tv meubel op maat
TV geluid verbeteren?
Integreer een soundbar
tv meubel op maat
Bluesound
Pulse soundbar
integreren?
tot op de millimeter op maat
previous arrow
next arrow
Slider

Een beter TV geluid? Integreer een soundbar ...

Een platte televisie, wie geniet er tegenwoordig niet van zo’n mooie SMART TV met een haarscherp beeld en volop mogelijkheden? Helaas leert de ervaring dat de geluidskwaliteit van de moderne televisie ondermaats is. Je zou kunnen zeggen dat het gemiddelde televisie geluid net zo plat is als de televisie zelf. Kies daarom voor een emondo soundbar TV meubel die volledig aan de afmeting van deze balangrijke luidspreker wordt aangepast. Puur maatwerk dus.

Een klep met luidsprekerdoek

Liefhebbers van een goed filmgeluid willen het geluid van de televisie graag opwaarderen naar een ruimtelijk en dynamisch geluidsbeeld. Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een SONOS PLAYBAR, Bluesound Pulse soundbar of Dynaudio centre luidspreker.
In de praktijk blijkt het echter een hele opgave om deze geluidsverbeteraars op de juiste manier te integreren in het interieur. Daarom levert emondo speciale meubels die volledig worden aangepast aan de afmeting van deze belangrijke luidspreker(s).

 

De ideale luisterhoogte

De opstelling van een soundbar blijkt van grote invloed op de kwaliteit van het geluid. Als je streeft naar een ongekleurde en gedetailleerde geluidsweergave dan is het van belang dat de weergave van bijvoorbeeld de menselijke stem (de midden en hoge tonen) zich op luisterhoogte bevindt.
Bij het streven naar optimaal geluidsbeeld wordt de luidspreker (zoals een soundbar of 'centre' luidspreker) daarom zoveel mogelijk op luisterhoogte geplaatst.

 

Bepaal zelf je kleur luidsprekerdoek

Apparatuur schuif je over het algemeen zo het meubel in, maar vanzelfsprekend zijn er wel kabels nodig om de apparatuur met elkaar te verbinden.
Bij ieder ontwerp houden we bij emondo daarom rekening met alle bekabeling, stekkerdozen en warmte ontwikkeling van uw apparaten. Door terug liggende achterwanden en kabeldoorvoeren zorgen we ervoor dat uw apparatuur zo efficiënt als mogelijk met elkaar wordt verbonden.

Warmteontwikkeling

Warmteontwikkeling wordt tegen gegaan door deuren en kleppen te voorzien we van speciaal luidsprekerdoek.
De warmte van de apparatuur kan 'door het doek heen' en luidsprekers kunnen uit het zicht worden geplaatst. Een bijkomend voordeel is dat over het algemeen het infrarood signaal door jet akoestische doek heen gaat. Ook de achterwanden en eventuele deuren aan de achterkant kunnen worden voorzien van (koel)openingen.

 

In 3 stappen naar je nieuwe meubel

Om de keuze voor je persoonlijk ideale meubel makkelijker te maken hebben we een handige keuzehulp ontwikkeld. Door het beantwoorden van enkele vragen worden alle factoren die van invloed zijn op het uiteindelijke ontwerp overzichtelijk in kaart gebracht. Niets wordt over het hoofd gezien. Op basis van de aangeleverde informatie ontvangt je binnen een aantal werkdagen een 3D ontwerp met vrijblijvende prijsopgave.

tv meubel op maat
Slider