WAT IS STREAMING?

Streaming wint aan populariteit en de kans is groot dat u boordevol vragen zit. Voor welke streamingdienst moet ik kiezen? Hoe speel ik Spotify via een mediaspeler? Hoe speel je eenvoudig muziek, film en foto bestanden af die op je computer, NAS of tablet staan opgeslagen? Wat is MQA? Wat zijn 24 bit - 96 Khz FLAC files ...? Hoe krijg ik die muziek door mijn hele huis?
Muziekliefhebbers weten veelal wel dat je uitstekend terecht kunt bij muziekdiensten zoals Spotify, TIDAL of Qobuz. maar waar kun je naartoe voor het beste advies voor apparatuur en netwerk?

EEN GEDEGEN ADVIES

Juist om die reden werkt Emondo samen met de betere Audio Video winkeliers. Daar kun je niet alleen terecht voor een gedegen advies over beeld en geluid via je netwerk, deze specialisten weten ook raad met een vlekkeloze integratie van je multimedia apparatuur in je streaming Hifi meubel. U bent op zoek naar een winkelier met voldoende kennis die u verder kan helpen? Stuur een berichtje naar info@emondo.nl en we brengen u in contact.

NAAR DEALERS ....

STREAMING VRAAGT OM EEN PERFECT KABELMANAGEMENT


De ervaring leert dat veel mensen de grootste moeite hebben om 'streaming' apparatuur netjes en overzichtelijk weg te weken in het audio video meubel. Met deze apparatuur bedoelen we:

  • NAS (netwerk harde schijf)
  • Digitale mediaspeler
  • Switch/router
  • Kabel TV ontvanger
  • Accespoint
  • Stekkerdoos
  • UTP bekabeling

NAAR ALLE MODELLEN ...

 


Het voordeel van een deur aan de achterkant van je 'streaming' HiFi meubel ...?
Je kunt overal perfect bij en ook erg gemakkelijk bij een poetsbeurt -:)


DE ZEKERHEID VAN MAATWERK ...


Emondo zorgt met een maatwerk 'streaming' HiFi en TV meubel voor een 'dedicated' oplossing dat ruimschoots plaats biedt aan bovengenoemde 'streaming' producten. Zeker in combinatie met een ingebouwde technische ruimte, waarin een scala aan apparatuur en accessoires overzichtelijk en verantwoord wordt opgeborgen.
Want, veiligheid voor alles!