De meerwaarde van verrassende opties

Een Audio Video meubel is een verlengstuk van je installatie. Vanuit dat oogpunt zien we bij emondo dat de meeste standaard meubels belangrijke eigenschappen missen om zich Audio Video meubel te mogen noemen. Daarom biedt een meubel van emondo onderscheidende opties die elkaar zelfs versterken.
Hierdoor krijgt een meubel van emondo een belangrijke meerwaarde.

TV meubel op maat

Meubel maatwerk

Standaard meubels missen belangrijke eigenschappen om zich HiFi meubel te mogen noemen. Welke basis eigenschappen bedoelen we dan? Ten eerste, bij emondo passen we je HiFi meubel aan je wensen aan. Je bepaalt zelf je eigen hoogte, breedte en diepte.

Tek xL maatvoering
Design

Luidsprekers verbergen?

Je luidsprekers op een stijlvolle manier verbergen? Laat je meubel dan voorzien van een klep of deur voorzien luidsprekerdoek.

 

Verberg je 'centre' luidspreker en subwoofer in een tv meubel op maat achter een klep met luidsprekerdoek
Voorkom een wirwar aan kabels en integreer een technische ruimte

Integreer een
technische ruimte

In veel huishoudens blijkt het een ondragelijke kabel-spaghetti te zijn als je in de buurt van de apparatuur komt. Hoe kunnen we dat oplossen? Heel eenvoudig. Integreer een technische ruimte. Simpel gezegd is een handige opberg vak aan de achterkant van je meubel. Het biedt plaats aan je stekkerdoos, netvoedingen en kleinere componenten zoals een netwerk switch.

Design

Luidsprekers verbergen?

Je luidsprekers op een stijlvolle manier verbergen? Laat je meubel dan voorzien van een klep of deur voorzien luidsprekerdoek.

 

Verberg je 'centre' luidspreker en subwoofer in een tv meubel op maat achter een klep met luidsprekerdoek

Een perfect kabel-management

Kabeldoorvoeren en een ingebouwde technische ruimte zijn grotendeels verantwoordelijk voor het perfecte kabelmanagement dat een emondo meubel biedt. Hierdoor wordt niet alleen een wirwar aan kabel voorkomen. Het zorgt er ook voor dat een betere (lees) grotere stekkerdoos en een lichtnet filter in je meubel past. Daarnaast zijn kortere kabelverbindingen mogelijk, hierdoor stijgt niet alleen de geluidskwaliteit, kabels met geringere lengte zijn bovendien goedkoper.

Alle aansluitingen gemakkelijk bereikbaarheid door een perfect kabelmanagement

Stijlvolle TrendColors

De kleur van je nieuwe TV meubel op maat kies je makkelijker met emondo TrendColors. Doordat ieder meubel op maat wordt gemaakt kies je voor populaire combinaties van kleuren die met elkaar in harmonie zijn. Kies eenvoudig de kleur van de buitenkant, binnenkant en deuren.

TV meubel op maat

Denk aan je stroom!

Je gebruikt een plastic stekkerdoos van de bouwmarkt? Nee toch…?
Begin met zuivere netstroom en kies voor een hoogwaardige stekkerdoos van bijvoorbeeld AudioQuest, Supra of Isotek, zodat het geluid van je installatie ‘schoner’ wordt weergegeven.
Maar, waar verberg ik zo’n mooie stekkerdoos? Dat is heel eenvoudig, in de technische ruimte van je emondo meubel.

tv meubel op maat