tv meubel op maat
een klep met luidsprekerdoek
Verberg je ' centre' luidspreker achter
een complete thuis-bioscoop wegwerken?
tv meubel op maat
Wat kun je doen met de achterkant?
integreer een technische ruimte
tv meubel op maat
soft-close lade
Klep met luidsprekerdoek
klep met luidsprekerdoek
Verberg je soundbar achter een
Technische ruimte aan de achterkant
Hub
previous arrow
next arrow
Slider

Streaming ...?

Streaming wint aan populariteit en de kans is groot dat u boordevol vragen zit. Voor welke streamingdienst moet ik kiezen? Hoe speel ik Spotify via een mediaspeler? Hoe speel je eenvoudig muziek, film en foto bestanden af die op je computer, NAS of tablet staan opgeslagen? Wat is MQA? Wat zijn 24 bit - 96 Khz FLAC files ...? Hoe krijg ik die muziek door mijn hele huis?
Muziekliefhebbers weten veelal wel dat je uitstekend terecht kunt bij muziekdiensten zoals Spotify, TIDAL of Qobuz. maar waar kun je naartoe voor het beste advies voor apparatuur en netwerk?

Advies op maat

Emondo werkt samen met de betere Audio Video winkeliers. Daar kun je niet alleen terecht voor een gedegen advies over beeld en geluid via je netwerk, deze specialisten weten ook raad met een vlekkeloze integratie van je multimedia apparatuur in je 'streaming' Hifi meubel.
Als je op zoek bent naar een winkelier met voldoende kennis stuur een berichtje naar [email protected] Of neem telefonisch contact op via 06-3197 3583. We brengen je graag in contact. Natuurlijk kan je ook een kijkje nemen op onze dealerpagina voor een emondo dealer in de buurt.

NAAR DEALERS ....

 

STREAMING VRAAGT OM EEN PERFECT KABELMANAGEMENT


De ervaring leert dat veel mensen de grootste moeite hebben om 'streaming' apparatuur netjes en overzichtelijk weg te weken in het audio video meubel. Met deze apparatuur bedoelen we:

  • NAS (netwerk harde schijf)
  • Digitale mediaspeler
  • Switch/router
  • Kabel TV ontvanger
  • Accespoint
  • Stekkerdoos
  • UTP bekabeling
    NAAR MODELLEN    

de technische ruimte aan de achterkant van een emondo meubel op maat
Het voordeel van een deur aan de achterkant van je 'streaming' HiFi meubel ...?
Je kunt overal perfect bij en ook erg gemakkelijk bij een poetsbeurt -:)

 

 


Afbeelding: Isotek Polaris € 495,-
Een stroompunt met 6 contactpunten, / RFI-reductie 30dB, 13.500A bescherming, max. doorgifte 2.300W

HOE INTEGREER JE
HET STROOMPUNT VAN JE MEUBEL?


"De EVO3 Polaris van Isotek is een compacte, elegante stroomverdeler met een lengte van 480mm, breedte van 80mm en een hoogte van slechts 45mm. Uitgerust met 6 onafhankelijke contactdozen die naar de centrale PCB verwijzen. De meeste power cleaners van dit type verbinden contactdozen, en elke contactdoos wordt in serie aangesloten. Dit is echter fout, aangezien door uw aangesloten elektronica gecreëerde Differential Mode-vervuiling de ene contactdoos na de andere zal besmetten. Het Polaris-schema voorkomt deze besmetting."

Of je nu een stroomvoorziening van AudioQuest, Supra of Isotek in je meubel wilt integreren, waar laat dit belangrijke onderdeel van je installatie?

 ... TECHNISCHE RUIMTE 

DE ZEKERHEID VAN MAATWERK ...


Emondo zorgt er met een maatwerk 'streaming' HiFi en TV meubel voor dat een innovatieve en stijlvolle opbergoplossing ruimschoots plaats biedt een al je 'streaming' producten. Kies voor een ingebouwde technische ruimte, waarin stekkerdozen, netadapters en overtollige bekabeling op overzichtelijk en verantwoorde wijze worden opgeborgen.
Want, veiligheid voor alles!

ideaal voor SONOS of Bluesound