stekkerdozen zijn effectiever bij het voorkomen van elektromagnetische interferentie als ze correct worden geïnstalleerd en gebruikt. Om die reden leveren ze een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de geluidskwaliteit.

Niet elk apparaat heeft het even hard nodig, maar wat emondo betreft verdient een netfilter een centrale plaats in je HiFi meubel.
Waarom?
 Het lichtnet kan verschillende vormen van elektrische ruis bevatten, zoals hoogfrequente ruis en harmonische vervorming. Een lichtnetfilter kan helpen bij het filteren en verminderen van deze ruis, waardoor een schonere stroomtoevoer naar de audioapparatuur wordt geboden. Dit kan resulteren in minder vervorming, meer rust en dus een betere geluidsweergave.

Staan de kastdeuren van je meubel altijd open om je apparatuur te kunnen bedienen? Dat is natuurlijk niet handig en levert bovendien onnodig veel stof op. De oplossing?
Integreer een IR verlenger in het bovenblad van je meubel en je bedient je apparatuur in de kast, terwijl de deuren gesloten zijn.

Vind het TV meubel op maat dat bij je stijl past en maak een keuze uit prachtige kleuren. Ieder meubel is volledig naar je eigen wensen aan te passen.

 

Vertel ons welke apparatuur je wilt verbergen, vul je wensen in en je ontvangt een prachtig 3D ontwerp van je nieuwe meubel.

Egger kleuren app
Kleuren

Gratis kleuren app downloaden

Maak een keuze uit de mooiste kleuren voor je nieuwe Audio Video meubel.

Download de kleuren app. Gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Shop je nieuwe meubel ...

Bestel een meubel met slimme opties en ontdek onze meubel collectie online!

Maak een afspraak bij één van onze dealers of bestel je nieuwe maatwerk AV meubel in de shop.