Essential

Verrassende opties

Opties om je nieuwe meubel helemaal compleet te maken

Een Audio Video meubel is een verlengstuk van je installatie. Vanuit dat oogpunt vinden we bij emondo dat de meeste standaard meubels belangrijke eigenschappen missen om zich HiFi meubel te mogen noemen. Daarom bieden we onderscheidende opties die elkaar zelfs versterken. Hierdoor krijgt een meubel van emondo een belangrijke meerwaarde. Hieronder zie je een overzicht van opties, waamee je een meubel helemaal compleet maakt.  

tv meubel op maat

Een plastic stekkerdoos ...?

Een plastic stekkerdoos van de bouwmarkt? Nee toch…? Kies voor een hoogwaardige stekkerdoos en verberg deze met gemak in de technische ruimte van je meubel.

Ongewenste trillingen voorkomen

Laat je nieuwe Home Cinema meubel voorzien van een dubbel bovenblad en een dubbele onderplaat. Door deze robuuste bouwkwaliteit heeft apparatuur nauwelijks last van ongewenste trillingen.

emondo kabeldoorvoer

Een beter geluid door kabeldoorvoeren

Kabeldoorvoeren zorgen voor korte verbindingen tussen je bioscoop apparatuur. Hierdoor onstaat een beter geluid en minder kabel wirwar, omdat de kabels tussen de apparaten zo kort mogelijk kunnen blijven.

Luidspreker verbergen?

Je ‘center’ luidspreker of soundbar uit het zicht? Kies voor een klep of deur met luidsprekerdoek en stem de kleur hiervan af op de styling van je meubel.

Alle aansluitingen gemakkelijk bereikbaarheid door een perfect kabelmanagement

Kabelmanagement

Een juiste indeling van je meubel levert een belangrijke bijdrage aan het verminderen van kabelspaghetti en biedt een beter geluid. Immers, hoe korte de kabels des te beter het geluid!

Voorkom een wirwar aan kabels en integreer een technische ruimte

Technische ruimte

Laat je bioscoop meubel voorzien van een absolute ‘must have’: een ingebouwde technische ruimte. In dit opbergvak verberg je iedere stekkerdoos, overtollige kabels en netadapters.

Op maat gemaakt

Bij emondo passen we je Home Cinema meubel graag aan je wensen aan. Kies voor een eigen indeling, afmeting en kleur.

Een beter geluid?

Niet elk apparaat heeft het even hard nodig, maar wat emondo betreft verdient een netfilter een centrale plaats in je HiFi meubel. 

Een technische ruimte voorkomt een wirwar aan kabels

Optimale bereikbaarheid

Een HiFi meubel van emondo biedt nog een handigheidje: deuren aan de achterkant zorgen voor een optimale bereikbaarheid van je apparatuur. Ideaal tijdens het wisselen van kabels.

Voorkom een wirwar aan kabels en integreer een technische ruimte

Koeling nodig

Wordt je  apparatuur  te warm naar je zin? Dan laten we de achterwanden of deuren aan de achterkant deels open. Hierdoor wordt de warmte aan de achterkant afgevoerd.

IR ontvanger ingebouwd

Bedieningscomfort verhogen

Je wilt apparatuur bedienen terwijl de deuren gesloten zijn? Laat je nieuwe TV meubel dan voorzien van een ingebouwde Infrarood ontvanger.

Een aanwinst voor je interieur

Welke combinatie van stijlvolle kleuren sluit het beste aan bij je interieur? Om de keuze makkelijk te maken hebben de mooiste kleurtinten alvast bij elkaar gebracht. Kies je voor een Industrial Style? Of toch liever een Urban Style of Retro kleurcombinatie?

TV meubel op maat gemaakt