Verrassende opties

Een Audio Video meubel is een verlengstuk van je installatie. Vanuit dat oogpunt zien we bij emondo dat de meeste standaard meubels belangrijke eigenschappen missen om zich Audio Video meubel te mogen noemen. Daarom biedt een meubel van emondo onderscheidende opties die elkaar zelfs versterken.

Hoe verberg ik mijn stekkerdoos?

Je kiest voor een plastic stekkerdoos van de bouwmarkt? 
Nee toch…?
Begin met zuivere stroom en ga voor een hoogwaardige stekkerdoos met voldoende afscherming. Natuurlijk verberg je deze vaak iets grotere stekkerdoos met gemak in de technische ruimte van je meubel.

Eenvoudig offerte aanvragen

Kies in 3 stappen je nieuwe meubel

Ontdek je kleurstijl

Een aanwinst voor je interieur

Meer comfort toevoegen?

Integreer een IR ontvanger

Nooit meer kabel wirwar!

In veel huishoudens blijkt het een ondragelijke kabel-spaghetti te zijn als je in de buurt van de apparatuur komt. Hoe kunnen we dat oplossen? Dat is vrij eenvoudig ….

Optimale bereikbaarheid?

Kies voor deuren aan de achterkant

Trillingen voorkomen?

Laat je meubel extra robuust uitvoeren

Lichtnetfilter verbergen?

Kies voor zuivere netstroom!

Meubel maatwerk

Wil je je meubel in een specifieke afmeting laten maken? Dan heeft emondo de ideale oplossing: je bepaalt namelijk zelf de gewenste afmeting van je nieuwe meubel. Naast de ruime keuze uit standaard afmetingen en indelingen kun je dus ook je breedte, hoogte en diepte bepalen. We passen het meubel tot op de millimeter aan je wensen aan.

Studio-tabak-eiken-5-10-108
Egger kleuren app

Gratis kleuren app downloaden

Maak een keuze uit de mooiste kleuren voor je nieuwe Audio Video meubel.

Download de kleuren app. Gratis beschikbaar voor iOS en Android. 

Hoe verberg ik mijn soundbar?

Het wegwerken van een soundbar stelt specifieke eisen. Want, door de fysieke afmeting hiervan blijkt het vaak lastig om de soundbar onder je TV te kunnen plaatsen. Herkenbaar? Kies dan voor een stijlvol soundbar TV meubel van emondo.

Het grote belang van kabeldoorvoeren

Hoe kan iets eenvoudigs als een kabeldoorvoer voor een beter geluid zorgen?

Zo verberg je
luidsprekers

Je luidsprekers op een stijlvolle manier verbergen? Laat je meubel dan voorzien van een klep of deur voorzien luidsprekerdoek.

Luidsprekerdoek

Koeling nodig?

Wordt je apparatuur te warm naar je zin en is er behoefte aan koeling? Dan kun je natuurlijk de deuren van je kast open zetten, maar er is nog een mogelijkheid om te zorgen voor een lagere temperatuur. Bij emondo voegen we daarom koelopeningen aan de achterkant van je meubel toe.

Voorkom een wirwar aan kabels en integreer een technische ruimte

Extra opbergruimte
toevoegen

Bij emondo gaan we voor kwaliteit. Daarom voegen we de prachtige laden van Hettich Innotech graag aan je meubel toe. Natuurlijk wordt deze extra opbergruimte aan de afmeting van je meubel aangepast.

tv meubel op maat met opties